0   31
20   43
19   52
0   26
15   58
20   75
20   55

Week 1: oud op nieuw en een soort mini vakantie

mini vakantie

Het is alweer een week geleden dat ik wat schreef op Bij Zus. 
Afgelopen week begon met oud op nieuw en daarna nam ik een soort mini vakantie. 
Ik ging winkelen met mijn zusjes, mee op de vrachtwagen en we waren rustig thuis.

Oud op nieuw

Maandag was het oudjaarsdag! De dag begon met het halen van vuurwerk. Eerst de bestelling die we hadden gedaan bij Welkoop en daarna nog een paar potjes bij een fietsenwinkel. En daarna reden we weer naar huis. Thuis hing ik een paar uurtjes achter de laptop en daarna was het tijd om te koken. Ik maakte een pasta met gehakt in saus en spinazie a la creme. Geen aanrader, het was echt niet lekker.

Na het eten waste we af en gingen we naar Roermond. We vierden oud op nieuw weer met z’n allen bij mijn ouders. Gezellig! De jongens hadden al aardig wat afgeschoten voor 10 uur en het zag er mooi uit. Olaf deed het allemaal niks, hij moest lachen om de klappen die het vuurwerk maakte, dus dat was mooi! We keken een muziekshow en daarna begon het aftellen! We wensten elkaar gelukkig nieuwjaar en toen was het gauw naar buiten voor het vuurwerk. De jongens hadden er een prachtige show van gemaakt! Vooral de grote potten waren prachtig, dus daar hebben we van genoten.

Na het vuurwerk bleven we nog even, we zwaaiden Mandy, Jordy en Olaf uit en rond half 2 gingen we zelf ook. We gingen nog even langs bij Frans en Clarie, daar waren Ger en José. Zalig nieuwjaar wensen en nog even gezellig buurten. Rond half 4 gingen we weer naar huis.

Nieuwjaarsdag

Nieuwjaarsdag sliepen we uit. Rond half 11 kreeg ik een appje van mama dat ze naar opa en oma vertrokken. Dus Kenneth en ik stonden gauw op en gingen ook even die kant uit. We aten ijstaart die lekker was en ik hielp oma nog even met de computer. Tenminste probeerde, want echt helemaal verhelpen kon ik het niet. En rond half 12, kwart voor 12, gingen we weer naar huis.

We hingen even thuis op de bank en daarna gingen we door naar oma Fien. Daar kwamen Ger en José naar toe, maar ook neef Carlo met zijn gezin en oom Henk en tante Mieke. Dus die konden we ook gelukkig nieuwjaar wensen! Na het bezoekje daar gingen we weer naar huis en hadden we een rustige avond. Ik maakte nog broccoli stamppot met zalm, maar die was niet zo smaakvol. Helaas! Maar het zag er wel lekker uit.

Mini vakantie

Gezellig shoppen met Jill, Mandy en Olaf

Woensdag had ik afgesproken met Jill, Mandy en Olaf. We gingen namelijk naar Venlo om te winkelen! Mandy reed en dat was weer geweldig om mee te maken. Het was haar eerste keer de parkeergarage in, maar dat ging super. We begonnen de shopsessie bij de Primark. We slaagden alle 3 voor leuke spullen en daarna besloten we dat het tijd was om te gaan lunchen. Maar natuurlijk was alles druk en vol, dus liepen we een rondje door de stad om vervolgens toch bij de Bakker Bart te stranden.

Na het eten wandelden we richting Claire’s en daarna door Venlo richting de andere kant van de stad. Olaf werd ondertussen wakker en het werd tijd voor zijn yoghurt. Dus gingen we bij de Mc Donalds zitten met een ijsje en Olaf kreeg zijn yoghurt. Het was er lekker druk en een beetje krap, maar we hebben gelachen met de kleine boef die de aandacht vroeg van mensen achter ons.

Na het yoghurtje gingen we richting Kruidvat en vervolgens op broekenjacht voor Jill. Eerst bij de H&M en daarna de New Yorker waar Jill en ik wel vaker slagen. En dat was dit keer gelukkig ook! Het was alweer kwart over 4, dus we gingen richting auto en terug naar Roermond. Mandy ging gelijk door naar huis en ik bleef gezellig eten, want anders was ik toch alleen. Kenneth had namelijk de avondrit. Ik keek een hele tijd mee televisie en rond half 11 ging ik naar huis.

Mee op de vrachtwagen

Donderdag was ik mee op de vrachtwagen. Opnieuw een avondrit! Een prima ritje op de 2 uur bij een bedrijf wachten na. Ik denk dat ik er voor zaterdag een artikel van maak, dus ik kom er op terug! Uiteindelijk waren we pas rond 2 uur thuis.

Even de stad in

Vrijdag had ik afgesproken mee te gaan naar het consultatiebureau met Mandy en Olaf. Dus mijn wekker ging om kwart op 7 en na mij klaar te hebben gemaakt kon ik gelijk op pad! Bij het consultatiebureau ging het goed. Ze zijn heel tevreden over de kleine man. Hij kreeg een prikje en daarna was het weer aankleden en door. Mandy bracht me naar mijn auto en daarna gingen we achter elkaar naar Roermond.

We hadden afgesproken om naar de bieb te gaan met Jill! Er moest wat geregeld worden met de pasjes en we gingen gewoon even snuffelen in de stad. We maakten een rondje, haalden knakworstjes bij de Hema en die aten we tijdens de lunch bij papa en mama op. Na de lunch liep ik nog wat rond met Olaf en toen gingen Mandy en Olaf naar huis. Ik bleef nog een hele tijd hangen op de bank. Het was namelijk echt van dat weer waarbij je als je zit geen zin meer hebt om op te staan. Uiteindelijk ging ik om half 5 maar eens richting Vlodrop waar ik sprinkhanen haalde voor Jaapie.

Als avondeten maakte ik een hamburger en daarna hing ik op de bank voor de televisie. Helemaal prima! Kenneth was redelijk op tijd klaar, maar kwam toch later thuis. Hij was in botsing gekomen tijdens het optrekken voor een groen stoplicht. De auto voor hem trok op, maar stond ook gelijk weer stil en dat had Kenneth over het hoofd gezien. Hij trok op en zat achterop de auto. Tja, die dingen gebeuren, maar zuur was het wel.

Een rustig weekend

Zaterdagochtend gingen we naar de verjaardag van Bryan het zoontje van een neef van Kenneth. Het was gezellig en hij was blij met de cadeautjes. Dus dat was mooi! Ik kreeg van hun nog een loopwagen mee voor Olaf. Die besloten we gelijk even door te brengen naar Mandy en Jordy. We brachten even de verzekeringspapieren weg, haalde een broodje en daarna reden we naar ze toe.

Olaf was in eerste instantie niet echt enthousiast. Hij moest en zou bij mij hangen, dat vond ik niet erg! Maar daarna werd hij wel nieuwsgierig en uiteindelijk ging hij er mee van tussen en wandelde hij er overal mee naar toe. Ontzettend leuk om te zien! En de foto die ik een dag later kreeg vond ik geweldig. Die zie je hierboven. Na ons bezoekje gingen we nog even langs de winkel en toen gingen we door naar huis. ’s Avonds keek ik naar Hollands got talent en ik moet zeggen dat ik het echt leuk vond. Vooral de verandering met Paul de Leeuw en Humberto Tan vind ik heel leuk.

mini vakantie

Zondag deden we heel weinig. Ik haalde de kerstspullen weg en hing wat achter de computer. Tegen het eind van de middag gingen we naar Ger en José waar we nasi mee aten. En na het eten gingen we naar Frans toe in het ziekenhuis, want die had een nieuwe heup gekregen en uiteraard moesten we die even opzoeken. Na het bezoek keek ik nog naar Heel Holland bakt, wat ook weer leuk was en daarna was het bedtijd.

En dat was de eerste week van dit jaar alweer. 
Een week met van alles en nog wat. 
Gewoon even rustig aan zonder Bij Zus met een mini vakantie. Maar ik ben blij weer terug te zijn! 

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

  1. Roos Smeets
    januari 7, 2019 / 8:40 pm

    Zo Kelly, een weekje met veel actie. Top! Veel succes voor 2019.

  2. oma
    januari 8, 2019 / 8:58 am

    Even vakantie van Zus en nu had je weer veel te vertellen. Leuk, die foto van Olaf. Dat was de eerste week van het nieuwe jaar, weer vol belevenissen. Nu gaan we verder met het gewone leven en succes, Kelly! Liefs van oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: