20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

Toekomst ideeën voor ons huis

toekomst

Ons huis is eigenlijk zo goed als af. We hebben een logeerkamer waar we nog wat aan moeten doen, maar dat komt met de tijd. Maar dat neemt niet weg dat er best nog wel wat toekomst ideeën zijn! En daar wilde ik vandaag over kletsen!

Serre

Simply Steel - Stalen daklichten en serres | www.simply-steel.nl:

Bron

Onze nieuwe buren hebben hun berging afgebroken en een aanbouw gemaakt. Dat bracht ons op verdere ideeën. We wilden al een overkapping, maar de aanbouw bracht nog meer perspectieven. Dus leek ons een serre ook heel gaaf. Of een overkapping met de mogelijkheid om het open te houden en af te sluiten. Dat lijkt me echt heerlijk!

De muur zou ik dan wit verven. En dan lijkt het me leuk om onze rode bank erin te zetten met een mooie tafel. Gewoon lekker gezellig. Ik zie me wel zitten met een glaasje drinken en mijn laptopje op schoot.

De garage

Onze garage zullen we ooit nog een keer moeten isoleren. Maar mij lijkt het ook wel wat om de poort eruit te halen en er een pui met een deur in te zetten. Misschien kan ik daar ooit nog een Ballontraebay’s headoffice maken. Of nog beter, daar Kenneth zijn hobbyhol en dan neem ik de hobbykamer van nu. In combinatie met nog een muur, zodat ik wel nog mijn fiets kwijt kan daar.

Erker

Bron

Hier in de straat hebben verschillende huizen een erker aan de voorkant. Dat vind ik zo mooi! Het lijkt me heel gaaf om dat ook bij ons huis aan te bouwen. Het zal niet veel extra ruimte geven, maar het maakt de lichtinval denk ik wel nog breder. En het ziet er gewoon ontzettend gaaf uit.

Het leukste lijkt me dan om er een vensterbank in te maken met van die kussentjes op. Zodat je lekker met je mok thee aan het raam kan zitten en naar buiten kan kijken. Lijkt me geweldig.
Het is leuk om lekker na te denken over wat we in de toekomst nog kunnen gaan doen in dit huis. Dat is het mooie aan een huis hebben, de kans dat je stopt met veranderen is heel klein. Al zijn het maar hele kleine veranderingen, je bent er iedere dag mee bezig. Alhoewel dit gewoon nog leuke toekomstplannen zijn, waar we heel hard voor moeten sparen, het lijkt me leuk om dit te realiseren. Hebben jullie een huis/appartement of je kamer en dingen die je wilt veranderen op korte of lange termijn?

Volg:

6 Reacties

 1. Tamara
  februari 21, 2017 / 7:33 am

  Teveel om op te noemen. Moet ik eerst een goede prijs winnen

  • Ballontraebay
   februari 21, 2017 / 7:49 am

   Haha dat probleem ken ik

 2. februari 21, 2017 / 7:57 am

  Zo’n aanbouw ziet er mooi uit zeg! Ik wil wel graag een grote schuifpui over de breedte van ons huis. Lekker veel extra licht!

  • Ballontraebay
   februari 21, 2017 / 12:56 pm

   Ja! Dat is geweldig! Hebben mijn ouders ook. Net een vakantiehuis.

 3. oma
  februari 21, 2017 / 8:09 am

  het heeft ook z’n voordeel dat het nog niet gelijk kan, nu heb je nog tijd om er over na te denken en dan wordt het nog wel een paar keer bij gesteld, voordat je eraan begint! Dat dagdromen is ook best goed! xx

  • Ballontraebay
   februari 21, 2017 / 12:56 pm

   Jaa dat klopt! Xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: