2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Waar is mijn piggy bank voor ? DE wishlist

piggy bank

Sparen is tegenwoordig een interessant onderwerp. Waar je vroeger alles wat over was aan de kant zette betaal je nu de boodschappen. Bij ons is het goed geregeld verder, maar feit is wel dat sparen zoals vroeger er niet meer in zit! Maar waar heb ik mijn Piggy bank dan voor ? Wat zijn DE spullen die ik graag zou willen hebben..

piggy bank

Mijn piggy bank is trouwens het varkentje in mijn bullet journal. En dat zit er niet voor niks ! Er zijn wel wat items die ik graag zou willen hebben en die zet ik in dit artikel op een rijtje. Van te doen naar dat wordt lastig presenteer ik jullie mijn wishlist!

#1 Statief voor mijn camera

Bron

Nu met het vloggen merk ik dat een wat langer makkelijk vouwbaar statief geen overbodige luxe is. Het is veel makkelijker om hem zo snel ergens neer te zetten of mijzelf van een verdere afstand te filmen. In plaats van dat je bij wijze van gelijke alle oneffenheden in mijn gezicht kan tellen.

#2 TruBlue Marina tas

Bron

Deze tas is gewoon magnifiek ! Hij ziet er uit als een ruime tas waar mijn laptop en schoolspullen makkelijk in kwijt kunnen. Daarnaast zou ik er ook mijn hobbyspullen in kwijt kunnen als ik naar mijn ouders ga. En dat is gewoon echt ideaal! Daarbij heeft hij de kleuren van Ballontraebay! Dus *wink* I like it !

#3 Ballontraebay stickers voor op de auto

Het lijkt me echt tof om mijn auto te voorzien van het logo van Ballontraebay ! Reclame rijden is best wel functioneel. En zo leren steeds meer mensen Ballontraebay kennen. Dus ja de naam en het logo moeten echt nog op de auto komen !

#4 Nike Air Max

Bron

Ik wil weer terug naar Nike Air Max ! Ik weet  niet welk type ik momenteel heb, alleen dat ze wat minder duur waren en lager op de grond. Prima schoenen ! Maar ik wil graag weer terug naar de Air Max, ze zijn wat hoger en ik vind ze net wat gaver dan deze. Ik heb genoeg schoenen voor de net, dus dit zou prima zijn voor naar school en alle normale dingen.

#5 Macbook pro

Bron

Tja, ik weet dat Kenneth geen Apple in huis wilt, maar een Macbook lijkt me wel geweldig om te hebben. Nu is dit ook bijna niet realistisch, want ze zijn duur ! Maar toch, stiekem, ooit, zal er wel een Macbook op mijn bureau verschijnen. Alleen weet Kenneth dat nog niet 😉

Waar ben jij momenteel voor aan het sparen?

 

 

 

 

Volg je me al via Facebook, Instagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

4 Reacties

 1. Ger
  mei 3, 2017 / 6:46 am

  Nu weet jij het wel. Duc6 mrt sparen. Iedereen heeft wel een waslijst wat hij wil hebben.

  • Ballontraebay
   mei 3, 2017 / 7:14 am

   Jip! Komt goed 😀

 2. oma
  mei 3, 2017 / 5:22 pm

  Kelly, het is goed om wensen te houden. Ik weet niet of mensen, die alles hebben, ook gelukkiger zijn. Het is wel belangrijk om te sparen ( zo gauw je zelf verdient) voor een appeltje voor de dorst! Groetjes oma xx

  • Ballontraebay
   mei 3, 2017 / 5:48 pm

   Klopt oma! Groetjes xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: