2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Week 29 – auto kapot, belastingaangifte en gevulde puntpaprika

puntpaprika

Het is nog maar een paar dagen geleden dat ik een dagboek deelde. En het is alweer tijd voor een nieuw dagboek. We kwamen naar huis, de auto ging kapot, ik deed belastingaangifte en knuffelen met Olaf. En we maakten voor het eerst gevulde puntpaprika. Het kwam allemaal voorbij.

Terug naar huis

Maandag 16 juli kwamen we weer naar huis na 5 volle dagen Engeland hadden we nog een ochtend winkelen en daarna hadden we de reis naar huis. Het hele reisverslag lees je hier. Al met al een geslaagde dag met gemengde gevoelens, want het was weer balen dat we naar huis moesten.

Auto kapot

Dinsdag was het tijd om boodschappen te doen, dus dat deed ik. Daarna maakte ik het dagboek van maandag af en was het tijd om naar Roermond te gaan. Eerst bijkletsen bij Ger en José en daarna bij mijn ouders, Jordy, Mandy en Olaf. Jill was er natuurlijk ook, maar met haar hadden we alles meegemaakt haha. Het was fijn iedereen weer te zien. Olaf had ook weer een sprintje gemaakt in doen en laten. Hij kon nu duidelijk maken waar hij heen wilde. Een vingertje in de richting en daar gingen we. Of als een koala beertje in en net niet over je heen klimmen om duidelijk te maken waar we heen moeten. Hij wilde de vogeltjes zien dus dat gingen we doen. Zijn hoofdje ging heen en weer net als de vogel op de stokjes.

Een tijdje later was mama klaar en dronken we nog wat. Mandy, Jordy en Olaf gingen naar huis, dus die zwaaiden we uit. Ik dronk mijn drinken op en daarna ging ik Kiko weer in zijn reiskooi stoppen. We liepen naar de auto, kletsten even en stapten toen in. Kenneth haalde de handrem van de auto af en pang. Nouja, kan, Kenneth zette de auto in de 1, wilde wegrijden, maar we kwamen niet vooruit. Auto kapot. Gelukkig in Roermond en niet in Engeland of op de boot. Kenneth belde na aandringen van José, mama en mij de wegenwacht. En toen bleven we onverwacht eten bij papa en mama. Gezellig! Kliekje bami, aardappels, bloemkool, sla en een stukje vlees haha. Papa had goed gekookt!

De wegenwacht was er met een uurtje. Alles zag er goed uit, dus het was vreemd. Nu bleek er iets in de band vast te zitten. Met een tik van de hamer ging het los en was het opgelost. Gelukkig! Geen gekke dure dingen. En niet veel later begonnen we opnieuw aan het riedeltje. Hamster inpakken en gaan haha. Nu lukte het wel! Ik schreef nog het dagboek van week 28 en daarna was het bedtijd.

Halve werkweek

Woensdag, donderdag en vrijdag waren weer werkdagen. Maar doordat Kenneth vakantie had konden we ’s avonds wel wat langer op blijven en dingen ondernemen. Woensdagavond reden we bijvoorbeeld na het eten (nasi, die Kenneth had gemaakt) even naar Carlo en Bianca. We hadden namelijk voor Bryan en Raychel een t-shirt meegenomen dat we graag zo snel mogelijk wilde afgeven. Het was een fijne avond! En de t-shirtjes vielen in de smaak. Donderdagavond waren we thuis, ik volgde een webinar over “Het nieuwe coachen”, heel interessant. Ik zal er later nog een apart artikel over maken. En vrijdagavond reed ik Kenneth na naar Jordy, Mandy en Olaf.

Mandy en Olaf wachtte me aan het einde van de trap op. De big smile van Olaf was goud waard en eigenlijk nog wel meer dan dat. We knuffelden en hij liet me weer allerlei nieuwe dingen zien die hij kon. Daarna gingen we gauw naar de Hema, Mandy moest er nog even foto’s halen en ze scoorde er een super schattig zomerhoedje voor mini. Het begon dikke druppels te regenen, dus we gingen gauw terug naar de auto. We haalden een ijsje bij de Mc Donalds en daarna reden we terug.  We speelden nog met Olaf, lazen een boekje op de bank en daarna ging hij naar bed. De rest van de avond hingen Mandy en ik op de bank. Even rustig aan. Tegen half 12 reden Kenneth en ik achter elkaar binnendoor naar huis.

Belastingaangifte

Zaterdag, 21 juli, brachten Kenneth en ik ’s ochtends zijn vrachtwagen naar Weert. Een klusje wat ik niet erg vind als ik niet met mijn eigen auto hoef te rijden. Nadat we hem op de standplaats hadden gezet reden we naar de Mc Donalds voor een ontbijtje. Even een momentje samen. We namen macarons mee voor in de auto en die waren eigenlijk best lekker. Vanille unaniem als favoriet. Kenneth bracht me naar Roermond, want ik had afgesproken met papa mijn belastingaangifte te doen. Een interessant klusje. Nadat we dat hadden gedaan ging Kenneth naar huis en bleef ik nog even daar.

Papa, Jill en ik reden naar de stad om boeken terug te brengen naar de bieb. Mama was nog aan het werk, dus die kon niet mee. We wisselden de boeken en daarna liepen we nog een rondje door de stad. Even bij de Hema langs en bij de Bakker Bart namen we nog wat lekkers mee voor bij de koffie. Dus dat konden we toen we terug waren gelijk opeten, want mama was toen ook klaar. Ik bleef nog een tijdje hangen en rond 5 uur liet ik me weer ophalen.

Kenneth had Kevin op bezoek, dus die kwam ook mee. Eenmaal terug bestelden we eten en was het even wachten. Ik nam een broodje Döner. En na het eten ging ik achter mijn laptop. Uiteindelijk kwam er niks uit, maar goed, dat is niet anders. Wel kwam ik nog mooie foto’s tegen en grappige filmpjes. Zoals eentje hierboven van de konijnen Star en Sky. Een 8 jaar oude foto, heel gek! Kevin ging rond 11 uur weer naar huis en een dik uur later ik naar bed.

Chill zondag met gevulde puntpaprika

Zondag heb ik in bed gelegen tot na half 11. Best wel lang voor mijn doen. Ik haalde de boodschappen bij de Lidl, want dan kon ik wat lekkere broodjes en ijsjes meenemen. Na de boodschappen ruimden we wat dingen op in huis en toen was het tijd voor brunch. Gewoon op de bank bij de tv. We keken wat programma’s en daarna reed ik nog even naar de Plus. Want natuurlijk kwamen we nog op ideeën om te halen en had ik niet alles compleet bij de Lidl. Eenmaal terug deed ik de afwas en daarna keek ik mee naar het formule 1 met de laptop op schoot. Ik maakte een enquête over Bij Zus en deelde deze op Facebook. Een goede zet voor mijn gevoel.

Rond 5 uur begon ik aan het avondeten. We hadden gevulde puntpaprika’s op het programma staan. Het voorbereiden en klaar maken duurde even, maar dan had je wel wat. Het was namelijk wel heel erg lekker! Met wat gebakken aardappeltjes erbij is het nog vullend ook. Als toetje hadden we een soort oreo ijs koek van de Lidl. Jam! Daarna deed ik weer de afwas om vervolgens achter mijn laptop te duiken en dit dagboek te schrijven, wat veel meer tijd kostte dan ik had gedacht. En toen was het weekend om.

Laten we de week maar eindigen en beginnen met “Alles komt goed!”. Hoe was jouw week?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

  1. José
    juli 23, 2018 / 8:13 am

    En zo zit je ineens weer het ritme van alledag. Voor ons ook de eerste gewone werkweek na de vakantie. Is weer effe wennen. Het wordt puffen deze week want het wordt heel heet. Fijne week en tot zondag. Gr xx

  2. oma
    juli 23, 2018 / 8:17 am

    Dit is een weekoverzicht van alles na je vakantie. Dat kost ook even tijd. Maar je hebt het weer compleet. Het was leuk om te lezen, Kelly. Een fijne dag en groetjes van oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: