20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

Week 35: geweldige middag kermis en veel meer

kermis

Er is weer een week om. Een week die heel pittig was. Moe was de leidraad, maar het weekend was weer mooi. Een spannende voetbalwedstrijd en een geweldige middag kermis als toetje! Ik neem je mee.

Een hele pittige werkweek

Ja, het was niet voor niets stil. Elke dag werkte ik minimaal een uur langer door en dat gaat aan je knagen. Neem daarbij nog de gewone taken en je bent gesloopt en kunt niks meer. Waardoor ik dus weer boos werd, want ik kon niet meer doen wat ik wilde doen. Maar goed, laten we even kijken naar de highlights in plaats van de low lights.

De highlights

Maandag had ik  nog tijd om het dagboek online te zetten. Dinsdag maakte ik een soort plog die je volgende week zal zien. Woensdag was Kenneth jarig! Dus om kwart voor 3 lag ik te zingen. Hij was heerlijk op tijd klaar en ik kreeg nog een leuke foto dat hij toevallig werd opgehaald door opa en oma. Zo leuk! Ik maakte wat hij graag wilde: gevulde paprika’s met krulfrietjes. En als toetje nam ik bananensoezen mee. Daarna werd ik gebeld dat er iets niet goed was doorgekomen bij een collega vervoerder. Ik bood aan terug te gaan naar Venlo en zo zat ik om kwart over 8 weer op kantoor. Ondertussen belde ik met mama, dat maakte het wel gezelliger.

Donderdag begon mijn dag niet lekker. Maar dat draaide gelukkig in de loop van de dag bij. En ’s avonds werd ik aangenaam verrast doordat papa, mama, Jill en mambo op de stoep stonden! Ontzettend gezellig! Vrijdag was net zo’n dag, maar dan nog wat extremer. Gelukkig was het rond half 6 weekend. Ik bleef nog ietsje langer, maar daarna was het klaar. Onderweg naar huis stopte ik nog bij de winkel voor het avondeten en ik haalde een grote bak ijs. Ik vond dat ik die dik had verdiend haha. Daarna reed ik naar Roermond, want Kenneth was daar en we gingen met een auto terug. Zo hoefde ik zaterdag niet nog een keer zelf te rijden.

Een spannende voetbalwedstrijd

Zaterdag konden we uitslapen! Maar het lukte niet, mijn hoofd zat bomvol, mijn lijf vol onrust en ik had hoofdpijn. Echt ontzettend balen. Want zo was ik de hele dag moe, zo moe, dat was ik nog niet gewend. Uiteindelijk stond ik rond 9 op en visualiseerde ik me onder de douche dat alles van me af ging. Het lukte niet helemaal, maar voor even was het weg. Na het douchen en aankleden begon ik met schrijven aan “Hi september”. En toen kwam Kenneth naar beneden en vertrokken we naar de stad in Roermond. Ik wilde namelijk nieuwe Nikes halen, omdat die van mij enorm versleten zijn. Ik vond hele toffe, maar helaas niet in mijn maat. Het was in ieder geval wel gezellig, dus dat was mooi meegenomen. En een crêpes in het outlet verzachtte de pech wel een beetje.

The game

Feest

We gingen naar mijn ouders, want een aantal pakketjes voor Kenneth waren daar aangekomen. We lunchten mee en daarna liepen we naar Ger en José. Kenneth wilde zijn aankoopjes laten zien. Nadat we dat hadden gedaan gingen we samen met Jill naar de Intersport Megastore op het Retailpark. Maar ook daar hadden ze geen Nikes die ik echt leuk vond. Dus we zette Jill terug af en niet veel later gingen we naar het feest van Frans en Clarie. Ter ere van hun 40 jarig huwelijk en Clarie’s verjaardag. Echter speelde Fortuna s’avonds en daar wilde ik ook graag heen. Dus pikte papa mij rond 5 op en ging ik mee naar Sittard.

 

We aten een menuutje bij de Mc Donalds, parkeerde de auto op onze oude vertrouwde parkeerplaats en daarna was het wachten op de wedstrijd. Ik schreef “Hi september” af en plaatste dat online. Die tijd over was dus eigenlijk erg handig. Kwart voor 9 begon de wedstrijd. Een spannende met frustraties, een hoop balbezit, bijna goals en nog meer spanning en sensatie. De tijd was zo om! Uiteindelijk werd het gelijk spel, mooi, want 1 puntje bleef dus in Sittard. Kenneth was in de tussen tijd al naar huis gegaan. Dus had ik mijn auto om zelf weer naar huis te rijden. Ideaal!

Olaf’s eerste echte kermis

Zondag werd ik pas rond 8 wakker. Eindelijk uitgeslapen. Ik snuffelde rond op webshops en werd rustig wakker. Daarna was het tijd voor de weekboodschappen. Toen die weer binnen waren ruimde ik nog wat rommeltjes op, deed ik wat was en toen was het tijd voor brunch! Ik snuffelde nog wat verder op online shops en daarna wandelde ik naar de Kruidvat. Ik wilde voor Mandy oorbellen halen die ze had gezien, maar bij ons hadden ze ze niet. Dus ik reed naar Swalmen en helaas hadden ze die daar ook niet. Dus ik nam wat anders mee voor de lol.

Eenmaal thuis was het tijd om naar opa en oma te gaan! Het was namelijk kermis zondag. Tijd om even te buurten en met opa over de kermis te gaan, tenminste dat dacht ik. Het was al geen gewone kermis voor ons. Het was namelijk Olaf’s eerste echte kermis waarbij hij in de carrousel zou gaan. Dus na taart bij opa en oma wilde we gaan. En oma besloot ook mee te gaan! Extra leuk. Dus we gingen met de hele familie er naar toe.

Een boel gezelligheid

Het was heel gezellig! Lang geleden dat wij zo lang op de kermis waren. Olaf ging met Mandy een rondje op de carrousel en daarna nog met papa. Vervolgens gingen Jordy en Mandy met Olaf touwtje trekken. Heel leuk! En daarna liepen we naar de grijpers toe. Ik kreeg ruzie met een van de grijpers, ik wilde namelijk knuffel Bumba winnen. Maar op een gegeven moment gaf ik het toch maar op. Tussendoor, toen de heren het aan het proberen waren, liep ik met Olaf naar de botsauto’s. Hij wees steeds er naar toe, dus hij wilde kijken. We liepen verder over de kermis en papa wilde met Jill in de rups. Handig, want ik had nog een kermismuntje van de Plus over. Alleen zij wilde niet, maar ik wel, dus gingen we samen in de rups. Ik was helemaal vergeten hoe dat was haha. Jeetje, maar we hebben gelachen hoor!

Daarna liepen we langzaam terug naar opa en oma. We maakten nog een selfie met z’n allen, die moet ik wel met jullie delen. Dus bij deze. Eenmaal terug dronken we nog een glaasje fris en daarna gingen we allemaal weer naar huis. Een hele gezellige middag, waarbij ik dubbel genoot en daarna dubbel baalde dat het was afgelopen! Eenmaal thuis chillden we op de bank, bestelden we wat te eten en daarna schreef ik dit dagboek en ging Kenneth aan de slag met zijn modelbouw. Een rustige zondagavond!

Hoe was jouw weekend? Heb je kunnen genieten van het mooie weer?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

3 Reacties

 1. Dorothé
  september 2, 2018 / 9:17 pm

  Het was ontzettend gezellig en inderdaad te snel om. Terug naar Mambo anders hadden we nog langer kunnen blijven. Hele mooie foto’s van met zijn allen op de kermis. Geweldig. Nu op naar een nieuwe week waar ook weer een weekend in zit. Alles komt goed. Balans houden in wat je leuk vindt is denk ik de taak voor deze week. Denken aan jezelf en wat jouw happy maakt. Komt goed xxx fijne week vast

 2. oma
  september 3, 2018 / 8:07 am

  weer een leuk stukje voor je dagboek, mooi geschreven. De komende week is het niet zo warm en dat vreet ook niet zo aan je energie. Haal de positieve gebeurtenissen er maar weer uit. En we hebben echt een heel leuke en gezellige kermis gehad, Olaf kan er ook wat van! Een fijne dag Kelly en het is nog kermis! Knuffel oma xx

 3. Tante Chris
  september 3, 2018 / 8:54 am

  Je hebt maar een drukke week gehad Kelly maar leuk zo die familie foto heb ik ze ook eens allemaal gezien. Je leest wel over hun maar nu kan ik er wat gezichten bij plaatsen. Mijn weekend was niet fijn ik weet niet of je het gelezen hebt van mijn lieve rode kater Dikkie Dik die hebben ze dood gereden heb heel het weekend zitten brullen als een klein kind =,was z,n lieve kater zal hem heel erg missen. Maar het leven gaat toch door Heb gelukkig Minoes nog mijn kleine poezen meid Ik wens je verder een fijne nieuwe dag van de nieuwe week toe met Kenneth Dikke kus en knuf van mij

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: