2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Week 38: ontslag en familie tijd

familie

Een nieuwe week betekent ook een nieuw dagboek! Gisteren ben ik er niet aan toe gekomen, maar vandaag wel! Tijd voor een week waarin ik mijn ontslag nam, niemand mij klein kreeg en een fijn familie weekend had.

En dan neem je ontslag

kiezen

Maandag was voor mij de dag dat ik me had voorgenomen om mijn ontslag in te dienen. Heel spannend en zenuwslopend voor me. Ik wilde niet gelijk rond 8 uur naar mijn leidinggevende lopen, maar tegen negenen vond ik het wel goed met mijn zenuwen. Dus ik liep er op af en vertelde hem dat ik er mee wilde stoppen. Hij schrok er van en zag het niet aankomen. Best wel logisch! Voor mij was het gewoon eindelijk het moment dat ik durfde te zeggen wat ik al langer dacht. En ja, dat was eng, want er zijn volgens mij niet zoveel gekken die zeggen “ik stop ermee” als ze nog niks nieuws hebben. Maar ik doe altijd alles anders, dus ook dit.

’s Middags vertelde ik het mijn collega’s en daarna is het langzaam het hele bedrijf door gaan rollen. En nu nog weet volgens mij niet iedereen er van af. Dat is ook prima, ze komen er vanzelf allemaal achter. Jammer is de reactie die ik in de tussentijd vooral heb gehoord. Op zich positief! Mijn familie was een en al begrip, echt top. En ook bedankt voor jullie lieve woorden op het artikel van woensdag, echt super! 

De rest van de week..

Het was weer een hele drukke werkweek. Dinsdag kwam papa gezellig langs. Hij had een pakketje bij voor me, daar zat bovenstaand in. En het eredivisie t-shirt van Fortuna Sittard. Daar was ik ook heel blij mee! Hij was hier, omdat de kapper kwam voor hem en Kenneth. Dus dat was leuk. Donderdag had ik een extreem lange dag tot na 6 uur. En dat op de dag dat ik al 6 jaar achter Kenneth aan ren haha. Maar goed, dat hoort erbij, vrijdag ging ik 5 over 4 naar huis. Dus dat was mooi!

Saturday funday!

Zaterdag gingen we ’s ochtends naar de stad met Mandy, Olaf en Jill. Even wat afleiding voor de zieken en een beetje frisse lucht. Het was heel gezellig en we hebben weer genoeg leuke winkels bezocht, maar ik kocht niks. En we aten nog een broodje bij Bufkes. Gezellig!

Rond half 3 waren we terug uit de stad. We dronken wat en daarna gingen Mandy, Jordy en Olaf naar huis. Kenneth haalde even wat op en daarna ging hij ook door naar Mandy en Jordy. Jill en ik gingen samen met papa naar Fortuna Sittard – Willem II en mama had “rust” haha. Papa, Jill en ik aten wat bij de Mc Donalds en daarna liepen we naar het stadion. Het werd een wedstrijd met vele soorten gezichtsuitdrukkingen. En met 4-4 snap je dat de spanning enorm was! 

Na de wedstrijd bracht papa me ook naar Mandy en Jordy. We deden rustig aan met Olaf terwijl de heren aan het gamen waren. Regelmatig kregen we Olaf aan het lachen, maar Olaf was overduidelijk niet lekker. Heel sneu! Rond 12 uur gingen we naar huis, want mij vielen de ogen dicht. Het was een hele leuke dag!

Zondagen zijn voor familie

Zondag was ik al vroeg op. Ik haalde wat weekboodschappen en daarna ontbeet ik. Ik kwam er achter dat Kiko ook mee wilde doen aan de Disney Movie Moments verzamelen.. Gelukkig hadden ze in Roermond nog reserves, anders had ik een nieuwe gekocht! Met mama had ik afgesproken dat ze me zouden appen als ze naar opa en oma vertrokken. Ik wilde namelijk mee gaan buurten, dus zo gezegd zo gedaan. Dat was heel gezellig! Daarna reed ik met mijn ouders mee naar hun huis en kwam Kenneth na met mijn spullen. Mama en ik hadden een soort van afgesproken dat ze mijn haar zou verven. Ik had het meer als een mededeling gebracht en de datum hadden we dan wel samen geprikt. 

Na de lunch gingen we aan de slag en had Kenneth in de tussentijd mijn tablet geleend. Ik zei tegen mama “let op, die wilt er dadelijk ook weer een!”. En na het verven, wat trouwens goed uitpakte (foto houden jullie tegoed), zag ik inderdaad dat hij een beetje op onderzoek was. Dus rond half 5 gingen we nog even naar de Mediamarkt waar hij een fijne tablet scoorde. En daarna aten we gezellig mee bij mijn ouders. We aten Indiase kip tandoori wraps en chicken tonight met rijst. Jum! 

Na het eten gingen we naar Ger en José om daar nog even bij te kletsen. De vakantie, mijn ontslag, voetbal en nog veel meer dingetjes kwamen aan bod. Gewoon gezellig! En in de tussentijd deelde ik het weekmenu van afgelopen week. Want dat is dus een nieuw terugkomend item geworden op Instagram! Rond half 11, kwart voor 11 gingen we weer naar huis. Laat genoeg! Boterhammen smeren en toen was het weekend weer om.

En dat was week 38 al weer! Volgende week lezen jullie over de voorbereidingen voor Gran Canaria… I just can’t wait!


Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

3 Reacties

 1. Dorothé
  september 24, 2018 / 10:03 pm

  De tijd vliegt hè alweer een week om. Alles komt goed. Net als de haarkleur dat zit goed
  Enne rust, ikke? Lol wat is dat. Even aan mijn boek gewerkt. De tijd vloog om.

  Xxx

 2. oma
  september 25, 2018 / 8:47 am

  Een week vol variatie, maar dat is altijd. Kelly, altijd bezig! Maar volgende week ga je genieten! Een fijne dag met een knuffel van oma xx

 3. Tante Chris
  september 25, 2018 / 10:29 am

  Al met al heb je toch weer een drukke week gehad Ontslag genomen werd het teveel in de zorg kan ik goed begrijpen. Hoop voor je dat je weer vlug iets vindt wat bij je past en wat je leuk vindt. Dikke knuf en kus van mij voor jullie samen gr Tante Chris

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: