0   31
20   43
19   52
0   26
15   58
20   75
20   55

Week 23: Avonden alleen, modelbouwevenement en Mandy’s verjaardag

modelbouwevenement

Het is tijd voor een dagboek! Daar neem ik gewoon tijd voor haha. Ik was afgelopen week wat avonden alleen. We gingen naar een modelbouwevenement in Blerick en we vierden Mandy’s verjaardag!

Kenneth’s rijbewijs verlengen

Maandag was lekker hectisch! Ik moest werken en het was best druk. Dus ik bleef wat langer. Kenneth was ook redelijk laat klaar, maar had nog een afspraak bij het gemeentehuis. Zijn wagen mocht hij mee naar huis nemen, zodat hij het wel nog kon halen. Dus ik ging vlug naar huis, haalde zijn pasfoto’s op en toen haalde ik hem op op het industrieterrein. Hij was gelukkig op tijd en daarna haalde we wat kleine boodschappen bij de winkel.

Thuis maakte ik mie met veel groente en daarna was het bank hang avond. Even pas op de plaats!

Dinsdag was ook weer een lekker druk dagje. Kenneth was laat klaar en had een interessante mededeling. De komende 3 avonden moest hij rijden. Van 10 tot ongeveer 1 ’s nachts. Dinsdagavond zou er iemand komen voor het kunstgras en mijn ouders hadden al gezegd dat ze kwamen. Jill en Mambo kwamen ook mee, dus dat was heel gezellig! En er was gelukkig iemand bij me als die man voor de offerte kwam. Een beetje ondersteuning kon geen kwaad haha. Papa en Jill hadden vlaggetjes in onze tuin gezet, die had Kenneth gekregen van Jordy, en het leek ze leuk om Kenneth ermee te verrassen. Het was wel lachen hoor haha. Toen Kenneth eenmaal thuis was gingen mijn ouders, Jill en Mambo weer richting huis.

Verrast door papa

Woensdag werkte ik weer wat langer door. Daarna haalde ik wat te eten voor mijzelf. Heel vreemd dat ik niet voor 2 hoefde te koken. Toen ik eenmaal de straat in reed zag ik een bekende auto staan, die van mijn ouders! En de lichten blonken. Het was papa “die ons de hor kwam brengen”. Ik schrijf het bewust tussen aanhalingstekens, want dat was niet het enige wat hij had gedaan.


Het viel me op dat onze tuin helemaal onkruid vrij was en ik begreep even niet hoe dat kwam. Ik vroeg papa of hij wist wie dat had gedaan, maar hij wist het niet. En toen keek ik hem nog eens aan en toen zag ik een oververhit hoofd dat heel moe was haha. Papa had ons verrast door de tuin onkruid vrij te maken. Zo lief! Ik was er echt ontzettend blij mee! We dronken samen even een colaatje en toen ging papa naar huis.

Ik belde met mama en daarna maakte ik voor mezelf een zalm uit de oven met salade. Die avond maakte ik ook mijn examens af en keek ik nog een film. En Kenneth en ik belde nog een uurtje.

Donderdag haalde ik voor mijzelf een maaltijdsalade na het werk. Ik wist het anders ook niet haha. Ook besloot ik er een avondje met laptop en film van te maken. Maar eerst belde ik nog bijna een uur met mijn moeder en daarna nog een uur met Kenneth. Ik keek trouwens The Holiday. Een heerlijke film!

 

Bosche bol

Vrijdagavond buurtte ik voor ik naar huis ging nog even met mijn schoonvader in de loods. Even kletsen over de dag en over hun aankomende vakantie. Daarna reed ik naar huis en maakte ik een simpel maaltje. Macaroni met carbonara saus. Na het eten was het alweer half 8, dus ik ging gauw naar Roermond. Ik haalde Bosche bollen bij de Albert Heijn en daarna ging ik buurten bij mijn ouders. Dat was erg gezellig! Tegen half 11 reed ik weer naar huis. Kenneth was toen onderweg naar zijn standplaats! Lekker een dagje op tijd klaar. Ik deed nog even de afwas en niet heel veel later was Kenneth thuis en konden we samen in slaap vallen. Dat was fijn!

Modelbouwevenement in Blerick

Zaterdag ging de wekker ook weer lekker vroeg. We wilden namelijk mijn schoonouders uitzwaaien en daarna hadden we afgesproken met mijn vader en Jill. We waren op tijd en konden zelfs nog even kort kletsen met mijn schoonouders. Ik nam de laptop van mijn schoonvader mee om uit te testen. Misschien dat we gaan ruilen. En toen was het tijd om afscheid te nemen!

Toen ze weg waren maakten papa, Jill, Kenneth en ik ons klaar om naar Blerick te gaan. Modelspoorgroep Venlo had namelijk een Multi event georganiseerd. Vorig jaar zijn we gaan kijken en dit jaar wilden we weer. Dus zo gezegd zo gedaan. Het was erg gaaf! Er was weer een modelbouwmarkt, modelbouw opgezet, bussen, treinen en je kon bij meester Jan je rangeerdiploma halen. En bij dat laatste heeft papa gehuild van het lachen! Jill werd gevraagd of ze het ook wilde doen. Alleen had meester Jan niet gedacht dat hij daar een dik half uur mee bezig zou zijn haha. Het liep niet bepaald vlekkenloos en meester Jan en Jill bleven zo rustig. Het was echt hilarisch om te zien. En papa wilde heel graag helpen, maar dat mocht niet volgens de regels. Echt, de tranen rolden over papa’s wangen van de lol. Briljant!

Rond 3 uur gingen we er weg. We deden nog even tanken in Kaldenkirchen, haalde wat spullen op bij ons thuis en daarna reden we terug naar Roermond. Ik ging gezellig met mijn ouders mee boodschappen doen. En daarna bleven we gezellig eten. Ik had een zalmsalade in plaats van een rundvleessalade. Heel lekker! Na het eten bleven we nog kletsen en pas tegen een uurtje of 10 gingen we naar huis.

Mandy 22 jaar!

Zondag was het 10 juni! Een belangrijke dag! Mandy werd namelijk 22 jaartjes jong en dat moest gevierd worden. Ik haalde ’s ochtends eerst de boodschappen. Na de boodschappen ontbeten we even en toen gingen we door naar oma Fien. Die was namelijk donderdag, 7 juni, jarig. Het was gezellig en we keken naar oude foto’s, dat was erg leuk. Na oma reden we door naar Mandy.

Het was erg gezellig! Mijn ouders, Jill en Opa en Oma kwamen. We speelden samen met Olaf met een balletje. Dat vond hij erg leuk! Aan het eind van de middag kwamen ook Jordy’s ouders langs. En rond 5 uur was iedereen weer weg en waren wij nog over haha. We besloten samen Mc Donalds te eten, dus na Olaf’s hapje gingen Mandy en ik even wat halen. Na het eten keken we nog kort mee naar F1 en ik speelde met Olaf op de grond. Het was zo grappig! Hij lach op de grond in tijgerhouding. Dus zo was ik ook gaan liggen. En toen ik naar achter schoof begon hij toch te schater lachen. Het was zo ontzettend schattig. We hadden de grootste lol in combinatie met het balletje dat we over en weer probeerden te rollen.

En toen was week 23 ook weer om! Het was gezellig, ondanks de avonden alleen. De week zat weer vol met verassingen en familie tijd. Heerlijk! Hoe was jouw week?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    juni 13, 2018 / 7:53 am

    een hele week vast gelegd en met allerlei verrassingen. Leuke foto’s en echt iets voor een dagboek! Een fijne dag en groetjes van oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: