2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Veel zin in februari 2020

zin

Was het gisteren niet nog nieuwjaarsdag? Niet? Normaal is januari een maand die ontzettend langzaam voorbij gaat, maar dit jaar deed het zoef. En dat vind ik niet erg, want ik heb veel zin in februari 2020! Parijs, nieuwe wind, lekker bezig zijn, ik neem je mee in mijn ideeën.

Het was een fijne maand

Ik kan niet anders zeggen dat januari een fijne maand was. Tenminste, zo voelt het wel. Ik heb een paar keer niet zo lekker in mijn vel gezeten, maar dat weeg niet op tegen de leuke dingen die de revue zijn gepasseerd. We hebben eindelijk onze rolluiken, we hadden gezellige verjaardagen, veel leuke momenten met Olaf en de maand vloog om met al het werk voor de post en het bewust bezig zijn met Bij Zus en ook bijspringen voor The Dog Pen. Het zijn die kleine dingen die me doen realiseren dat ik het heel fijn heb zo. Over het algemeen zit er tegenwoordig een fijne balans tussen vrije tijd en verplichtingen en dat doet me goed.

En nu begint februari! Een maand met leuke dingen op de planning en toffe plannen.

Wacht niet tot morgen

Facebookpagina

Of bedenk geen redenen waarom dat je dingen nu niet kan doen. Dat is waar ik me aankomende maand goed op wil focussen. Het zinnetje “Ik doe dat pas, wanneer ik dat heb of heb gedaan.” is een zin die mij enorm begint te storen. In januari passeerde dat zinnetje regelmatig de revue en dat wil ik in februari loslaten. Geen beperkingen, gewoon doen. En zo hoop ik ook Chocotijd nieuw leven in te blazen. Ik weet nog niet goed hoe, daar ben ik nog mee bezig. Maar dat het terug komt is in ieder geval een feit!

Met de bus naar Parijs

Hetgeen waar ik het meeste naar uit heb gekeken is Parijs! Volgende week zaterdag gaat mijn verjaardagscadeautje in vervulling en gaan we met de bus naar Frankrijk. Ik hoop er allerlei dingen te mogen zien, mogen doen en mogen proeven. Sowieso hoop ik op wat leuke foto’s. Van de omgeving, van een Franse bakkerij, van details en ik hoop op nog een paar van mij en van mij en Kenneth. Dat zou voor mij al een groot souvenir zijn! Het is misschien een tikkeltje spannend, maar het is vooral gezonde spanning. Om Jewel hoef ik me in elk geval niet druk te maken, want die is lekker thuis, want pap en mam komen naar ons.

Het schrijfritme vasthouden

zin

Afgelopen maand is het mij eindelijk gelukt om zo goed als om en om een artikel te plaatsen. Dat maakt mij heel trots en geeft een boost om door te zetten. Soms ontbreekt de inspiratie een beetje en moet ik even puzzelen. Maar over het algemeen ging het me heel goed af! Het werkt ook goed om met de planner te werken. Plannen om te schrijven zorgt ervoor dat ik het ook echt doe en dat ik mijn ideeën gelijk kwijt kan en niet vergeet.

Verder zijn er geen spannende plannen voor februari. We hebben bij de post meer werk gekregen, dus dat is goed voor wat uurtjes. Aan het eind van de maand is oma jarig, ook heel leuk. En voor de rest gaan we zien wat de maand brengt! Ik wens je een fijne maand en maak tijd voor de dingen die je leuk vind! Heb jij zin in februari?

Volg Bij Zus op FacebookInstagram en/of Pinterest voor meer updates en kijkjes achter de schermen!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    februari 3, 2020 / 8:14 am

    Weer mooi geschreven Kelly, één twaalfde deel van 2020 zit er al weer op, het gaat snel. In februari worden de dagen langer, meer licht en laten we hopen dat er geen echte winter meer komt. Wij zijn benieuwd hoe het gaat in Parijs en horen het wel. Een fijne dag, liefs oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: