2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Week 31: vrije dag en bedank barbecue

bedank barbecue

Het is maandag, dus tijd voor een nieuw dagboek! Ik had een vrije dag die voelde als een zaterdag en we hadden een bedank barbecue. Dus ik neem je graag mee!

Mijn werkweek

Maandag was een rustige dag. Om 4 uur was ik klaar, fijn! Toen kon ik mijn dagboek afmaken. Ik haalde Kenneth op bij zijn vrachtwagen rond half 7, want die stond weer bij ons in het dorp. Daarna warmde ik de aardappelen en de brocolli op en maakte ik een visje warm in de oven. Na het eten reed ik gauw naar Roermond, want mijn iPad was daar aangekomen. Die testte ik daar gelijk uit haha. Ik kletste even bij en rond 10 uur ging ik weer naar huis!

Dinsdag bracht ik Kenneth naar zijn wagen. Een mooi gezicht met de lichtjes. Ik had weer een dag tot 4. En daarna ging ik pannenkoeken bakken! Lekker! Rond 6 uur haalde ik Kenneth opnieuw op bij zijn vrachtwagen, want die stond weer bij huis. En daarna aten we een pannenkoek. Na het eten reed ik gauw naar Roermond, want daar lag mijn iPad hoes met toetsenbord. De avond was zo om!

Woensdag was Kenneth al om 3 uur klaar! Hij was dus al thuis toen ik thuis kwam. Ger stuurde een foto van gado gado, heerlijk! Dus daar kreeg ik enorm veel zin in. Kenneth kwam op het idee om wat te halen bij de Chinees, dus zo gezegd, zo gedaan! En zo aten we heel op tijd een lekker maaltje. Daarna sprong ik even het zwembad in, deed ik nog een afwas en om 8 uur was het tijd voor een nieuwe webinar. Een over doelen stellen van miss Sentinelli. En deze was echt super leuk! Ik was enorm blij dat ik hem had gevolgd. 

Koopavond

Donderdag was mijn laatste werkdag van de week! Rond 4 uur was ik klaar en daarna reed ik gauw naar huis. Ik maakte een bordje Chinees warm, schreef over de iPad en daarna ging ik heel gauw naar Roermond. Samen met Jill ging ik na het eten naar de stad. Even langs de bieb, de boekhandel en de H&M. Ik wilde namelijk nog een soort open schoenen, korte broeken en eventueel wat anders leuks halen van mijn fashioncheque. En ik slaagde ! 2 korte broeken, een soort instappers, een lange broek en een t-shirt. In de loop van de tijd wil ik ze je laten zien aan de hand van outfit posts. Na de H&M wandelden we nog naar de Dunkin Donuts pop up store op het outlet. Daar haalden we 6 donuts en met een omweg en wat te drinken wandelden we terug naar de auto. 9 uur waren we weer thuis. Ik bleef nog wat drinken, we luisterden BRFM en ik deed even brainstormen met mama. Een goed begin van het weekend!

Vrije dag

Vrijdag had ik dus vrij! Ik ontbeet met geroosterde boterhammen en daarna reed ik naar de Lidl. Ik haalde 12 flessen drinken voor zaterdag. En eenmaal terug ging ik vlug naar Roermond. Ik had even een momentje met Mandy en Olaf alleen, gezellig. En daarna kwamen papa, mama en Jill terug en waren we gezellig met z’n allen! Ik heb bijna de hele dag gespeeld met Olaf, ook buurtten Mandy, Olaf en ik even bij Ger en José. Rond 5 uur werden Mandy en Olaf opgehaald. En niet heel veel later ging ik weer naar huis. Ik haalde bier bij de Plus en daarna ging ik gauw naar huis. Rond 6 uur werd Mambo gebracht voor een avondje bij ons. Als avondeten at ik een salade van de Plus. En de rest van de avond amuseerde ik me samen met Mambo in de tuin achter de laptop en daarna binnen. Rond 11 uur werd ze weer opgehaald en ging ik naar bed. Een geslaagde dag!

Bedank barbecue

bedank barbecue

Zaterdagochtend deed ik de laatste voorbereidingen voor de middag en ging ik nog even terug naar de stad. Ik wilde namelijk de instappers die ik had gekocht nog in een andere kleur. Maar helaas waren ze op! Daarna haalde ik mama op en gingen we weer naar huis. Wij hadden namelijk ’s middags de bedank barbecue voor iedereen die ons had geholpen 2 jaar geleden met verbouwen! Het werd een warme en hele gezellige middag. De meeste waren er en daar waren we blij om. Ik heb genoten van een klein spelend dametje van vrienden, het fijne bezoek en het plezier van het zwembad. Ik heb namelijk Olaf ook nog even met de voetjes in het water laten poedelen. Al spelend met tante Ans en de bal en daarna nog met een donut band. En ook de barbecue was erg geslaagd! De spullen hadden we via een cateraar en het was alleen nog zelf bakken. Ideaal! En erg lekker! We gingen nog door tot in de late uurtjes, dus dat was een goed teken!

Extra barbecue

Zondag sliepen Kenneth en ik uit. Ik deed het heel rustig aan. Deed nog een kleine afwas, lakte mijn nagels, speelde een spelletje op de iPad en ik moest boodschappen doen. Ook schreef ik een kort artikeltje over Olaf, omdat ik zoveel lol had gehad. Rond half 2 gingen we naar Ger en José, om bij hun in de auto te stappen en samen naar Herwin en Gertie te gaan. We namen al het overgebleven barbecue spul mee, om daar nog een keer gezellig te barbecueën. Het was een hele gezellige middag, waarbij we nog een oud collega van Ger en zijn vrouw zagen. De tijd vloog voorbij en voor we er erg in hadden was het 9 uur. Langzaam tijd om naar huis te gaan! En toen was ook het weekend weer om.

Een groot dagboek weer! Maar ik had ook weer genoeg te delen met de bedank barbecue, de fijne vrijdag en al dan niet meer! Hoe was jouw week?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

  1. Ger
    augustus 6, 2018 / 10:36 pm

    Een geweldig weekend deze moesten we vaker hebben bedankt allemaal ❤️❤️❤️❤️

  2. oma
    augustus 7, 2018 / 8:52 am

    Jullie kunnen fijn terugkijken op het barbecue weekend, dat is wat blijft. Kelly, je hebt het weer erg druk gehad, maar het was dus de moeite waard. Wil je het later nog even evalueren, dan kun je in je dagboek kijken. Misschien de laatste extreme hete dag, iedereen blij dat er een eind aan komt, maar ook dat was zaterdag niet nadelig. Fijne en plezierige dag, liefs van oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: