2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Mijn verjaardagsoutfit met Skechers laarsjes

Verjaardagsoutfit

Ter inspiratie voor de feestperiode leek het me wel leuk om mijn verjaardagsoutfit te delen. Een simpele comfortabele outfit met leuke lekker zittende Skechers enkellaarsjes.

De verjaardagsoutfit 

Verjaardagsoutfit

Ik had voor de gelegenheid mijn lange sweaterjurk aangetrokken. Een makkelijk zittend jurkje dat eigenlijk bij veel meer gelegenheden past. En ik vond de print leuk, zeker voor mijn verjaardag vond ik hem wel toepasselijk. Ik kocht hem volgens mij een jaar geleden bij de Van Cranenbroek in Budel. Geen idee of ze hem nu nog hebben, neem aan van niet, maar you never know!

Onder het jurkje droeg ik een fijne winterpanty die ik kocht bij de Primark. Daar haal ik mijn panty’s over het algemeen, want ze zijn niet super duur en ze zitten prima. Maar ook die van de Hema vind ik erg fijn!

Skechers enkellaarsjes

Ik droeg voor de gelegenheid mijn Skechers enkellaarsjes eronder. Ze hebben een fijn stofje met een klein hakje, dat zorgt ervoor dat je er gemakkelijk de hele dag op rond kan lopen. Ze zitten echt als slofjes, iets wat ik normaal niet over dit soort schoenen kan zeggen. (Normaal zweer ik bij Nike.) En daarbij passen ze ook bij iedere outfit of je ze nu onder een stoere outfit of onder een klassiek jurkje draagt, het past. Momenteel hebben ze deze nog in het Designer Outlet in Roermond bij de Skechers winkel voor +/- €50,-. (Tipje van Kel 🙂 )

Details

Qua details hield ik het simpel. Mijn make-up en sieraden zoals altijd. Maar ik kon er wel een nieuw kettinkje aan toevoegen! Deze kreeg ik van Kenneth voor mijn verjaardag en ik vind hem ontzettend leuk. Een heel subtiel zilver hartje met steentjes en een kort kettinkje. Echt tof! Deze komt van de Lucardi mocht je het op je verlanglijstje willen zetten.

En dit was dan mijn verjaardagsoutfit, comfortabel met een beetje feestelijk gecombineerd! Wat draag jij het liefst op je verjaardag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    december 4, 2018 / 5:28 pm

    het staat je heel leuk en als het dan ook nog zo comfortabel is, dan is het super! Heel leuke outfit!
    Groetjes oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: