2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Unseen foto’s Amsterdam

foto's Amsterdam

Zo het is tijd voor een nieuwe unseen foto’s. Gewoon, omdat ik het zo leuk vind om bepaalde foto’s van bepaalde plaatsen en dingen te delen. En dit keer niet zomaar een plaats, nee, nee. Dit keer unseen foto’s Amsterdam!

Foto’s Amsterdam

Net als de vorige keer wil ik de foto’s weer laten spreken. Maak er je eigen verhaal bij zou ik zo zeggen! Ik neem je mee naar het centrum van Amsterdam. En natuurlijk zal ik er zelf wel weer bij kletsen, want helemaal zwijgen is niet mijn sterkste kant.

Zoals ik al vertelde in het dagboek van die dag was dit echt een doel haha. Een stroopwafel van van Wonderen stroopwafels eten. Hij was goddelijk en de sfeer luxe.

Geweldig vind ik de grachten en de panden die er naast staan. Ieder vertellen ze wel iets van een verhaal. Of ze nu wel of niet gerestaureerd zijn. Ze zijn mooi!

Dit was op Centraal Station. We hadden geluk met de kerstsferen, want dat gaf prachtige plaatjes op. En ook deze vond ik mooi. Deed me denken aan Harry Potter. Of zo’n mooie romantische kerstfilm. Wat overigens een compleet contrast is, maar dat maakt niet uit haha.

Als je me volgt op Instagram heb je deze al voorbij zien komen. Het was een ballonnen hond in de etalage van Louis Vuitton. Super gaaf!

In het Rijksmuseum.. Magisch!

De Nachtwacht.. Het schilderij van het Rijksmuseum. Ja dat moet gewoon op de foto.

Ik hou van de grachten en kan niet wachten om er in de lente of zomer nog eens naar toe terug te gaan. Dat geeft denk ik hele gezellige beelden.

De Beurspassage! Ook zo magisch..

Een dunkin donut cookiemonster! Papa had al een hap genomen en dat vond ik dus heel leuk om op de foto te zetten.

foto's Amsterdam

Ik weet niet waarom, maar het deed me denken aan New York in een Hollands jasje. Ik ben benieuwd wat jij er van vind!

Mini oproepje

En dat waren de foto’s alweer. Ik kan niet wachten om terug te gaan en nog meer foto’s te maken. Ik houd er echt onwijs van! Als je zelf nog leuke plaatsen weet, dan laat het me zeker weten. Nu heb ik nog gratis OV en kan ik wat meer reizen.

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

3 Reacties

 1. Dorothé
  januari 19, 2018 / 7:22 am

  Prachtig meis mooi om te zien ik verheug me ook op de volgende keer
  Xxx

 2. oma
  januari 19, 2018 / 7:54 am

  Wat maak jij geweldig goeie foto’s en sommige foto’s spreken boekdelen, echt Amsterdam en veel mooie kunst. Leuk om te bekijken! Fijne dag Kelly (kort houden). Groetjes oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: