2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Waar een wil is, is een weg! I’m back.

wil

Waar een wil is, is een weg! Maar op die van mij zaten struiken met doorns, daardoor duurden de dingen wat langer. Maar hey, I’m back. We gaan er weer voor net als helemaal in het begin.

Een weg met doorns

Ken je dat onkruid met prachtige bloemen en die hele nare doorns. Die stonden er bij mij spreekwoordelijk op de weg. De afgelopen weken waren behoorlijk pittig, door verschillende omstandigheden. Ik ben hoog sensitief en dat kent grote voor- en nadelen.

Zo merk ik dat ik na een dag werken helemaal kapot thuis kom als die dag veel stress had. Andermans energie gaat mee met mijn eigen energie. Nu was ik van mijn eigen al de afgelopen weken gestrest door examens en een interessante uitdaging. Maar tel daar maar eens die van anderen bij op en boem, einde verhaal. En met het nieuwe werk van Kenneth ben ik meer alleen, dat is wennen. Ik kon het niet opbrengen om ook nog te schrijven. Ik wilde wel, maar er kwam niks uit. En dan kan ik wel een mooie quote of een leuke foto delen. Maar ik zag ze even niet.

Nu is de meest stressvolle periode denk ik wel voorbij, maar is mijn lichaam een beetje over zijn touren gegaan. De vele maagkrampen en darmkrampen maken het me niet makkelijk. Maar met voldoende geduld trekt dat wel weer bij. Het zijn wat doornstruiken die op mijn pad stonden, maar de ergste hebben we denk ik wel gehad. Nu zijn het nog her en der wat struikjes, maar daar komen we wel doorheen. Nog even en dan kan ik in Engeland uit gaan rusten.

Nu wil ik absoluut niet klagen of excuses bedenken waarom het zo stil was. Het was gewoon even zo als het was. Ik amuseer me verder goed. En met de rest is ook alles goed. Kenneth is bijvoorbeeld dolgelukkig met zijn nieuwe werk. En nu heb ik eindelijk eens een zondagmiddag waarbij ik achter mijn laptopje zit en zin heb om te schrijven. Dus dan doe ik dat ook!

Waar een wil is

Ik vond het mooi hoe mijn schoonbroer het volgende zei na aanleiding van het feit dat ik een andere auto wil: “Je hebt een bedrijf, misschien kun je uiteindelijk wel bedrijfsmatig gaan leasen.” Waarop ik zei: “Ja, maar ik rij eigenlijk nog niet bedrijfsmatig”. En toen kwam een tof antwoord: “Nu misschien nog niet, maar straks misschien wel”. Wat mij liet denken. Als ik geen tijd en positieve energie steek in Bij Zus, dan zal het nooit verder groeien. Steek ik er wel mijn energie in zal het uiteindelijk groeien, naar Joost mag weten wat. Waar een wil is…  Het schudde me op de een of andere manier wakker.

Het is niet voor niets dat Kenneth en mijn ouders laatst zeiden dat ik gewoon moet blijven gaan hiervoor. En het is niet voor niks dat mijn oma vraagt “waar ben je?”. Op mijn blog neem ik iedereen mee. Voor mijn eigen plezier, maar anderen halen er ook hun plezier en inspiratie uit. Precies wat ik zo leuk vind aan dit vak. Ik ben dan misschien nu bijna stagiaire af en toekomstig administratief medewerker planning Benelux. Maar het neemt niet weg dat ik ook blogger ben. Een website run, die ik met veel plezier samen met Jive opgezet heb, voor mezelf maar ook voor anderen. Al jaren heb ik als hobby websites bouwen. En die hobby hoeft niet te verstoffen, omdat ik nu meer te doen heb. Als ik wil presteren op het een moet ik ook investeren in het ander. En andersom.

Het is tijd voor een spreekwoordelijke trap onder mijn bips. Als je iets wil bereiken moet je er voor gaan. Ik wilde graag een baan bij het bedrijf waar ik nu zit, dus ik ging ervoor en ik kreeg het. Ik wil met Bij Zus nog verder groeien, dus dan moet ik er ook voor gaan! Waar een wil is, is een weg!

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

4 Reacties

 1. oma
  juni 18, 2018 / 7:45 am

  Dit was fijn om te lezen, Kelly. Je weet zelf heel goed, waardoor je niet goed uit de voeten kon. Naar mijn idee had je ook te veel waar je voor moest/wilde gaan. Na de vakantie in Engeland krijgt alles heel zeker een vaste vorm. Heel veel succes en weer een fijne dag! Liefs oma xx

 2. Ger
  juni 18, 2018 / 10:01 am

  Barry zou zeggen gewoon doorgaan (op zijn slecht Nederlands en gebroken engels ) na de vakantie als je weer tot rust bent gekomen valt alles op zijn pootjes terecht. Alles komt goed. Dan weet ik zeker dat je weer iets moois weet neer te zetten op je blog. Ga door en laat je niet eronder krijgen het lukt. Het leven bestaat uit vallen en opstaan of zoals jij het brengt pad met struiken en doorns. ❤️❤️❤️

 3. Ger
  juni 18, 2018 / 10:02 am

  ❤️❤️❤️

 4. Dorothé
  juni 18, 2018 / 9:21 pm

  We don’t get a roadmap in life, follow the path of your dreams and they’ll show you the way. ❤
  Je doet het goed! Super meis, trots op je xxx❤ ook bloggers moeten af en toe een parkeerhaven op. Dat is menselijk. Geen excuses voor nodig. Het is wel mooi als oma dan vraagt: , waar was je?’
  En dat denken er meer. Geeft niet. Alles op zijn tijd en het is zoals het is. Mindful en je bent er weer.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: