2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Vrolijk kerstfeest ! Kerst tag

kerstfeest

Allereerst vrolijk kerstfeest allemaal! Een van mijn meest favoriete dagen van het jaar is weer aangebroken. Tijd om met familie en/of vrienden een gezellige tijd samen te hebben en te genieten. En ook een leuk moment voor een tag!

Wat is je favoriete kerstliedje?

Mijn favoriete kerstliedje is “Driving home for christmas”,  ik vind dat zo’n fijne plaat. Maar ook andere nummers vind ik heerlijk. Ik deelde niet voor niets mijn favoriete playlists!

Wat is je favoriete kerstfilm?

Ik heb niet echt een ultieme favoriet als het gaat om kerstfilms. Ik vind de Home Alone’s allemaal leuk. En ook de Santa Clause films kijk ik graag. The Grinch is natuurlijk ook favoriet, ik baal er nog van dat ze die weer van Netflix hebben gehaald haha. En dan hebben we nog ELF. Tja, als ik dan echt een keuze moet maken denk ik dat het die wordt.

Wat staat er bovenaan op jouw kerstverlanglijstje?

Bovenaan mijn verlanglijstje staat een afspraak bij de Kamer van Koophandel. Maar daar zal ik toch echt zelf wat aan moeten doen haha. En dat komt goed, een kwestie van gewoon doen. Maar ik heb wel de afgelopen dagen wat ideeën aangedragen. Zoals een horloge met tasje van de Lucardi, een tas bij de C&A, make-up bij de Kruidvat, of MAC van de Douglas en nog heel veel meer.

Wat is je favoriete make-up look voor de kerst?

Ik denk dat ik dit jaar voor wat sterker opgemaakte ogen ga en voor de rest heel licht. Vorig jaar had ik een felle/donkere lipkleur. Maar ik vind het altijd zo jammer dat het er zo snel afgaat met eten. Dus ja, ik denk dat ik voor de ogen ga.

Wat draag je het liefst tijdens kerst?

Dit jaar wil ik een sweaterjurk aantrekken met een panty en nikes of hakkenschoenen. Lekker comfy en casual maar toch leuk en wat “sjieker”. Gewoon zoals Kerst hoor te zijn voor mij haha.

Speel je liever buiten in de sneeuw, of geniet je binnen van een kop warme chocolademelk?

Sneeuw vind ik geweldig als we thuis kunnen blijven. En dan ga ik het liefst eerst een wandeling maken door de verse sneeuw die kraakt onder je schoenen. En dan terug thuis een lekkere kop warme Nutella chocolademelk MET slagroom. Want die kan voor mijn gevoel gewoon niet ontbreken.

Hoe ziet jouw ideale kerst eruit?

Mijn ideale kerst is een kerst die ik doorbreng met mijn familie. Gezellig samen zijn en dingen doen die jij leuk vind. En dan uiteindelijk gezellig samen eten en gewoon een mooie tijd hebben. Ik hou er van!

Vrolijk Kerstfeest

Wat ga jij doen met kerst dit jaar?

Dit jaar vieren we kerstavond bij ons thuis met Ger en José. We hebben cadeautjes en we gaan gourmetten! Eerste kerstdag gaan we bij opa en oma buurten en daarna zijn we in Roermond bij papa en mama. En dan gaan we ’s avonds ook gourmetten. Tweede kerstdag zijn we bij Ger en José en dan komt Kenneth zijn oma ook. Dus dat is heel gezellig en natuurlijk ook weer lekker eten.

Heb je een echte kerstboom of een neppe?

Een echte, want dat vind Kenneth het leukst. Dat snap ik ook wel, want het heeft wel wat. Maar aan de andere kant vind ik een neppe ook ideaal, die kun je tenminste halen en dan kun je hem opzetten wanneer je wilt. Nu ben je steeds afhankelijk van wanneer je tijd hebt om die boom te gaan halen.

Wat voor kleur ballen zitten er in de boom?

We hebben rood en zilver als thema in de boom. Maar er zitten ook gezellige cupcakes in en kerstballen. Oh en niet te vergeten, we hebben van Olaf ook 2 hangertjes gekregen voor in de boom. Eentje met Charlie van Woezel en Pip en een mooi houten hangertje. Die hangen er natuurlijk ook in!

Wat is je favoriete kerstsnack?

Hmmm, ik vind alles lekker met betrekking tot kerstmis. Maar mijn favoriet is dan toch wel de wafel, die vind ik zo onwijs lekker. Zeker als het die zelfgemaakte zijn, of die van de Bakker Bart. Die vond ik ook heel erg lekker! Dus ja, wafels. En dan met slagroom en kersen, of alleen poedersuiker, of alleen slagroom, of met Nutella… Oke, ik hou op haha.

Ik wens je in ieder geval een heel fijn kerstfeest in de sfeer die jij het fijnst vind! Geniet ervan!

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

  1. oma
    december 25, 2017 / 10:13 am

    jij ook een mooie kerst met Kenneth en de hele familie. Dat is allemaal o.k. Daar gaat de bel al, misschien papa en mama al. Groetjes oma xx

  2. Ans v zantvoort
    december 25, 2017 / 10:32 am

    Geniet van deze dagen, gezellig met al je familie om je heen, have fun lieve groetjes van ons

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: