20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

Week 32: autojacht en een soort datenight

autojacht

Afgelopen zaterdag gingen Kenneth en ik op een soort van datenight. Gezellig samen eten en op pad. En ik ging afgelopen week op autojacht. Dus laat ik je maar meenemen!

De werkweek

Het waren vooral korte avonden vorige week. Met een werkweek tot 6 uur zijn de avonden gewoon een beetje korter. Want als je nog moet koken is het al gauw 7 uur.  Ik wilde graag iedere dag posten, maar het verliep toch weer even anders dan gepland. 

Dinsdag hebben Jill en ik heerlijk geplonsd in het water, terwijl papa en Kenneth werden geknipt. Woensdag was ik laat, want ik was nog even gaan praten met Ger. Donderdag maakte ik zelf friet speciaal, ook leuk om te doen. En vrijdag was ik blij toen ik naar huis toe kon. En ’s avonds kwam Jill film kijken en haalden we een lekker ijsje bij de ijssalon in de buurt.

Op autojacht en soort datenight

autojacht

Zaterdag hadden we allerlei dingen op de planning. ’s Ochtends hadden we afgesproken met papa en Ger om naar een autodealer te gaan. Ik was de hele week al op autojacht geweest online en uiteindelijk kwam een vriend van Kenneth met een link naar een auto waar ik heel enthousiast over was. We gingen dus kijken! Er stonden meer auto’s waar ons oog op viel. En eigenlijk had ik met 1 van die meer, dan met degene waarvoor ik kwam. We maakten een proefritje en toen moesten we gaan, want papa en Kenneth hadden allebei een afspraak.

Ik bracht papa naar huis en daarna ging ik gauw mee naar huis met Kenneth. Ik zette mijn auto neer en we wachtten tot een bezorger Kenneth’s bestuurderspas kwam brengen. Toen die geleverd was gingen we naar de Mediamarkt in Roermond voor Kenneth’s telefoon en voor een autoradio voor mij. Ik wist van mama dat Mandy, Jordy en Olaf ook naar de Mediamarkt gingen. En toevallig waren zij net in de parkeergarage, dus ik ging gauw die kant uit om te knuffelen. Daarna vertrokken Kenneth en ik naar T-Mobile in de stad, want bij de Mediamarkt konden ze Kenneth niet helpen. En daar slaagde hij gelukkig wel! Kenneth nam nog saté en ik een ijsje en toen vertrokken we weer. We stopten nog even bij Ger en José en daarna reden we naar huis.

Eigenlijk hadden Kenneth en ik afgesproken om samen naar de kermis in Eindhoven te gaan. Maar Kenneth had een spier vast zitten, dus dat ging niet door. In plaats daarvan kwam hij op het idee om te gaan eten bij ABC in Sevenum. Ook leuk! Een beetje een datenight! En het was weer lekker en heel gezellig! Daarna hebben we nog een uurtje rondgereden, want daar had ik zin in en toen hadden we thuis nog even een momentje voor ons zelf.  Kenneth op de playstation en ik op mijn tablet.

Jordy’s 30e verjaardag

Zondag deed ik natuurlijk eerst weer de boodschappen. Maar dat deed ik pas laat en ik deed er best lang over haha. Na het inruimen begon ik de dag met een ontbijtje om vervolgens even te hangen op de bank met de laptop. Ik hoopte namelijk te kunnen schrijven, maar het lukte niet. Rond 1 uur wandelde ik naar het dorp. De Kruidvat was gewoon open en ik had wat deodorant e.d. nodig voor Kenneth en mij.

Toen ik terug was rond half 2 vertrokken we naar Mandy, Jordy en Olaf. Daar deden we in plaats van 20 minuten dik 45 minuten over. Lang leven de A73 die dicht was. In ieder geval, Jordy vierde zijn 30e verjaardag! Een mijlpaaltje. Het was gezellig en ik heb heerlijk met Olafje gespeeld. Kenneth en ik bleven nog zelfgemaakte lasagne a la Jordy eten. Lekker! Daarna was het tijd voor Olaf’s hapje onder een leuk muziekje van Juf Roos. Zo leuk hoe hij daar op zit te bewegen!

Na Olaf’s hapje reden Mandy, Olaf en ik naar de Mc Donalds. We haalden er nog wat kleins. Zo haalden Mandy en ik een euroknallertje en een Iced Frappé karamel. Jum! En Olaf kreeg zijn eerste Mc Donalds vlaggetje, zo schattig! We speelden nog even met Olaf op de vloer en daarna gingen Kenneth en ik weer naar huis. Ik smeerde de boterhammen, zocht nog wat muziek op en toen was het tijd om te gaan slapen.

Een fijn weekend was het. Volgende week maak ik het verhaal over de auto af en deze week deel ik waarom ik dit nu heb gedaan. Maar voor nu wens ik je een fijne dinsdag!

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!


Volg:

1 Reactie

  1. oma
    augustus 14, 2018 / 8:18 am

    Leuk om te lezen, dat jullie samen genoten hebben van het weekend. Samen sta je sterk! Een prettige werkdag en probeer positief te blijven. Liefs oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: