2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Week 26: de aanloop naar het feest en vroege dienst

feest

Wat was afgelopen week druk, maar ook oh zo leuk! We hadden de aanloop naar het feest, waar veel tijd in zat. Maar ook had ik voor het eerst vroege dienst op het werk en leerde ik weer nieuwe skills.

De eerste vroege dienst

Maandag 25 juni had ik voor het eerst vroege dienst op het werk. Dat wilde zeggen beginnen om 7 uur en eindigen om 4. Ik leerde allerlei nieuwe dingen en het beviel me goed. Na het werk had ik dus nog zeeën van vrijheid. Ik reed naar het tuincentrum in Tegelen en haalde nieuwe planten voor in de voortuin. En aangezien de Mc Donalds er naast lag trakteerde ik mijzelf ook op een smoothie. Lekker!

Eenmaal thuis kleedde ik mij om en begon ik aan het planten van de nieuwe planten. Het gaf gelijk een heel ander gezicht en dat was wel heel fijn! Daarna had ik tijd om rustig te koken. Ik maakte bonenstamppot met boomstammetjes en bietjes. En daarna had ik een rustige avond, ook wel eens lekker.

Tatoeage bijwerken

Dinsdag reed ik na het werk naar Sittard! Het was namelijk tijd om mijn tatoeage bij te laten werken. Om kwart voor 5 was ik in Sittard en om 10 over 5 liep ik alweer naar de auto. Het was echt nog geen 5 minuten werk! Maar het moet maar gebeurd zijn denken we dan. Mijn auto begon op de terug weg enorm te gillen/piepen/zeuren. Geen idee wat het was, dus ik besloot te stoppen in Roermond. Ik haalde een magnetron maaltijd bij de Appie en reed door naar mijn ouders. In de hoop dat papa er ook even naar kon kijken.

Alleen toen ik daar kwam belde Jill gelijk naar papa op dat hij wat extra frietjes mee moest nemen haha. Dus at ik bij mijn ouders gezellig frietjes mee. Daarna keken we naar mijn auto, maar we konden het niet meer horen, dus had ik pech. Rond 9 uur reed ik weer naar huis voor de avond dingen.

Voorbereidingen voor het feest

Woensdagmiddag deed ik alvast de boodschappen voor het feest. Ik haalde zakken chips, zoutjes, nootjes, dipsaus en 2 pakken snacks. Daarna maakte ik het avondeten klaar, wat mijn salade werd met een zalmpje. Toen kwamen mijn ouders, Jill en Mambo naar ons toe. Papa en Kenneth hadden namelijk een afspraak bij de kapper haha. Kenneth was pas tegen 8 uur thuis, dus voor hem maakte ik een ander maaltje. Het was erg gezellig en ik blijf het mooi vinden hoe Mambo het doet als ze hier is. Ze wandelt gewoon overal door of ze er dagelijks is. Ze rent zelfs naar binnen haha.

Donderdagmiddag reed ik weer naar Roermond. Ik at gezellig macaroni mee, maar ik kwam eigenlijk voor onze shopsessie voor sta tafels. Die hadden we namelijk nog nodig. Samen met mama gingen we op pad. Ik haalde nog wat handige dingen, maar de sta tafels vonden we bij het eerste Action filiaal niet. Gelukkig bij het andere in Roermond wel en zo hadden we 2 sta tafels binnen. Daarna dronk ik nog wat en wachtte ik nog op Ger en José die weer thuis kwamen. Maar ze kwamen maar niet haha, dus ik besloot toch maar naar huis te gaan. En je raad het al, niet veel later daarna kwamen ze thuis.

Vrijdag begon ik pas om 8 uur, want er stond in de avond een personeelsbarbecue op de planning. Het was een drukke dag met genoeg te doen, maar het lukte. En tegen een uurtje of 6 kon onze afdeling ook naar buiten. Het was erg gezellig en een leuk einde van mijn stageperiode! Rond 8 uur reed ik naar huis waar Ger en José al bij Kenneth waren. We kletsten bij en we bouwden de party tent op. Pas rond 12 uur gingen we naar bed.

THE DAY

Zaterdag begon de dag vroeg. 5.15 ging weer de wekker. Ik bracht Kenneth naar zijn vrachtwagen, want die had weer een ritje voor de boeg. En daarna startte ik mijn dag thuis op. Ik deed wat huishoudelijke klusjes en rond half 9 reed ik naar Roermond. Ik had afgesproken mee naar de stad te gaan, want ik wilde nog even kijken voor nieuwe schoenen en een outfit.

Jill scoorde haar bril en een fijne zonnebril klep. En daarna gingen we gezellig “ontbijten” bij de Hema. Op papa na namen we alle 3 wat anders dan een ontbijtje haha. Ik nam een aardbeientaartje en Vifit. Na het ontbijtje liepen we naar de boekhandel om even te snuffelen. Vervolgens naar de Kruidvat en daarna naar Manfield. Daar hadden ze helaas niet de schoenen die ik wilde, dus dat was wel even balen.

Maar na de Manfield en nog de boekenvoordeel kwam de H&M. En daar slaagde ik gewoon voor 3 outfits! 2 leuke jurkjes en een mooie rok. Yes! Dat was leuk winkelen. Alleen de schoenen paste bij geen van 3. En mama had ook wat gescoord waar eigenlijk andere schoenen bij nodig waren.. Dus we liepen nog even terug naar de Van Haren waar we beide schoenen scoorde.  En daarna haalden we de vlaaien op bij Hannen in Herten.

Eenmaal terug pakte we even rust, lakte we de nagels en deed ik een mindful sessie die even binnen kwam. Mocht je er nieuwsgierig naar zijn, dan wil ik het rustig uitleggen in een ander artikel. Let me know!
Toen Jill klaar was reden we naar huis om de boel op te bouwen. Vlaaien gingen de koelkast in en daarna haalden we nog vlug wat laatste dingetjes. En terug thuis bouwden we de boel op en aten we samen een frikandel broodje en broodje bapao. Nadat we alles hadden opgebouwd kwamen mama en papa al binnen en ging ik me gauw klaar maken. En voor dat ik het wist was het tijd!

Tijd voor feest

feest

Mandy, Jordy en Olaf kwamen als eerste binnen lopen en daarna druppelde alles binnen. Het werd een heel gezellig feestje. Lekker druk met van alles doen en iedereen kletste wel met elkaar. Mooi! We kregen hele lieve cadeautjes die echt niet hadden gehoeven, maar waar we wel heel blij mee waren. En de sfeer was leuk, met de muziek, Mambo die op jacht ging naar eten, Olaf die de grootste lol had en het ginnegappen onderling. Jammer dat ik er geen foto’s van heb gemaakt, maar de herinneringen die zijn er. En die zijn heel positief!

The day after..

En toen was het de zondag after. Ook een fijne dag waarbij we amper wat deden. Opruimen, ik ging nog mee buurten bij opa en oma, boodschappen doen, beetje bloggen, spullen afgeven bij mijn ouders en mijn auto bij de garage zetten. En ik maakte aardappelen, groente, vlees en jus uit Engeland. Jum!

Een mooie week waarbij we intens toe leefden naar het feest en het zo weer the day after was. Hoe was jouw week?

Volg je me al via Facebook, Instagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

  1. Ans v zantvoort
    juli 3, 2018 / 8:18 am

    Dat was een gezellig weekje Kelly met veel verschillende dingen, hopelijk valt het met de auto mee, ik heb wel interesse om meer te horen over die mindful sessie . Gr v ons

  2. oma
    juli 3, 2018 / 12:06 pm

    Dat was weer een lang verhaal voor je dagboek, het ligt weer vast, met ook een mijlpaal: “dag school en hallo werk en verdienen”. Vervelend dat er iets is met je auto. Hoeveel mindfulness sessies heb je? Vertel het maar eens. Fijne dag Kelly, groetjes oma

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: