20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

Wat meer me-time in oktober

Wat meer me-time in oktober

De nieuwe maand is alweer even bezig, maar ik heb toch besloten mijn me-time voornemens voor oktober met jullie te delen. Daarnaast wil ik met jullie delen wat er is gelukt in september. En gewoon even gezellig kletsen over het feit dat we alweer aan het laatste kwartaal zijn begonnen.

Ik las het laatst op Instagram, het laatste kwartaal is begonnen en heel eerlijk, daar had ik nog helemaal niet bij nagedacht. Het begin van oktober is ook het begin van het laatste kwartaal. Normaal begin ik dan te denken “help, maar ik wil dit jaar nog zo veel!” nu denk ik eerder laat die gezelligheid maar komen. Hoe eerder het 2021 is hoe eerder we dit hele vreemde jaar achter ons kunnen laten. In de hoop dat 2021 uiteindelijk het jaar wordt waarin het nieuwe normaal weer als abnormaal kan worden beschouwd. Maar goed, laten we niet op de zaken vooruit lopen. Er is nog genoeg moois om naar uit te kijken hoe vreemd alles nu ook is.  

Wat is me gelukt in september?

belemmeringen

Aan het begin van september schreef ik over dat ik alleen nog maar kansen wilde zien en geen belemmeringen. Nu kan ik niet zeggen dat me dat echt is gelukt. Het is dan ook een knop die je om moet zetten en hierin geldt oefening baart kunst. Ook maakte ik een lijstje van dingen die ik graag wilde doen:

 • Zonder pardon delen wat ik leuk vind, soms denk ik namelijk te veel na over wat een ander zou kunnen denken, met als gevolg dat er niks online komt.
 • Minimaal 1 keer per week wat bakken. Mag heel klein zijn, mag ook heel groot zijn. Waar ik zin in heb.
 • Meer IG tv’s maken! Als ik het leuk vind, moet ik het gewoon doen.
 • Overzicht creëren in mijn social media accounts.
 • Vaker nagellak dragen.
 • Opnieuw de Miracle morning routine oppakken.
 • Minimaal 1 blogpost schrijven voor The Dog Pen.
 • Blogserie ideeën uitwerken.
me-time

Hier kan ik wel een aantal vinkjes bij zetten! Zo heb ik iedere week iets gebakken en daar ben ik best wel trots op. Ik vind het onwijs leuk om te bakken, maar gun mezelf vaak niet de tijd om dit te doen of ik bedenk me dat we met z’n tweeën dat echt niet op krijgen. Dus nu bakte ik, was er bezoek deelde ik het daar mee en als er nog wat over was ging er ook nog wat naar Roermond. Zo hadden we er allemaal plezier van! Ook heb ik twee keer nagellak gedragen en geïnvesteerd in nieuwe nagellak. Verder schreef ik op de allerlaatste dag van september een blogpost voor The Dog Pen en maakte ik een aantal keren een IGTV. De helft van mijn plannen is gelukt!

Meer me-time in oktober

me-time

Voor deze maand heb ik besloten mezelf iets meer rust te gunnen. In mijn dagboek van gisteren schreef ik al dat mijn emmer is overgelopen. Een teken van mijn lichaam dat zowel lichaam als geest gewoon even rust nodig heeft. En dat is normaal in oktober. Ik heb er ieder jaar weer last van. Een stapje terug doen en dan weer door is voor mij vaak het beste medicijn. Ik ga mijn focus leggen op wat meer creatieve dingen en vooral doen wat ik graag wil doen. Echt even me-time! Met natuurlijk hier en daar een logisch, het hoort erbij, dingetje. En Kelly zou Kelly niet zijn als ze weer een lijstje heeft met dingen die ze graag wil doen:

 • Kleuren, gewoon met kleurpotloden of met stiften en een kleurplaat. Ik heb er tot nu toe 2 uitgeprint, maar ik denk dat ik gewoon een kleurboek ga scoren bij de Action en daarin aan de slag ga. Het werkt bij mij enorm rustgevend.
 • Vaker Animal Crossing spelen. Ik kwam er de afgelopen tijd niet aan toe om mijn Switch controller erbij te pakken en gewoon even te spelen. Er was altijd wel een gedachte van eerst moet je dit of eerst moet je dat. Deze maand doen we het even anders. Wil ik gamen ga ik gamen en wat dan niet gebeurt, dat gebeurt maar even niet.
 • Nieuwe ideeën ontwikkelen voor Bij Zus. Als je Bij Zus al langer volgt weet je dat ik regelmatig nieuwe dingen ontwikkel en hierin dan een serie ontwikkel. Vaak stopt de serie vanzelf en dat is eigenlijk niet erg. Ik wil nu weer aan de slag gaan met nieuwe ideeën of oude in een nieuw jasje. Maar goed, om te brainstormen moet je je er toch echt even voor gaan zitten.
me-time

En verder wil ik gewoon even niet te streng zijn. Lekker doen waar ik zin in heb! En als het een dag even minder productief is dan anders, dan is dat ook prima.

Ik ben benieuwd wat oktober gaat brengen. Ik hoop vooral dat het een fijne maand wordt, met genoeg me-time en zorgen dat die gekke emmer van mij weer wat kan hebben. Heb jij plannen voor oktober of het laatste kwartaal?

Volg Bij Zus op FacebookInstagram en/of Pinterest voor meer updates en kijkjes achter de schermen!

Volg:

1 Reactie

 1. oma
  oktober 8, 2020 / 7:06 pm

  Ja Kelly, ik mag mijn post op de computer niet over laten lopen, ik zag net pas deze blog van je.
  Weer nieuwe voornemens, altijd goed en gewoon laten komen hoe het komt. Het is te hopen dat we die abnormale tijd gauw achter ons kunnen laten. Maar hier kan niemand invloed op uit oefenen. Heel veel succes in het laatste kwartaal en geniet van “wat je fijn vindt”. Een fijne avond, groetjes van opa en oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: