2   34
20   44
19   52
0   26
15   58
20   75
20   55

Tip van Zus: Black friday (web)shop kortingswebsite

black friday

Morgen is het black friday in Amerika en langzamer zeker waait dat steeds meer over naar Nederland. Super leuk, want ja korting is altijd goed! En nu wil ik een tipje met jullie delen! (NO SPON)

Black friday

black friday

Photo by Mike Petrucci on Unsplash

In het kort is Black Friday ontstaan in Amerika. De dag na Thanksgiving hebben de meeste werknemers vrij en dan besluiten ze allemaal op pad te gaan voor kerstinkopen. En natuurlijk spelen de winkels daarop in en zijn er steeds meer die korting geven. En dat hele fenomeen is dus overgewaaid naar hier. Nou zijn er heel veel bedrijven die al een stukje eerder beginnen met Black Friday te vieren, en/of het hele weekend door gaan. Tenminste dat is hier in Nederland en ja goed, daar word ik vrolijk van haha.

Tip van Zus

Allereerst wil ik even vermelden dat deze tip niet gesponsord is! Ik vond het gewoon een hele handige uitvinding waar ik achter kwam door Kenneth. En handige dingen deelt deze zus ook graag met jullie haha. Dus ik zal iets verder op in deze alinea de link delen. Dan kom je op een website terecht met een overzicht van alle (web)winkels die meedoen aan Black Friday en Cyber Monday. Dat is de maandag waarop ook nog korting is, vandaar ook de keuze denk ik voor het hele weekend korting haha. Goed, genoeg gebabbeld, hierbij even mijn TIP.

Wat ga ik doen met Black Friday?

Via deze website kwamen we er ook achter dat de webshop Alternate, waar wij onze computerproducten kopen, ook kortingen heeft. Dus ik zit vanavond tot minimaal 12 uur achter mijn laptopje te wachten. Want wij hebben nog 2 behoorlijk prijzige producten nodig om de grote computer aan het draaien te krijgen. En dat wil ik heel erg graag, want dan kan ik veel fijner werken, video’s gaan bewerken en computerspellen spelen! Dus voor het eerst in mijn leven doe ik mee aan de Black Friday. Ik wist niet eens dat het al zo speelde in Nederland, haha. Denk dat ik onder een steen heb geleefd.

Maar goed dan heb ik de tip tenminste met je gedeeld en als je zin hebt om te shoppen kun je het misschien zelfs met korting doen! Ik hoop dat je er wat aan hebt!

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    november 25, 2017 / 8:32 am

    er zijn veel Black Friday aanbiedingen langs gekomen, maar vandaag lopen er nog wat door. Te veel om te bekijken. Succes Kelly! Groetjes oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: