2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

&ZUS #140-#145 voetbal, DYTG 2018, Zoo Veldhoven (deel 1)

voetbal

Kiekeboe! Ik ben er nog hoor, still a live na een druk lang weekend zit ik weer eens achter mijn laptop. Er was een voetbal uitwedstrijd, een heerlijke middag winkelen in Roermond, een dag Dutch Youtube Gathering en een middag Zoo Veldhoven.

Even op een andere manier

Dit dagboek ga ik even op een andere manier schrijven, niet zoals ik dat normaal doe per dag. Maar gewoon in een verhaal lijn. Net even wat anders en misschien ook wel leuk voor de afwisseling! Er is namelijk heel veel gebeurd door de dagen heen en ik heb genoten. Maar de dagelijkse ditjes en datjes kennen jullie inmiddels wel, dus ik pik er de highlights uit! Want dat zijn het vooral en de enkele lowlight belicht ik natuurlijk ook. Goed, laten we beginnen aan het verhaal van 18 april tot en met 23 april.

Nieuwe coupe

Woensdag 18 april gebeurde er niks bijzonders. Ik maakte roti uit een pakje. Erg lekker en daarmee ook zeker een aanrader. Maar voor de rest was er niks speciaals, gewoon een werkdag. Donderdag 19 april was een hele drukke dag, daar kwam ik ook onwijs moe van thuis. Die middag maakte Malisa en ik tasjes klaar voor de truckrun die de zaterdag erna plaats zou vinden in Kerkrade. Heel leuk werk, maar ook ontzettend zwaar!

Na het werk stond de kapper gepland! Jill en papa kwamen, want papa werd ook geknipt. Daarna Kenneth en vervolgens nog ik. Ik ging voor een lange bob met een kleine A lijn vorm. Weer eens even wat anders en fris voor de zomer. Het dode ging er allemaal af. Daarna waren de reacties gemengd. Kenneth’s eerste reactie was “wat heb je nou gedaan?!”. En daarmee was de eerste toon eigenlijk wel gezet. Hij vond het op het randje van te kort, dus net goed. Mijn ouders en zusjes waren enthousiast. De reacties erna waren gemengd, van “goh wat leuk!” tot “wat heb jij gedaan” en “wat is er met je haar gebeurd?!”. Op zich niet erg en ten slotte mag iedereen zijn eigen mening hebben. Maar het knaagt wel hoor, stiekem vond ik sommige reacties best jammer.

Uitwedstrijd Jong FC Utrecht – Fortuna Sittard

Vrijdag 20 april had ik ’s middags vrij en dat was niet zomaar. Die middag vertrokken papa, Jill en ik weer naar Sittard. Dit keer stond er een uitwedstrijd naar Utrecht gepland. Met over de 20 bussen zijn we uiteindelijk die kant uit gegaan. Magnifiek! Wij zaten in de eerste lichting en dat ging gelukkig goed. We waren op tijd in Utrecht en konden vooraan staan om alles mee te maken.

De wedstrijd zelf vond ik mager, maar het resultaat was meer dan mooi en ook de ambiance was weer heerlijk. We hebben gezongen, gesprongen, geschreeuwd, de ahh’s en oehh’s vlogen om de oren en uiteindelijk wonnen we met 0-1. Een feestje barstte los en we hadden veel plezier. Het was geweldig! En van alle filmpjes kan ik nu nog nagenieten.

Zo dit was deel 1 van het dagboek, morgen volgt deel 2 met een lang verhaal en leuke foto’s. Ik zie je morgenvroeg hopelijk weer hier! 

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

3 Reacties

 1. Dorothé
  april 23, 2018 / 10:14 pm

  Heey mooi weer de pen opgepakt eogenlijk moet er een soort denkdictafoon komen hè jeetje dat zou handig zijn toch? Lekker druk weekendje gehad met een time out tussen door. Ja meis we moeten af en toe op onze rem trappen. Niet iedereen snapt dat. Is niet erg als we het zelf maar begrijpen en kunnen. Tja en jouw coupe: geweldig leuk. Lekker vlot en pittig kapsel. Het past/staatvje zo goed meis. Teacties? Laat ze voor wat ze zijn. Het is net als bij tattoos. Je doet het voor jezelf. Als mensen het leuk vinden is fijn, is het niet, geen probleem van maken. Je wilde het graag en hebt het laten knippen. Toppy benieuwd naar deel 2
  Xxx

  • BijZus
   Auteur
   april 23, 2018 / 10:16 pm

   Dat zou me heeel veel werk schelen als er zo’n denk dictafoon was! Ideaal haha. Klopt als een bus, kapsels zijn net als tattoos, je waardeert het of je waardeert het niet haha. Xxx

 2. oma
  april 24, 2018 / 12:11 pm

  Nou Kelly, je hebt je haren heel leuk zitten. Zijn ze ook makkelijker in orde te maken? Dit is ook goed voor je haren. Voor oudere mensen zijn kapsels niet als tattoos. Maar dat weet je. Een fijne dag, groetjes oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: