2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

We pakken de draad weer op in maart

draad

Waar ik vol enthousiasme en trots januari afsloot en met goede moed begon aan februari ben ik blij dat ik de maand nu echt afsluit. Het is tijd voor het voorjaar! We pakken de draad weer positief op en gaan aan de slag om van maart een succes te maken.

Viel dat even tegen

reis

Januari was een geweldige maand, veel zat mee, mijn hoofd af en toe een beetje tegen, maar het was allemaal goed te doen. En zo wist ik in januari Bij Zus weer wat meer op de kaart te zetten. Met dat volste vertrouwen ging ik ook februari in, maar februari was het toch niet helemaal. Ik heb genoten van het prachtige Parijs! Ik maakte nog wat andere leuke en gezellige dingen mee, maar fietste mezelf ook weer lekker voorbij. Kenneth was met een gewone griep thuis, waardoor ik meer werk kon aannemen en sowieso meer deed. Achteraf niet de slimste keuze, maar goed, al doende leert men he!

We pakken de draad weer op

draad

Dat februari op sommige fronten even niet zo lekker is verlopen geeft niet. We beginnen met een nieuwe maand, nieuwe ideeën en een wat rustigere flow. Ik wil iets meer tijd in plannen om gewoon te doen waar ik zin in heb. Een betere balans tussen wat ik denk dat moet, werk en afspraken en alle andere dingen. En dat doe ik met behulp van de Structuurjunkie plantraining. De eerste les die ik heb geleerd vond ik heel bijzonder. Begin met het inplannen van je eigen tijd. Daar ben ik dus afgelopen week mee begonnen en het verbaasde me hoe me dat af ging. Voor komende week gaan we hier gewoon lekker mee verder en dan zien we wel hoe het gaat lopen.

Met de vrachtwagen op avontuur

Ik heb er sinds dit weekend een nieuwe hobby bij! Ik bedacht me dat ik toch wel graag weer eens wat anders wilde doen op de computer in plaats van doelloos scrollen, schrijven en foto’s bewerken. In de Sims had ik niet zoveel zin, maar wat ik altijd leuk heb gevonden is rijden. Toevallig hadden we het computer stuur van zolder gehaald voor Jill, maar omdat ze hem niet aan de praat kreeg (logisch, ze miste een kabel) kwam hij weer terug.

draad

Ik besloot dat ik wel eens aan de slag wilde gaan met Euro Truck Simulator 2 en sindsdien heb ik de smaak te pakken. Ik rij van Rotterdam naar Manchester en van Luik richting Dover. Ik heb in ieder geval bij lange na nog niet alles gezien, maar ik heb wel al mijn eigen Scania weten te regelen. En zo ben ik dus toch nog een beetje vrachtwagenchauffeur geworden haha. Iets waar ik graag komende maand mee verder wil gaan!

Een hoop mooie plannen

En zo zijn er nog een heleboel andere dingen die op het programma staan. Zo ga ik morgenmiddag met mam richting de stad, staan er nog wat mooie wedstrijden van Fortuna op de planning, maar ook de eerste trainingen van het demoteam van de hondenschool. En *tromgeroffel*, ook de eerste demo staat gepland, dus ik ben héél benieuwd hoe dat zal gaan. Maar ook zal ik deze maand aan het aftellen zijn, want over iets minder dan 4 weken zitten we in een busje op weg naar Engeland. Pretty exciting! Eindelijk weer eens een weekje vakantie en daar ben ik stiekem heel erg aan toe.

Boven alles is het uiteindelijk wel het belangrijkste om gewoon te genieten. Van alle grote en kleine dingen. En dat je je realiseert dat als je even niet zo lekker in je vel zit je later de mooiere dingen weer veel beter ziet. Zo pak je de draad ook weer op. Hoe was jouw februari?

Volg Bij Zus op FacebookInstagram en/of Pinterest voor meer updates en kijkjes achter de schermen!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    maart 2, 2020 / 7:23 am

    Februari was o.k., wij zijn tevreden als we ons redelijk goed voelen en de boel op orde kunnen houden. Het is belangrijk dat we dagelijks een uurtje buiten kunnen fietsen of lopen, maar het weer werkte niet mee. Zoals je schrijft, maart en het voorjaar komen er aan en daar zijn we ook aan toe. Een fijne dag Kelly en geniet vanmiddag met mam in de stad. Knuffel oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: