0   31
20   43
19   52
0   26
15   58
20   75
20   55

We beginnen juni op een positieve manier

positieve manier

De hele ochtend heb ik gehangen op de bank. Zoekend naar mogelijkheden en ideeën voor mijn side project. Maar ik kwam niet verder en dat bracht me in een negatieve spiraal! ’s Middags draaide ik de knop om en besloot ik op een positieve manier te denken. Hey juni!

Ik heb de tik om bij een nieuwe maand te denken dat het weer een nieuw begin is. Dat is niet helemaal waar. Iedere dag is een nieuwe dag en er weer een om iets moois van te maken! Even dippen mag, maar blijf niet hangen, want dan komt er zeer zeker niks van alles wat je wilt. Dus toen ik vanmiddag wat power muziek opzette kwam ik langzaam op gang. Nog een bezoekje aan mijn ouders en ik ben weer good to go!

Juni op een positieve manier

positieve manier

Om mijn nieuwe maand, nieuw begin idee een beetje om te buigen heb ik besloten om iedere dag iets positiefs in het licht te brengen. Al is het een mooie quote, een handige tip, een leuk babbeltje op straat. Dankbaar zijn voor wat je hebt is tenslotte zoveel leuker dan alleen maar denken aan de dingen die je niet hebt. Het delen van iets waar je dankbaar voor bent inspireert andere misschien weer om ook naar die dingen te zoeken. Dus ik roep bij deze de hashtag #junilichtjes in het leven. Of je er aan mee doet mag je helemaal zelf weten! Ik zal ze in ieder geval delen in de stories van Instagram en Facebook. En dan zal ik eind deze maand een verzamelblog maken.

De lichtjes van mei

Ik heb me er vorige maand niet op gefocust om naar de mooie dingen te kijken. Natuurlijk deed ik mijn best, maar ik ben er niet heel bewust mee bezig geweest. Toch heb ik er wel een aantal die ik kan benoemen, hierbij mijn top 6!

moederdag
 1. Op deze plek staat zonder enige twijfel de verrassing high tea die we maakten voor mama. De voorpret, het gepuzzel en het eindresultaat.. Het was ge-wel-dig!
 2. Dat moment dat je bij je ouders binnen loopt en het allerliefste neefje springend en klappend je onthaalt. Dan zweef je nog net niet naar boven. Hij is een diamantje!
 3. De eerste stappen voor een nieuwe voor- en achtertuin werden gezet en hoewel we pas net voorbij het begin zijn ben ik nu al heel blij. En ik ben ook heel dankbaar voor alle hulp die we hierin krijgen.
 4. Ik maakte weer twee keer brood! Beide keren was het zeer geslaagd en aangezien ik het ook erg leuk vind om te doen blijft het hier niet bij.
 5. Mijn auto is door de apk! De eerste keer dat mijn auto zonder enig commentaar door de apk gaat. Heel blij mee.

Uiteraard ben ik ook heel dankbaar voor onze gezondheid en alles daaromheen. Maar ik wil de andere dingen net iets meer benadrukken.

Waar ik voor ga in juni

Aangezien ik juni dus op een positieve manier wil beginnen heb ik een klein lijstje gemaakt met dingen die ik in juni wil doen. Dingen waarvan ik zeker weet dat ze gaan gebeuren en dingen waar ik aan moet werken om ze te bereiken.

bloemen
 1. De tuin zomer klaar maken!
  In het midden van de maand gaan de stoeptegels eruit en komen er nieuwe bestrating in. En we gaan zelf een palletbank maken! Die hoop ik ook deze maand af te krijgen, zodat we lekker in de tuin kunnen relaxen, zodra de pollen weer iets zijn gezakt.
 2. Mijn project de wijde wereld in blazen!
  Ik ben weer bezig met een leuk project naast Bij Zus. En hoewel ik graag meer over wil vertellen, wacht ik daar toch nog even mee. Het is in ieder geval een project dat al langer op de plank lag om te gaan doen!
 3. One step everyday!
  Mij proberen te realiseren dat als je iedere dag een stapje doet je net zo goed op weg bent naar daar waar je wilt zijn! Het hoeft niet met reuzenstappen, het hoeft niet met muizenstappen, maar iedere dag een stap op wat voor manier dan ook is goed.
 4. Wat meer ruimte maken voor hobby’s!
  Mijzelf de tijd gunnen om naast schrijven en op pad gaan nog andere dingen te doen vind ik lastig. Ik weet vaak niet eens wat ik zou willen! Ik wil deze maand ruimte maken om een boek te lezen (staat ook op de planning voor The Dog Pen), meer te fotograferen, een leuk spelletje te spelen op de iPad of met potlood en kleurtjes aan de slag te gaan. Gewoon even net wat anders, dat er dan voor zorgt dat ik ook weer nieuwe inspiratie op doe!

Het maken van dit artikel heeft me in ieder geval weer geprikkeld om op een positieve manier aan de slag te gaan! Wat zijn jouw plannen voor juni?

Volg Bij Zus op FacebookInstagram en/of Pinterest voor meer updates en kijkjes achter de schermen!

Volg:

1 Reactie

 1. oma
  juni 2, 2020 / 8:26 am

  Laat het maar op je af komen, zoals je het doet is goed. Zo ook een streven vooruit. Geniet ook van de mooie zomerdagen. Vandaag wordt het wel erg warm, dan maar vroeg op pad. Een fijne dag Kelly, liefs oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: