0   31
20   43
19   52
0   26
15   58
20   75
20   55

Veel te leuke foto’s van mijn kleine valentijn

valentijn

Afgelopen zaterdag werden er veel te leuke foto’s gemaakt van mij en mijn kleine valentijn. Zo leuk dat ik ze eigenlijk wel met jullie moet delen! Dus dat ga ik doen, een ladinkje foto’s van mij en Olaf!

Kleine valentijn Olaf

Een ding is 100% zeker, ik ben meer dan trots op mijn lieve neefje. Of ja de kleine valentijn, want man, wat is het toch een klein hartendiefje. Die van mijn familie heeft hij allemaal al gestolen. Zo gek zijn we allemaal op hem! En het cliché “het gaat zo snel” is meer dan waar! Want het gaat heel snel, steeds weer nieuwe fases, allemaal even leuk. Maar stiekem was dat hele ienieminie ook wel leuk. Maar ik kijk uit  naar het samen naar de speeltuin gaan, winkelen bij de Intertoys XL, eindeloos samen boekjes lezen en samen ontdekken.  Hij heeft tenslotte 2 tantes die behoorlijk avontuurlijk zijn op hun manier, haha. Oh en dan de mooie zin “maar bij tanti mag het wel”, dat lijkt me gewoon hilarisch! Maar goed, genoeg gepraat, mijn trots mag overduidelijk zijn, nu laat ik je maar wat graag de foto’s zien die Mandy heeft gemaakt.

Deze foto spreekt boekdelen denk ik zo.. Trots!!

Hij wilde mijn vingers opeten, zo grappig!

Die blik van hem, prachtig!

De kleine lieve vrolijkerd!

De kleine baas, haha.

 

Je wilt  niet half weten hoe blij ik ben met deze foto’s met de kleine boss baby. En normaal ben ik van het “weinig in beeld” principe, maar deze kon ik gewoon niet in een mapje op mijn computer laten staan. Dankjewel Mandy

Mijn kleine valentijn, tanti houdt van je voor altijd!

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

5 Reacties

 1. Ans v Zantvoort
  februari 14, 2018 / 9:39 pm

  Wat een leuke foto’s, en wat groeit hij hard. Mag je zeker een trotse tante van zijn !

  • BijZus
   Auteur
   februari 14, 2018 / 9:47 pm

   Ja he! Verbaas me iedere keer weer als ik hem zie!

 2. Mandy
  februari 14, 2018 / 9:46 pm

  Ahwww wat lief geschreven Hihi ❤️☺️ En Olaf houd ook zeker weten heel veel van jouw☺️!! Samen ontdekken gaat zeker gebeuren Hihi

  • BijZus
   Auteur
   februari 14, 2018 / 9:47 pm

   ❤️

 3. oma
  februari 15, 2019 / 6:14 pm

  prachtige foto’s Kelly, leuk om ze weer eens te zien. Ik heb er ook heel veel en bekijk ze ook vaak en ook de video, die jij ervan gemaakt hebt. Fijne avond en weekend, groetjes van oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: