2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Week 28 – Mooie woorden door lieve mensen

woorden

Afgelopen week waren er nog 2 dagen niet ingevuld! Maandag en dinsdag waren we nog thuis. Ik had mijn diploma uitreiking, waarbij mooie woorden door lieve mensen werden uitgesproken. En natuurlijk de laatste werkdag voor de vakantie.

Mooie woorden

Maandag, 9 juli, was ’s avonds het moment daar, mijn diploma uitreiking. Mijn ouders en Jill kwamen ons halen, zodat we niet met 2 auto’s naar Venlo hoefden. Uiteraard begon de uitreiking met een speech van de onder andere de afdelingsleider. Daarna werden we per klas verdeeld over lokalen, wij mochten naar lokaal 259, een lokaal waar ik altijd naar buiten kon staren.

De groepsuitreiking ging van start. Een mooie emotionele speech van onze begeleidster en daarna waren we een voor een aan de beurt om te tekenen. Een van mijn leraren had voor iedere leerling een dia sheet gemaakt waar iets kenmerkends op stond. Bijvoorbeeld een kleine auto waarmee een klasgenoot overal kwam, een klasgenoot die hield van gezelligheid en voor mij hadden ze ook iets tofs gedaan.

Kelly Peersman, voorlichtster, studente, tante, partner, blogger… Maar waar voelt Kelly zich het beste..?

woorden

Het emotioneerde mij! Want dat is inderdaad precies wie ik ben en waar ik mij het fijnste voel. Het feit dat ze het blogger nog eens extra benadrukte raakte mij. Want inderdaad dat is wie ik ben en wat ik het allerliefste doe. Schrijven, schrijven, schrijven, voor jou en voor mij. Inspireren, motiveren, amuseren. Ik houd er van!
Mijn begeleidster vertelde aan het einde van haar speech dat ze ons ging missen. Ik heb haar na het tekenen van mijn diploma een knuffel gegeven en gezegd dat ik haar ook ging missen. Want dat ga ik zeker!

Het was dus een mooie uitreiking! Rond half 10 waren we terug thuis en gingen mijn ouders en Jill weer naar Mambo. Ik heb het nog een beetje gevierd en daarna was het bedtijd.

Laatste dingen inpakken

Dinsdag, 10 juli, had ik late dienst. Ik begon hem voor de zekerheid een uurtje eerder, omdat ik wist dat het druk was. En het was maar goed ook, want het werd druk. Uiteindelijk kregen we het geregeld, maar vraag me niet hoe. Ik was ook blij toen ik eindelijk naar huis kon. Vakantie!

Big Ben

Thuis aten we macaroni en daarna was het tijd om de laatste dingen in te pakken. Ook hingen we de textielposter op en deelde ik deze online. Ondertussen keken we nog een aflevering Z-Nation en belde ik met mama. Ze had namelijk nog wat gegevens nodig van Kenneth en mij voor een formulier dat Jill met ons mee mocht. Heel belangrijk om bij je te hebben! En na al het inpak en opruimwerk was het bedtijd. Later dan gepland, maar dat gaf uiteindelijk niks.

Bij Zus naar Engeland

En toen gingen we van 11 juli t/m 16 juli naar Engeland! De dagboeken stonden telkens een dag later online. Het was geweldig leuk om jullie zo mee te nemen. En de ruimte waar ik mij in bevond was zo heerlijk licht en inspirerend met de zee om het hoekje. Mocht je de dagboeken over het hoofd hebben gezien, dan staan ze hieronder allemaal klikbaar voor je. Als je ze nog niet gelezen hebt, dan wens ik je veel plezier in Engeland! Mocht je ze hebben gelezen, dan hoop ik dat je met ons mee hebt genoten.

hastings

11 juli: Seaview in Hastings

12 juli: Op de lokale radio

brighton

13 juli: Een hele dag Brighton

Warner Bros. Studio Tour London

14 juli: Warner Bros. Studio Tour London

Pirates Day

15 juli: Hastings Pirate Day en Brighton again

16 juli: Winkelen in Bluewater

En dat was week 28 alweer! Met mooie woorden, een zon, het mooie Engeland en veel meer. Hij vloog voorbij. Heb jij vakantie of al gehad of nog gepland? Ik ben benieuwd! In ieder geval een fijne woensdag.

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

 1. oma
  juli 18, 2018 / 8:08 am

  Kelly, je hebt je vakantieweek mooi afgerond, het is wel weer een week geweest met heel veel indrukken, maar vooral ook ontspanning. Binnen niet al te lange tijd hebben jullie nog een mooie vakantie voor de boeg en dat is genieten vooraf. Een fijne dag Kelly met werkplezier, knuffel oma xx

 2. Dorothé
  juli 18, 2018 / 8:41 am

  Ja ja wat hadden ze de spijker op hun kop geslagen Kelly.
  Waar voelt Kelly zich het beste…
  Je bent nog jong, jong genoeg om keuzes te maken èn je bent al heel wijs voor je leeftijd. Je weet nl. nu al wat jouw goed doet, en wat absoluut niet. Heel veel mensen ontdekken dat op een leeftijd waarop het veel moeilijker is die knop om te zetten.
  Geweldige blogs deze week. Je nam ons mee en inspireerde om er ook heen te willen. Je liet het zien en beschreef het. Bijna tastbaar.
  Ben benieuwd naar de volgende blog.
  Meis werk ze. Blog ze.
  We want more xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: