0   31
20   43
19   52
0   26
15   58
20   75
20   55

Week 33: Opel Astra gekocht en eindelijk een camera tas

opel astra

Afgelopen week ruilde ik mijn lieftallige blauwe gebakje in voor een mooie Opel Astra! En aan het einde van de week kocht ik op de Swanmarket een prachtige cameratas. Ik neem je mee!

Mijn gebakje inruilen voor een Opel Astra

Maandag 13 augustus was ik vrij. Ik begon de dag met wat kleine huishoudelijke klusjes en ondertussen regelde ik de verzekering van de nieuwe auto. Daarna vertrok ik naar Roermond. Bij het postkantoor zette ik de auto op mijn naam en daarna ging ik naar mama en Jill. Daar kwam mijn autoradio aan. En niet veel later kwamen ook Mandy, Jordy en Olaf binnen.

opel astra

Rond 1 uur vertrok ik samen met Ger en Jordy naar de autohandel van vorige week zaterdag. Daar ging ik namelijk mijn oude trouwe gebakje inruilen voor een mooie zilveren Opel Astra. Net als die van Opa Jo, alleen dan een andere kleur.. Nadat we de auto hadden opgehaald reden we naar de garage om de boel te controleren. Er zaten wat puntjes aan, maar dat kon verholpen worden. Daarna gingen we terug en kon ik aan mama en José mijn nieuwe auto laten zien! Jordy begon gelijk met poetsen en Olaf testte ook gelijk de auto uit haha. Hij werd volgens mij goed gekeurd met die schattige lach. En daarna bouwde Jordy mijn nieuwe radio in, yes!

Nadat hij dat had gedaan gingen Jordy, Mandy en Olaf weer naar huis. Ik reed nog een rondje met Jill en mama. En toen was de dag alweer bijna om en ging ik richting huis. Thuis maakte ik gevulde paprika en reed Kenneth nog een rondje. En toen was de dag weer om!

De rest van mijn werkweek

Dinsdag tot en met vrijdag was ik natuurlijk weer aan het werk. Een rustige week, wat niet erg was, want dan kon je nog eens ademhalen tussendoor. Donderdagochtend mocht ik naar de huisarts. Daar had ik 1,5 week eerder al voor gebeld. Ik wilde namelijk graag mijn vitamine D waarde weten. Want hoe rooskleurig het misschien ook allemaal lijkt, tussen de regels door is het grijs. Ik kreeg mijn zin en ik mocht gaan prikken in het ziekenhuis. Vrijdag belde ik ’s middags voor de uitslag. De waarde bleek nu 65 te zijn, al een hele verbetering, maar als je van 19 af komt is het niet gek dat het nog naweeën heeft. Ik veranderde mijn pillen naar 1 maal per 2 weken één ampul. In de hoop dat dit beter gaat pakken.

Een camera tas

Zaterdag had ik afgesproken bij mijn ouders en Jill in Roermond. We gingen met z’n allen naar de stad waar we de standaard winkeltjes weer eens langs liepen. En daarna gingen we over de Swanmarket richting Hema. Het waren leuke kraampjes en het zag er gezellig uit. Bij de Hema hielden we koffiepauze! Ik met chocoladetaart en een smoothie. En daarna weer terug richting auto. Opnieuw over de markt.

En toen kwamen we opnieuw bij het kraampje met erg leuke tassen. We wilden verder lopen toen de verkoopster net een tas in de handen had die mama opviel. Een tas in de vorm van een camera. Eentje die ik al héél lang wil hebben. Ik was gelijk razend enthousiast, de prijs boeide me maar een beetje, want ik moest hem hebben haha. En dus ging de tas ook met mij mee, want hij was te koop! Uit mijn enthousiasme kreeg ik nog heel lief een beetje korting. Maar goed, voor mij is hij goud waard!

Daarna wandelden we nog de winkelstraat door. Even bij wat leuke winkels naar binnen en toen hop richting auto. Terug thuis aten we een boterhammetje en daarna reden mama, Jill en ik nog even naar de Action. Ik wilde namelijk een eigen USB die wel werkte op de autoradio. Want nu leende ik die van Jill. En die vond ik! Eenmaal terug testte we de usb uit en toen liep ik nog even bij Ger en José naar binnen.

Tegen 4 uur ging ik daar weer weg. Papa, Jill en ik gingen namelijk richting Sittard! Het was tijd voor Fortuna Sittard – PSV, hoewel die pas begon om 20.45, we hadden parkeerplek nodig. Hoe mooi de parkeerplannen ook waren, het feit dat ze rond 5 uur nog geen parkeerplaats open hadden, was gewoon ronduit waardeloos. We besloten te gaan eten bij Mc Donalds en daarna het nog eens te proberen. Na het eten was er nog niks veranderd in de buurt, maar iets verder op konden we de auto wel al kwijt. Dus deden we dat!

Daarna was het nog een kleine grotere puinhoop, want papa’s pas deed het niet en hij was niet de enige. Het werd een gedoetje zonder oplossing, heel irritant. Maar uiteindelijk waren we binnen en stond Roos onze plek vrij te houden. Heel lief. En toen was het wachten op een mooie wedstrijd met een bitter einde. Want de wedstrijd was top, echt voetbal en prachtig verdedigd tegen de landskampioen. Maar het was bitter toen de 1-1 op het allerlaatste moment veranderde in 1-2. Na de wedstrijd wandelden we naar de auto en gingen we naar huis. We maakten een pitstop bij de drive van de Burger King voor een ijsje. Die aten we thuis op en daarna ging ik weer naar huis. 

Een gezellige high tea

Zondag werd ik pas wakker rond half 10. Niet gek aangezien ik pas rond half 4 sliep. Kenneth haalde de boodschappen en ik zette een wasje aan en maakte me klaar voor de dag. Boodschappen inruimen deden we samen en daarna brunchten we met een broodje. We keken naar een film, “Paul”, op Netflix en toen was het alweer tijd om te gaan!

Om half 3 hadden we afgesproken bij de Boei in Asselt. Een gezellig restaurantje waar je een high tea kunt doen. Super leuk! José en Ger hadden dat als cadeau gedaan aan oma Fien. Het was zeer geslaagd. Lekkere hapjes en ook de thee was erg lekker. Mijn favoriet? Pina Colada haha. Het was in ieder geval erg gezellig. En we hebben de volle 2,5 uur gespendeerd. 

Rond 5 uur waren we klaar en gingen we nog even langs bij mijn ouders. Even gezellig buurten en daarna gingen we naar huis. We bestelden kebab, ik deed de afwas, we keken een film en een serie en daarna was het bedtijd!

Het was een fijn weekend! Met een bittertje en een zoetje. Hoe was jouw weekend?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

 1. Dorothé
  augustus 20, 2018 / 9:02 pm

  Weer een hele volle levendige week. Zaterdag zag ik gewoon twinkels in je ogen met die tas. Geweldig. Zolang fezocht en eindelijk tegenaan gelopen. Super. Die foto van Olaf: ik smelt geweldig
  Xxx

 2. oma
  augustus 21, 2018 / 8:47 am

  dat was weer even bijtanken “bij Zus”. Leuk geschreven en veel mee gemaakt. Kelly is altijd in de weer!!
  Leuke foto’s! Een fijne dag, gelukkig niet meer zo heet. Liefs van oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: