2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

The Red Kitchen – 365 plates

366 plates

366 plates


In 365 plates ga ik jullie iedere avond meenemen in ons avondeten. Ik vind het zelf altijd leuk om te kijken naar wat andere mensen hebben gegeten in een week, uit nieuwsgierigheid en inspiratie. En daarom lijkt het me leuk om dit hier dagelijks in te voeren!

Ik zal dus 365 dagen lang een foto van het avondeten posten. Ter inspiratie en eigenlijk ook als uitdaging! Want het is natuurlijk hartstikke leuk om je bord dan wat mooier op te maken, dat ziet er leuker uit en het eten smaakt dan ook veel beter ! Nou zal ik mijn bord friet of een pizza er echter niet mooier voor opmaken, want wees eerlijk, die smaakt gewoon op z’n best zoals het is.

Ik heb er in ieder geval zin in ! Ik vind het leuk om boodschappen shoplogs te kijken, recepten te lezen en noem maar op. Dit valt dus helemaal in mijn straatje. Dagelijks posten over eten, maar wel realistisch en niet persé daarvoor gemaakt.

Dus je zult hier alles gewoon zien zoals het is! En als we dan 2 keer hetzelfde eten, dan weet ik niet of ik het deel, misschien wel. Maar dat is nog een twijfel gevalletje. Ik moet uit vogelen hoe het leukst is om vorm te geven. In ieder geval zal ik de dagen dat er niet wordt gekookt ook gewoon delen, want ook dat moet kunnen !

Daarnaast vind ik 365 days challenges erg leuk om te doen, dus een 365 plates moet wel lukken! Tenslotte is dat ook iedere dag het geval, want avondeten sla ik niet over. En het zijn wat kortere logjes, leuk om bij te houden en simpel te lezen.

Vandaag trappen we af met het volgende..

AFHAALCHINEES <3 Op een verjaardag hoort dat er gewoon bij!

Ik hoop in ieder geval dat jullie het net zo een leuk idee vinden als ik ! En ik ben eigenlijk wel benieuwd.. Wat is jullie verjaardags kostje ?

xxxkelly

Volg:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: