0   31
20   43
19   52
0   26
15   58
20   75
20   55

Waar moet ik beginnen?

beginnen

Al sinds gisteren vraag ik me af waar ik moet beginnen, nu hoor ik je denken, “misschien bij het begin Kel?. En oké, dat klopt, maar ik vind het begin even niet. In juni wilde ik 31 dagen bloggen, dat is mislukt en waar begin je dan?

Beginnen bij het begin

beginnen

Door het hele verhaal met de auto ben ik een beetje uit mijn doen en laten. Combineer dat met mijn andere werk, heftige hooikoorts en warmte en het is even een verloren zaak. En dan moet je eigenlijk gewoon weer aan het begin van je dagboek beginnen, maar dat lukt even niet. Dat komt wel weer als mij dit ook is gelukt. Ik ben namelijk al 1,5 dag bezig om dit op digitaal papier te krijgen. Met de juiste woorden, zonder drama, maar wel zoals het is.

Mijn auto is mijn vrijheid. Mijn vrijheid om te kunnen gaan en staan waar ik wil is mij heilig. Ik moet de auto kunnen pakken en kunnen gaan als dat nodig is. Ik wil niet eerst moeten wachten tot Kenneth thuis is, want hoewel hij nu wel meestal op tijd is, ben ik iemand die dan meestal al lang en breed op pad is en zelf ook niet veel later thuis komt. Maar goed, we nemen het even zoals het is, wachten af en dan zal ik binnenkort wel weer rond rijden in een andere auto.

Het beginnetje is gemaakt

Nou we hebben weer wat geschreven. Zoals ik in de intro al schreef, ik wilde deze maand gewoon de hele maand bloggen. Met een content planning moest me dat gaan lukken. Wellicht ook gewoon met wat kleinere artikelen als een mooie quote of een mooi nummer. Maar inmiddels is het alweer 2 juni. en kan ik dus 2 dingen doen. Of ik laat mijn doel vervallen of ik begin gewoon vandaag. En ik denk dat ik maar gewoon voor het laatste ga. The beginning is always today! En ik ga ook weer verder met doel mij beter in te zetten voor social media. Meer instastories, meer achter de schermen op Facebook en vooral een betere inzet op Pinterest.

Vooruitgang boeken met Chocotijd

Momenteel is Chocotijd alleen op Instagram en op Facebook. Dat is prima! Maar ik wil graag meer. En in welk jasje ik dat ga gieten weet ik niet. Meer posten is ook voor jullie meer content en in sommige opzichten ook herhaling van content. Dus daar ga ik nog maar eens even op brainstormen.

Nou, wat zal ik zeggen, ik ben er denk ik wel weer? Mijn vingers zijn weer op gang, mijn auto staat tot de 13e nog langs de weg en dan zal er vast ook wel weer iets anders voor in de plaats komen. Ik heb jullie weer bijgekletst, wel van de hak op de tak, maar het is een begin. Hoe gaat het met jou?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Pinterest? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

3 Reacties

 1. Tante Til
  juni 2, 2019 / 10:04 pm

  Hoi Kel, hier gaat het goed! En plannen zijn er om bij te stellen, succes met het oppakken van de draad, kump good xx

 2. Dorothé
  juni 3, 2019 / 6:17 am

  Warm, heel erg warm. Fijn dat de zon schijnt maar teveel ineens. Dat maa kt ook dat we niet alles kunnen doen zoals we hrt willen. Wij, Nederlanders, zijn niet gewend aan deze trmperaturen. Het gaspitje van de actieradius van ons lijf moet omlaag en als je dan nog zaken aan je hoifd hebt die je niet te hachelrn vindt, zoals de wagen doe niet meer mee mag lopen de toekomst in, dan loopt het vast.
  Het gaat je lukken hoor. Komt goed meis.
  Keep on bloggin’
  Xxxx

 3. oma
  juni 3, 2019 / 7:57 am

  Het komt zeker goed Kelly. Iedereen, die werkt, heeft recht op minstens één vrije dag per week. Neem die ook, dat is beter dan constant te moeten met van alles en nog wat. Prioriteiten stellen voor jezelf.
  Ook last gehad van die hitte? Vandaag is het beter en geniet thuis in Leeuwen. Olaf wacht strakjes al weer op jou! Heel fijne dag en een knuffel van Oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: