0   30
20   43
19   52
0   26
15   58
20   75
20   55

Veel te toffe quote voor de vrijdag + kleine update

toffe quote

Oh mensen, ik kwam me toch een hele toffe quote tegen! Die moet ik met jullie delen. Hij past perfect bij me en wie weet ook wel bij jou. Oh en ik geef je een mini update over mijn gezondheid.

Toffe quote

toffe quote

Hij past echt helemaal perfect bij me. Gisteren schreef ik dat ik even terug naar basic moet en dat merk ik ook. Dat moet echt. Ook schreef ik dat ik antwoorden wilde en die ging regelen. Dat heb ik gedaan en het geeft me enorm veel rust. Het komt goed! Alleen moet ik nog even geduld hebben, maar definitieve antwoorden zijn onderweg. Voor jullie misschien veel te wazig, maar echt, tipje, trek je mond open! Oh en heb geduld, dat past dan weer bij de quote. Je moet even door de zoetzure appel heen, maar uiteindelijk kom je precies daar waar je zijn wilt.

Update gezondheid

Ook heb ik nieuws over mijn bezoekje aan de huisarts, daar vertelde ik in het dagboek over. Natuurlijk komt morgen pas het dagboek online. Maar ik wil niet dan de nadruk leggen op het niet lekker zijn. Goed even een update ! Woensdag mocht ik bloed gaan prikken voor verschillende zaken en gisteren kon ik bellen voor de uitslag. En *tromgeroffel*, ik heb een zwaar vitamine D3 tekort. Eindelijk antwoord op waarom ik mij al weken zo ellendig kan voelen! Het klinkt misschien gek, maar ik ben blij dat het beestje een naam heeft en het niet weer een beginnende burn-out is. Ik krijg er medicijnen voor, nog geen idee wat, maar dan moet het wel goed komen! Mama heeft het ook, dus het klonk me al niet onbekend in de oren. En mama gaf als tip: lief zijn voor jezelf. Dus dat ga ik de komende tijd ook maar eens doen!

Zo en nu hopen dat de hooikoorts/verkoudheid/hoestbuien ook nog gaan zakken. En dan nog het vitaminepijl omhoog krijgen, maar dat gaat wat tijd kosten. Goed en die toffe quote moet ik nog ergens tattoeeren, geintje. Bedankt Oprah! 

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    april 13, 2018 / 7:52 am

    Gelukkig, dat je meer duidelijkheid hebt over je gevoel, doen en laten. Het stuurt allemaal de goeie kant op. Na vandaag al weer weekend en denk aan Oprah! Fijne dag, succes en groetjes van oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: