0   13
20   41
19   52
0   26
15   58
20   75
20   55

Vrieskou, blaadjes, it’s beginning to look a lot like..

beginning

Het voordeel van postbezorger zijn is dat je de natuur steeds ziet veranderen. Van regen met warmte tot nu de vrieskou in de nacht en het zwakke zonnetje overdag. Het inspireerde mij voor een nieuwe poster en die deel ik graag! It’s beginning to look a lot like..

The beginning of the christmas feeling

De kou heeft me van de week al een keer te pakken gehad hoor. Het zat me in de benen en ik kreeg het er niet uit. Maar daar wil ik de focus helemaal niet op leggen vandaag. Het lopen in de kou, het snuffelen in de winkels, het geeft allemaal de kerstkriebels. Tijdens het bezorgen en wandelen met Jewel heb ik al menig kerstboom zien staan en volgens mij heb ik de eerste kerstkaarten ook al bezorgd. Kenneth wilt graag een echte boom, dus ik wacht nog even met de boel in kerstsferen brengen.

Maar hier en daar al wat herfst de deur uit helpen en wat kerst in huis halen, daar zeg ik geen nee tegen! En zo hangt er weer een nieuw gedichtje (?) aan de muur in de keuken! En Kelly zou Kelly niet zijn als ze deze met jullie wilt delen. Mocht je hem zelf ook leuk vinden, dan voel je vrij om hem uit te printen en op te hangen! En vergeet dan niet het met mij te delen, want dat vind ik nog leuker!

Veel plezier ermee!

De download vind je hier. Je kunt hem downloaden als afbeelding, hij is al op A4 formaat. Wanneer je de print instellingen wijzigt zou je hem ook op een ander formaat kunnen uitprinten.

beginning

Dit is de eerste quote, of eigenlijk meer een klein gedicht, dat ik echt zelf heb verzonnen en deel. Mocht je nog meer van die downloads willen zien, geïnspireerd door Pinterest, die vind je hier. Heb jij hem gedownload?

Volg Bij Zus op FacebookInstagram en/of Pinterest voor meer updates en kijkjes achter de schermen!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    november 23, 2019 / 6:51 pm

    leuk Kelly, dat je nu al bezig bent voor Kerstmis, trouwens wij ook, het heeft echt wel wat. En elk jaargetijde heeft zijn charme. maar de Kerst verlangen wij meestal naar het voorjaar. Een heel fijn weekend saampjes en groetjes van opa en oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: