20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

The Dog Pen – een hondenbloggers platform

thedogpen

Sinds 3 maanden ben ik achter de schermen lid van The Dog Pen. 
En in dit artikel wil ik ze graag even in het zonnetje zetten. 
Dit unieke hondenbloggersplatform is namelijk echt een kijkje waard!

The Dog Pen

thedogpen

The Dog Pen is dus een hondenbloggers platform. Het is een website waar een groot aantal hondeneigenaren hun verhalen delen. Gewoon hele dagelijkse dingen, maar ook product reviews, inspiratie en kennis. Voor menig hondenliefhebber is het een website waar je naar hartenlust artikelen kan lezen van zeer passievolle baasjes. En ik ben trots dat ik daar voor een gedeelte deel uit van mag maken!

Achter de schermen

Waar ik me mee bezig hou bij de The Dog Pen is vooral op de achtergrond. Ik ondersteun de eigenaresse Sarah. Ik help haar met de mail en zorg ervoor dat foto’s de juiste afmetingen krijgen, in het artikel worden geplaatst en dat het artikel online komt. Het ene moment ben ik hier intensiever mee bezig dan het andere moment, maar ik moet zeggen dat het iets is dat ik met veel plezier doe. Het is tof om de mooie foto’s van liefdevolle baasjes te mogen verwerken en hun posts die ze met veel passie hebben gemaakt online te zetten.

Leuk om eens te kijken

Dit artikel schrijf ik spontaan, Sarah en de club weten er niks van, maar ik vind dat ze allemaal even in de spotlight mogen worden gezet. Ik vind het geweldig wat voor werk ze doen! En als je een hondenliefhebber bent neem dan echt eens een kijkje op The Dog Pen. En als het je leuk lijkt en je hebt een hond.. Meld je dan ook aan!

Ben jij ook een hondenliefhebber?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

  1. oma
    januari 9, 2019 / 7:55 am

    Niet direct Kelly, je weet dat ik een hond heb leren zien als bewaker van een erf. Deze honden waren dan afgericht en waakten ook goed, maar er waren ook gevaarlijke honden bij. Daar ben ik mee opgegroeid en ben dus nog altijd voorzichtig met een grote hond, loop er liever et een boog omheen! Een fijne dag Kelly, knuffel oma…… xx

  2. juni 1, 2022 / 11:31 am

    Zo lief deze blog! Heel erg bedankt voor je hulp en je gezelligheid en natuurlijk voor deze spontane blog over The Dog Pen – Groetjes Sarah!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: