2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

The Red Kitchen | De visburger bagel

visburger bagel

Afgelopen week maakte ik een visburger bagel ! Ik wilde er nog niet teveel over vertellen, omdat ik graag het recept met jullie wilde delen. En die staat vandaag voor jullie op het menu!

visburger bagel

Wat heb je nodig?

 • bagels (ik koos voor meergranen)
 • ijsbergsla
 • komkommer
 • ui
 • visburger (ik kocht bij de Plus, van de Iglo)
 • fish and chips saus, maar remoulade of een ander/geen sausje zou ook volstaan.
 • Snufje liefde

Hoe maak je de visburger bagel ?

Je begint met het afbakken van de bagel volgens de instructies. Wanneer deze klaar zijn kunnen de visburgers volgens de instructie de oven in. Ondertussen kun je de sla wassen, komkommer in plakjes snijden en ook de ui in schijven. En dan begint ondertussen het leukste natuurlijk.. Opbouwen! Ik begon met een laagje fish and chips saus aan beide kanten. Vervolgens de ijsbergsla, voor een betere “bouw” constructie. Hier bovenop plaatste ik de komkommer en de ui. Op de andere kant van de bagel leg ik ook een blaadje ijsbergsla. Wanneer de visburgers klaar zijn gaat deze er tussen en dan kan de deksel erop!

Super gemakkelijk om te maken en ook nog vullend! Ideaal !

Daarnaast zou je natuurlijk nog een frisse salade of wat frietjes/aardappeltjes kunnen serveren. Maar wij vonden het zo ook erg geslaagd !

Hebben jullie al eens een visburger gehad ? En wat maakte jullie erbij ?

 

 

 

 

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

3 Reacties

 1. oma
  mei 16, 2017 / 8:20 am

  Ha Kelly, dat is ongeveer een broodje gezond, we kennen het niet, maar het zal wel smaken! Fijne dag!
  liefs oma xxx

  • Ballontraebay
   mei 16, 2017 / 8:34 am

   Het heeft er een beetje weg van haha. U ook! Liefs xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: