2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Week 36: laatste plofweek, winkelen en thuisdagje

plofweekje

Zo het was weer een plofweek lieve mensen. Maar we hebben het overleefd. Het duurde even, maar toen was het alweer vrijdag en was het weekend daar. Ik neem je mee door deze plofweek, met een dagje winkelen en een thuisdagje.

Een plofweek

Afgelopen week was weer ontzettend druk. Ik draaide iedere dag tot half 5 en later van 7 uur af. Maar goed, dat was wat het was. Het was lekker hectisch met van alles en nog wat, maar met gepaste trots zeg ik toch dat ik het 3 weken in mijn uppie een taak heb volbracht. Maar wat ben ik blij dat ik er vanaf aankomende week weer niet meer alleen voor sta. En gelukkig heb ik ook echt wel back-up gehad van mijn andere collega’s. Maar naarmate de tijd vordert begint het allemaal wel steeds meer aan mij te knagen. Tijd voor vakantie, dat is een ding wat heel zeker is. Nog eventjes..

plofweek

Toch wist ik afgelopen week weer wat leuke momentjes te creëren. Maandag, 3 september, kwam Kenneth met het gezellige idee om samen op de kermis een visje te gaan eten. Heel leuk! En ook probeerde ik woensdag een receptje uit van Lekker en Simpel. Macaroni met brocolli en hamreepjes. Aanrader! Dinsdag en woensdag kwamen 2 bestellingen binnen. Ik kocht namelijk een nieuw paar Nikes, want die van mij waren versleten. En ook had ik nog een kleine bestelling gedaan bij Bonprix. Binnenkort laat ik je een mega shoplog zien van wat ik zoal aan kleren heb gekocht de afgelopen periode. Ik heb mijn kast weer een beetje bijgevuld, mag ook wel eens. En dus was ik 2 avonden sowieso al in Roermond.

Donderdag

Donderdag deed ik na het werk wat boodschapjes bij de Lidl. Niet te doen met honger. Ik nam allerlei zooi mee haha. Na het eten gingen Kenneth en ik nog even naar Roermond. Jill was alleen, dus die gingen we even vergezellen. Ik nam mijn laptopje mee om nog wat te schrijven. Jill en Kenneth haalde ijs bij de Burger King en toen kwamen mijn ouders net thuis. Dus zaten we met z’n allen aan een ijsje haha. En we keken naar My Big Fat Greek Wedding, echt een van mijn favoriete films.

Vrijdag

Vrijdag had ik afgesproken met Michelle om te gaan eten bij het Steakhouse in Grubbenvorst. Gezellig! Even bijkletsen, want dat was wel weer nodig. Ik nam weer de wrap, jum! Alleen viel het me dit keer tegen dat ze alles zo snel weer weghaalden van tafel. Dat was zo vreemd. Maar goed, het smaakte en we hadden het gezellig. We aten nog een coupe aan de overkant bij Clevers en daarna gingen we allebei weer naar huis. Kenneth was er nog niet, die zat bij z’n baas, die kwam 1,5 uur later thuis. En toen was het weekend!

Een dagje winkelen

Funkopops

Kenneth moest eigenlijk zaterdag werken. Maar (een beetje helaas voor mij) was er geen vracht, dus had hij vrij! Dus hadden we een dagje om anders in te plannen. We haalden Jill op en gingen naar Horst. Bij Old School Toys hebben ze namelijk funkopops en Jill wilde er graag weer eentje halen. Ik had met Michelle afgesproken dat ik haar zou appen als we gingen. Dus dat deed ik met als gevolg dat we elkaar nog even meette bij de winkel haha. Leuk! Mede dankzij haar hebben we de shop ontdekt. Nadat we daar waren geweest aten we een pasteitje en loempia op het plein en haalden we drinken bij Jan Linders.

Venlo centrum

We vertrokken naar Venlo waar Jill en ik graag even wilden snuffelen bij de Primark. En daar kon Kenneth ook kijken voor spijkerbroeken. Dus zo gezegd, zo gedaan. Jill vond er hele toffe items, Kenneth leuke sloffen en ik vond er een leuk blousje voor Olaf. Daarna maakten we een pitstop bij Bakker Bart om wat te drinken. Vervolgens gingen we naar de New Yorker. Kenneth had bij de Primark namelijk leuke winterjassen gezien, maar die zaten niet zo lekker en ook voor de spijkerbroeken slaagde hij daar niet. Ik had het idee dat we bij de New Yorker wel konden slagen en ik had gelukkig gelijk! Hij scoorde een toffe winterjas en 2 spijkerbroeken en ook Jill scoorde er nog 2 toffe items. Daarna wandelden we de rest van de stad door en zag ik bij Wonder Woman een coole Coca Cola sweater hangen. Dus we liepen even naar binnen en daar pastte ik een shirtje en de sweater. De sweater kreeg ik van Kenneth, heel lief. En het shirtje vond ik niet zo mooi bij me staan, dus die nam ik niet mee.

Na het winkelen reden we naar het ABC restaurant in Sevenum waar we met z’n drieën gingen uiteten. Jill was ook gelijk enthousiast, ze vond het gelukkig leuk. En ik vond het ook weer geslaagd! Ik heb er weer goed gegeten haha. Na het eten brachten we Jill weer terug, dronken we nog wat en toen gingen we door naar de verjaardag van Dennis. Dat was ook weer erg gezellig! Gezellig gekletst, gekuit met Benthe, ja het was weer ouderwets leuk.

Thuisdagje

Zondag had ik gepland als thuisdagje. Even een dag om thuis weer een beetje op orde te krijgen en mezelf de rust te gunnen voor een nieuwe werkweek. Dus ik deed de boodschappen en ruimde die in. Ontbeet en daarna ging ik de tuin in om onkruid eruit te vissen. Een rot klusje, maar het was nodig. Ik belde nog even met Mandy, dat was leuk en fijn. Na het bellen was de was aan de beurt. En toen de eerste was in de wasmachine aan stond begon ik aan het stofzuigen en opruimen. En zo was al snel de middag bijna om. Ger en José kwamen nog even koffie drinken en tegen 6 uur, toen zij weer naar huis waren, begon ik aan het avondeten. Dat werd hete bliksem. Heel erg lekker! En na het eten en de afwas was het eindelijk tijd om te bloggen.

En zo is het alweer 9 september, half 9, en maak ik een einde aan dit dagboek. Een echte plofweek, met gelukkig hele fijne en gezellige momenten. Op naar wat rustigere weken voor de vakantie. Hoe was jouw week?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

 1. Dorothé
  september 9, 2018 / 9:05 pm

  Mmmm goed idee
  Hete bliksem dat wordt het hier ook n keertje
  Mooie shopitems (al gezien) allemaal echt sjiek.
  Enne het weekend was tekort. Maar voor je het weet heb je vakantie meis. xxx

 2. oma
  september 10, 2018 / 8:04 am

  Toch wel fijn, dat Kenneth zaterdag geen rit had. Jullie hebben er een echte vrije dag van gemaakt en van genoten, ook een superdag voor Jill. Over 3 weken heb je vakantie, mooi vooruitzicht. Een heel fijne dag Kelly en groetjes van oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: