2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Wat als.. ik wel carnaval zou vieren !

carnaval

-Advertorial-

Wat als.. is een vraag die veel wordt gesteld! Ook een leuke manier om iemand te leren kennen. In deze nieuwe rubriek ga ik steeds dingen af met de gedachten wat als? In dit geval, “Wat als ik wel carnaval zou vieren?”

carnaval

Ik ben een rasechte Limburger, dat zie en hoor je ook aan mij! Maar er is een ding waar ik totaal niet van hou.. En dat is carnaval, ik vind er helemaal niks aan. De muziek vind ik helemaal prima, maar de rest, ik moet er eigenlijk niks van hebben. Geef mij maar normaal, dan doe je al gek genoeg. Maar goed iedereen zijn ding en de muziek is leuk, dus ik bedacht me wat zou ik aan doen als ik wel carnaval vierde. Of als ik over een paar jaar langs de weg sta om naar mijn neefje te zwaaien tijdens de schooloptocht. Wat deed ik dan ?

Wat zou mijn carnavalskostuum zijn ?

Als ik dit aan kon doen ging ik zo mee!

Als ik een carnavalskostuum moest kiezen dan was het wel de outfit van Angelica uit Pirates of the Caribbean.  Hij valt niet op als carnavalsoutfit en toch is hij het wel. En dat spreekt me wel aan ! Daarnaast doet het me denken aan de periode waarin ik gek was op alles wat met Pirates of the Caribbean te maken had. Ja, als ik moest kiezen dan koos ik deze outfit. Ik zou er bijna wel door gaan carnavallen.

Hij lijkt toch bijna net echt?

Op een mooie 2e plaats staat de werkersjurk van Belle uit Belle en het beest. Gewoon omdat ik het een mooie jurk vind en achja, iedereen wil zich wel eens een prinses voelen toch? De gouden jurk is ook erg mooi, maar hier zou ik me denk ik net wat meer in op mijn gemak voelen.

Glitters overal, ik vind hem wel goed passen haha.

Wat me ook brengt op de jurk van Elsa uit Frozen. Die vind ik ook heel mooi. Als ik naar een prinsessenfeestje moest, of een vrijgezellenfeest moest organiseren dan had ik wel een idee voor een outfit haha. Hij valt wel op, maar dan op een leuke manier!

Een echte carnavalskostuum als je het mij vraagt

Een geniale outfit die ik tegenkwam is een outfit waarbij je Mario Bros bent. Ik vind de outfit echt heel grappig en hij lijkt lekker makkelijk om in te hossen. En daar is carnaval tenslotte toch voor 3 dagen feest!

Waar zou ik naar toe gaan met carnaval?

Als ik dan toch carnaval zou gaan vieren zou ik op z’n minst met papa naar de Statiefestatie gaan in Roermond. Omdat papa daar al jaren naar toe wilt en ieder jaar weer vraagt wie er mee gaat. En verder zou ik dan naar die grotere feesten gaan zoals in Venlo of Maastricht. De cafés zou je mij niet zou gauw zien induiken, dat is toch wel de grens. En natuurlijk de optochten, die vond ik vroeger leuk en nog steeds vind ik ze leuk, maar ik ga er niet naar toe. Dat zou ik dan wel weer doen!

Funidelia

Ik keek hiervoor op Funidelia, een website vol met carnavalskleding, halloweenkostuums, maskers en super gave feestartikelen (TIP!). Van de halloweenkostuums krijg je echt de kriebels, dus als je er van houd is het wel een goede plek om te kijken! Ik kreeg er kippenvel van.

Geef mij maar het Pirates of the Caribbean kostuum. Daar zou ik me gewoon lekker mee op me gemak voelen. Geen gekke schmink, maar een mooi opgezette make-up met een stoer kostuum!

Maar goed, ik blijf erbij dat carnaval niks voor mij is, maar ik had er wel lol aan om eens te kijken op de website. En omdat ik weet dat er toch wel lezers zijn die er van houden wilde ik jullie deze tip graag meegeven! Welke outfit zouden jullie kiezen of doen jullie graag aan voor carnaval? En kenden jullie Funidelia al ?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Dit artikel is in samenwerking geschreven, dit doet niks af aan mijn mening.

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    juli 15, 2017 / 8:36 am

    Daar keek ik van op, Kelly verdiept zich in carnaval en je geeft tips voor anderen. Voor ons niet meer interessant, alhoewel ik van de carnavalsmuziek ook echt kan genieten. Als het mooi weer is, horen we het in de tuin, dat zijn altijd mooie herinneringen. Een fijne dag Kelly en groetjes van oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: