0   31
20   43
19   52
0   26
15   58
20   75
20   55

Week 37: een heel fijn weekend

fijn weekend

Er is weer een week voorbij, een die weer druk was. Een waarbij ik mocht uitslapen en een heel fijn weekend had. Laat ik je meenemen.

Een nieuwe werkweek

Afgelopen week leek niet voorbij te gaan. Ik sliep bijna iedere dag heerlijk uit. Wat betekent kwart over 6 ongeveer haha. De week zelf was weer hectisch te noemen. Het is net een rollercoaster die maar niet stopt. Donderdagavond gingen we even bij mijn ouders langs en José. Voor de rest was er niks bijzonders. Maar goed, vrijdag, iets na half 7 reed ik weer naar huis en was de werkweek klaar.

Vrijdagavond was een gezellige avond. Kenneth haalde Jill op om bij ons een filmpje te kijken. Dat was heel gezellig. We keken Harry Potter en de gevangene van Azkaban. Ik begin de films eindelijk te snappen en ook echt leuk te vinden. Een gevalletje beter laat dan nooit! Rond half 11 brachten we Jill weer naar huis, liepen we nog kort bij José binnen en daarna gingen we naar huis.

Een heel fijn weekend

Een dagje Aachen

Zaterdag hadden we een dagje Aachen gepland. Eerst gingen we naar de fysio voor Kenneth en stopte ik even bij de apotheek en de Primera. Om vervolgens naar Ger en José te gaan. Hoewel, ik maakte een korte pitstop bij mijn ouders, want er was een sd kaartje voor mijn camera aangekomen daar. Die wilde ik gaan testen in Aachen.

Met Ger en José reden we eerst naar Luik, vanaf Liege Airport vliegen we namelijk binnenkort. En het was een groot vliegveld, ik keek mijn ogen uit! Ik had nog nooit zo’n klein vliegveld gezien. De volgende vlucht ging pas om 20.30, dus alleen een winkeldametje was in het gebouw haha. Heel apart!

Nadat we daar dus even heen en weer waren gelopen reden we naar Aachen. Bij een bakkerij aten we even een broodje en toen gingen we op pad. Vanwege de Oktoberfest waren er allerlei muzikale festiviteiten. Dat was heel gezellig en de gebouwen waren weer prachtig. Ik was er al een keer eerder geweest, ongeveer 7 jaar geleden en toen had ik ook zo genoten van de mooie gebouwen. We staken een kaarsje aan in de Dom, een prachtige kerk.

fijn weekend

En we winkelden in de winkelstraat. Hoewel, ik en Ger kochten niks, maar Kenneth en José slaagden gelukkig wel. Het was in ieder geval leuk om te snuffelen. Na de winkels gingen we eten bij Frittenwerk. Een geniaal restaurant op een plein, bijna in het midden van het centrum. Ik wil er niet te veel woorden aan besteden, want aan deze hotspot wil ik een artikel wijden. Het was in ieder geval heel geslaagd! Het eten zie je bij zondag in het weekmenu staan. Na het eten wandelden we nog wat rond en daarna gingen we richting huis. Met een pitstop voor een ijsje bij de Mc Donalds.

We dronken nog wat bij Ger en José. En daarna liepen we nog “even” bij mijn ouders binnen. Maar dat even werd iets langer, want het was heel gezellig en we hielpen Jill nog met wat lampjes. Rond 11 uur gingen we naar huis.

Spelen met Olaf en Mandy

Zondag werd ik rond 8 uur wakker. Uitgeslapen, dat was mooi. Ik deed de wekelijkse boodschappen en had weer geweldige struggles met de nieuwe spaaractie. Ik nam namelijk maar liefst 3 verzamel mappen mee voor de nieuwe Disneykaartjes die je kunt sparen. Voor mij logisch, maar voor anderen een vreemd gezicht haha. Na de boodschappen en het inruimen maakte ik voor mezelf een ontbijtje en daarna dook ik achter mijn laptop en notitieboek. Ik wilde schrijven. Maar het knaagde aan me om even bij Mandy, Jordy en Olaf te gaan buurten. Dus dat ging ik doen.

Ik reed naar de Kruidvat om chocomel pakjes te halen voor Kenneth, want die waren in de aanbieding en dat scheelt enorm. En daarna reed ik door naar hun. Dat was heel gezellig! Olaf begon gelijk met me te kletsen en van die gezichten te trekken, dat kan hij sinds kort. Boos kijken, verdrietig, verbaasd, heel blij, het komt allemaal aan bod! En hij wilde mij het verband uitleggen tussen de lichtschakelaar en de lamp in de gang. Ge-ni-aal! 

Ook hadden we lol met Olaf in zijn loopstoel. Hij is zo ontzettend grappig in dat ding. Echt niet te beschrijven! We lazen nog samen een dierenboekje en een nijntje woordenboekje. Oh en klimmen is nu ook een grote hobby van de kleine man. Genieten is het. Ook keek ik een beetje mee met de Formule 1, die was Jordy aan het kijken. En daarna nog een stukje NAC tegen Fortuna Sittard. En guess what? De eerste overwinning van het seizoen is een feit. Yes!

Kwart voor 5 ging ik weer naar huis en reed ik nog even bij mama langs. Ik bracht Jill’s verzamelmap en ik dronk nog even een glaasje fris daar. We kletsten over van alles en daarna ging ik weer naar huis. Onderweg vroeg ik Kenneth de oven aan te zetten, want ik maakte pasteitjes met ragout en sla. Erg lekker! Na het eten keek ik nog wat vlogs en toen begon ik aan dit dagboek. Oh en ik deelde ons weekmenu op Instagram, dat zie je hierboven.

Het was een heel fijn weekend. Gezellig, met mooie ontdekkingen en dingen doen die ik ontzettend leuk vind. Nu op naar een nieuwe week, die nog best wel eens een beetje spannend kan gaan zijn. Hoe was jouw weekend?


Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    september 17, 2018 / 8:12 am

    mooi beschreven Kelly, zaterdag een geslaagd uitstapje en zondag bij je grote liefde Olaf, een mooie foto, was ook fijn om te zien. Fijn dat je er weer zo van genoten hebt. Een fijne en gezellige dag en het is weer mooi weer! Een knuffel van oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: