2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Wat ik in 2019 graag zou willen doen!

Wat ik in 2019 graag zou willen doen!

Het einde van januari is bijna in zicht en eindelijk durf ik mijn doelen/wensen voor 2019 op papier te zetten en te delen. 
Soms heb je een periode dat je niet zo ver vooruit durft te denken en dat het weekend al spannend is. Maar doelen kunnen ook zorgen voor plezier, voor nieuwe inzichten en een positieve kijk! Dus wat zou ik in 2019 willen doen?

De werkwoorden “willen doen” zijn een bewuste keuze. Ik werd geïnspireerd door Cynthia die ook op deze manier een lijst maakte van leuke dingen die ze dit jaar misschien nog zou willen doen. Ik maak er mijn twist aan door te zeggen dat het mijn wensenlijstje is en te zeggen dat het ergens mijn doelen zijn. Maar zonder de druk van “dit zijn mijn doelen!”. Vorig jaar had ik een mooi doelen lijstje wat ik voor het grootste deel ook waar heb gemaakt. Dit jaar haal ik de druk van de ketel en ga ik voor wensen. Wat wil ik graag, niet kijkend naar of ik het echt moet halen.

Bij Zus bekender maken

willen

Een paar dagen geleden kwam een business video van Annic ten Duis online. Zij is een business coach en kan in principe iedereen coachen naar zijn of haar doelen als ondernemer. Ze vertelde hierin dat je wel kan fluisteren, maar dat niemand je dan hoort. Als je het van de daken schreeuwt wordt je gezien en gehoord. Daarnaast is leuke content belangrijk om je blog en social media bekend te maken. En beide opmerkingen gaven me voldoende inspiratie om te zeggen “ik ga er (weer) voor!”. Dus een van mijn doelen is sowieso Bij Zus bekender maken, dat lijkt me namelijk ontzettend tof. Mijn blog, maar ook met Instagram en Facebook wil ik meer bereik genereren.

Een webshop starten

notitieboekjes

In 2019 zou ik ook graag een webshop willen beginnen. Ik hou van stationary spulletjes, canvas tassen en al dan niet meer. Het lijkt me heel leuk om hier iets mee te gaan doen. Maar in wat voor een jasje ik het ga steken, daar ben ik nog niet over uit. To be continued dus!

Nieuwe plekken ontdekken

foto's Amsterdam

Ik zou het heel leuk vinden om wat meer plaatsen in Nederland te ontdekken. Een dagje Hoofddorp, een dagje Haarlem, een dagje Groningen, om je een beeld te geven van hoe ik het bedoel. Gewoon weer nieuwe plekken ontdekken. Maar ook in het buitenland, we hebben het oog op een lang weekend richting Duitsland en ik weet ook al zeker dat we naar Gran Canaria gaan. Zoveel zin in de zon, zeker nu hier de sneeuw nog ligt. Ook wil ik nieuwe restaurantjes ontdekken. We hebben nogal de neiging om als het bevalt alleen nog maar daarheen te gaan. Mij lijkt het wel leuk om meer te testen.

Meer fotograferen en experimenteren in de keuken

Ik wil heel graag gaan werken aan mijn fotografie skills. Ik vind het zo ontzettend leuk om te doen. Nu ik dit schrijf heb ik bijna 3 uur fotograferen achter de rug. Van hele simpele dingen die je op de tafel legt tot de natuur in en geluk hebben om een Shetlander op de foto te krijgen. Het gaf me heel veel energie en ik hoop dit in 2019 meer te kunnen doen. Op nieuwe plekken, in huis, dieren en misschien ook nog wel mensen.

Ook uit het staan in de keuken haal ik veel energie. Ik vind het geweldig om recepten te kunnen proberen, zelf dingen te verzinnen en ze vervolgens uit te proberen. Het is echt een hobby aan het worden. Ik ben wel in voor meer “in de keuken” artikelen op Bij Zus.

Genieten en mindful zijn

Ik zou ook graag gewoon willen genieten in 2019. Van de hele kleine dingetjes tot de hele grote dingen. Soms vergeet je dat er in iedere dag wel iets moois zit. Dus ik wil me meer focussen op het goede. En natuurlijk enorm veel genieten van tijd met Kenneth, familie en bovenal OLAF! Het gaat allemaal veel te snel, dus ik neem het graag helemaal in mij op.

Ook mindful zijn is een belangrijk iets wat ik graag zou willen doen. Eerlijk is eerlijk, ik kan een kleine drama queen zijn. Mijn hoofd maakt met gemak van een mug een olifant en daar wil ik echt verder aan werken. Je leest het al, ik ben er mee bezig. “Het komt goed” of “Alles komt goed”, hoor je mij nu veel zeggen en daar houd ik me ook aan.

Het zijn allemaal dingen die op zich best haalbaar kunnen zijn. 
Als ik er maar voor ga! En daar komt hij weer.. Dat komt goed! 
Heb jij dingen die je graag dit jaar of de komende jaren zou willen doen?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

4 Reacties

 1. oma
  januari 24, 2019 / 8:11 am

  Heel veel succes met het verwezenlijken van je wensen (doelen)! “Alles komt goed” , wordt veel gezegd, maar daar hoort bij “er moet wel aan gewerkt worden”, maar dat benoem je zelf al! Bij alles ook genieten van het leven, een heel fijne dag, een knuffel van oma en tot vanmiddag! xx

 2. Ger
  januari 24, 2019 / 2:37 pm

  Enjoy your time and life. Het meeste komt goed en aan de rest moet je werken ook om je blog wat bekender te maken. Waar we kunnen helpen zullen we je bijstaan met wat we kunnen. Dus veel suc6 dan maar met de wensen van 2019.

 3. Dorothé
  januari 26, 2019 / 9:21 am

  Je bent goed bezig meis.
  Go for it.
  Ga er mee door xxxx

 4. Angelien van zantvoort
  januari 27, 2019 / 7:52 pm

  Gaat helemaal goed komen met jou kelly

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: