20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

Unseen foto’s Engeland

unseen

Engeland, mijn favoriete land, het land waar ik rolletjes foto’s vol schiet en blij ben dat er zoiets bestaat als een geheugenkaart! Het leek me leuk om nog wat foto’s te delen van onze vorige vakantie. Unseen foto’s!

Unseen foto’s Engeland

Het zijn trouwens foto’s van verschillende dagen, verschillende plaatsen en verschillende momenten. Normaal gesproken zou ik er een heel verhaal bij schrijven. Dat wil ik dit keer niet doen, ik denk dat de foto’s in dit artikel het woord mogen doen!

Een winkelstraat in Folkestone.

Van de treinterminal de snelweg op.

Onderweg naar het huisje.

De linker buitenspiegel, ik vond het wel een speciaal kiekje.

De stonehenge.

Uitzicht vanuit de woonkamer.

Onderweg kwamen we zoveel moois tegen.

Het is toch net Italië?

Volgens mij ligt daar iets van een kasteel.

 

 

 

Prachtig natuurgebied!

Als ik die foto’s terug zie ga ik weer heel even op vakantie. Heerlijk! Kunnen jullie ook in gedachte even op vakantie?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    januari 11, 2018 / 7:54 am

    ik kan me voorstellen, dat het voor jou zo speciaal is. De eerste keer heeft zo enorm veel indruk op je gemaakt en dat gevoel hou je tot je ook eens naar een ander mooi land geweest bent. Misschien Italië?Geniet er maar van! Een fijne dag en succes, groetjes oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: