2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Week 2: een rommelige week

Een nieuwe week begint met een terugblik op de vorige! 
Afgelopen week was een rommelige week, lekker druk met van alles. 
En dan heb je ook weer genoeg om te delen. Dus dat ga ik doen!

Even langs de huisarts

Maandag had Kenneth vrij. Dat gebeurt niet gauw en moet eigenlijk ook altijd met een reden zijn. Maandag was het onder andere het aanvragen van een nieuw ID. Ook moesten we nog even langs Ger. Hij moest nog wat regelen waar wij nieuwe kentekenplaten lieten maken, dus kon hij net zo goed met ons mee. Gezellig! En daarna gingen we weer snel naar huis, want tegen 12 uur was er een afspraak op het gemeentehuis voor een nieuw ID. Na het bezoekje bij de gemeente haalden we boodschappen en gingen we rommelen in huis. Even rustig aan en wat opruimen. Als avondeten maakte ik een AGV’tje en daarna hebben we nog een rustige avond gehad.

Quality time

Dinsdag was ik weer in Roermond. Lekker knuffelen en spelen met Olaf. Het karretje dat hij vorige week zaterdag kreeg wordt heen en weer gesleept, want hij rent er overal mee rond. Van papa had hij geleerd om onder de benen door te rijden en daar ging hij dinsdag gezellig mee verder haha. Super schattig! Het weer was nou niet bepaald geweldig, dus we gingen niet wandelen. Maar we amuseerden ons prima met kletsen, boekjes lezen en filmpjes van treinen.

’s Middags gingen Olaf en ik mee boodschappen doen. Hij kletst steeds meer en vind het enorm interessant wat er in de kar verdwijnt. Het was in ieder geval gezellig. En het is een kleine charmeur die graag andere inpalmt met zijn lieve lach. Na de boodschappen bleef ik nog even gezellig kletsen. Ik zwaaide mee Mandy en Olaf uit en volgens mij ging ik rond half 6 naar huis. Thuis maakte ik gemarineerde speklapjes met aardappelen en rode kool. Erg lekker! En na het eten brouwde ik in een goede bui nog brownies in elkaar. Die smaakte ook!

Mee op de vrachtwagen en een huishoudelijk dagje

Woensdag was ik mee op de vrachtwagen! Hoe die dag verliep schreef ik afgelopen zaterdag al. Het was een ritje België en weer terug. Een leuke rit waar we redelijk op tijd mee klaar waren. Onderweg naar huis haalden we nog even wat te eten bij de Burger King. Moet ook kunnen vind ik. En de rest van de avond hebben we rustig aan gedaan.

Donderdag had ik een huishoudelijk dagje! Het hele huis werd afgestoft en ik vergat tussen de bedrijven door ook nog mijn portemonnee bij het boodschappen doen. Het hele verhaal deelde ik afgelopen donderdag en vind je hier.

De kleine charmeur

Vrijdag was ik al heel vroeg in Roermond. We hadden bij ons in het dorp de mogelijkheid om de kerstboom weg te doen gemist. En afgelopen vrijdag haalden ze ze aan huis op in Roermond. Papa en mama hadden een nep boom, dus ik nam de onze mee en legde die daar aan de straat. Maar dat moest rond 7 uur gebeuren wilde ik er zeker vanaf zijn. Na het uitzwaaien van mijn zusjes was het dan tijd om te spelen, thee te drinken en filmpjes te kijken van de trein. Erg leuk!

rommelige week

In eerste instantie leek het erop dat het weer een dag zonder wandelen werd, maar we besloten toen het droog was gewoon de kans te nemen en wel te zien hoe het zou gaan. En gelukkig bleef het de hele weg droog en hebben we een groot stuk kunnen wandelen! In de tussentijd viel Olaf in slaap, dus eenmaal terug ging mama aan het tekenen en ik aan Bij Zus. Tenminste dat was de bedoeling, maar het wilde niet lukken. Olaf werd wakker en na zijn fruit besloot hij mij maar even te helpen. Hij nam de pen en het papier en bekeek het vervolgens aandachtig. Een beetje heen en weer bladeren en toen moest het mij wel duidelijk zijn haha.

Papa kwam terug, Mandy kwam terug en papa moest nog wat boodschappen gaan doen. En wij hadden wel zin om mee te gaan, dus gingen we met z’n vieren op pad. Olaf charmeerde iedereen die we voorbij liepen bij de Lidl. Geen wonder ook, hij is zo schattig met z’n gebabbel, gelach en zijn ik zit andersom in de wagen. Jill was al thuis toen we terug kwamen en ik had met haar afgesproken even naar de Action te gaan. Mandy ging naar huis, dus die zwaaiden we uit en daarna gingen we even op pad. Jill scoorde allerlei leuke spullen en daarna gingen we weer terug.

Kenneth was al thuis toen ik thuis kwam, dus ik warmde gelijk de bami op met wat saté en toen was het etenstijd. Na het eten deden we nog even de afwas en daarna ging ik aan de slag voor Bij Zus.

Gamen bij Jordy en Mandy

Zaterdag had Kenneth weer een afspraak bij de therapie. Eindelijk! Weer even alles los laten maken en tapen voor een betere houding. Na de therapie buurtten we nog even bij Ger en José en toen gingen we naar huis. ’s Middags stond er namelijk nog een afspraak gepland, maar dat liep uiteindelijk mis. Kan ook gebeuren!

Rond 5 uur reden we naar Jordy en Mandy voor een game-avondje. Mandy en ik haalden Mc Donalds als avondeten en daarna was het tijd om nog even met Olaf te spelen. Hij oefende met heen en weer lopen, zo gaaf! Mandy had hem zijn vestje en sokjes uitgedaan, die begon hij uit te delen. Ik kreeg zijn vest, Mandy een sok en Kenneth een sok. Super grappig! En ondertussen stond er muziek op waar hij op deed dansen. Rond kwart over 8 was het bedtijd voor Olaf en daarna speelden Mandy en ik Fortnite. Een leuk spel waar we ons tot laat mee hebben vermaakt!

Rust na een rommelige week

Zondag deed ik uiteraard weer de weekboodschappen. Het was nodig om her en der een beetje bij te vullen. We hebben nog behoorlijk wat in voorraad wat we nu weer proberen te doen slinken. Maar de standaard dingen als brood, broodvlees, yoghurt en ga zo maar door, gaan wel gewoon op.

Na de boodschappen maakte Kenneth voor ons brunch, aangezien het alweer tegen 12 uur liep. En daarna besloot ik wat te gaan rommelen in huis en wat Youtube filmpjes te kijken. Even lekker rustig aan. Tegen het eind van de middag kwamen Ger en José nog even langs en daarna was het tijd om te koken.

Als avondeten maakte ik de tagliatelle met kruiden roomkaas, spinazie en tonijn. Alleen werd de tagliatelle vervangen door volkoren spaghetti, want die hadden we nog in huis. En het smaakte net zo lekker! Na het eten was het tijd voor de afwas en daarna kroop ik achter de laptop met Heel Holland Bakt op tv. Een prima avondje!

En zo is ook week 2 weer voorbij. Een lekkere rommelige drukke week waar we weer in hebben kunnen lachen. Hoe was jouw week?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:
Delen:

1 Reactie

  1. oma
    januari 14, 2019 / 12:14 pm

    Dat was weer een weekje, 2de al van 2019, met veel afwisseling. Er kwamen weer leuke foto’s voorbij en ik heb er één gepikt, waar Olaf voor “bij Zus” aan het schrijven was. Het is ook een lekker möpke!
    Voor je het weet is de eerste dag van deze week ook al weer om. Het weer is niet zo fijn, kil en nat!
    Een fijne dag Kelly en een knuffel van oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: