2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Week 4: fotoshoot, sneeuw en puppy nieuws!

Week 4: fotoshoot, sneeuw en puppy nieuws!

En toen was januari bijna voorbij! Help, dat gaat snel!
En wat voor een week was het.. Een waarin fotoshooten met Olaf centraals tond, we hadden sneeuw en het mooiste nog.. We hebben puppy nieuws!

Weer gezellig spelen met Olaf

Afgelopen maandag had ik Jill beloofd haar naar school te brengen met een groot tekenwerkstuk. Dus ik was al vroeg op pad naar Roermond. Eenmaal terug was het tijd om lekker te spelen met Olaf. Kleuren, filmpjes, kijken, rond rennen met Olaf en de loopwagen, het kwam allemaal voorbij. Tussendoor maakte we nog even een wandeling.

Aan het einde van de middag, toen Olaf en Mandy weer naar huis waren, reed ik nog even met Jill naar het Retailpark voor boodschappen. De lucht zag er prachtig uit op de terugweg. We kletsten nog even en daarna reed ik naar huis. Thuis maakte ik wokgroente, met aardappelen en een soort schnitzel. En daarna hadden we gewoon nog een rustig avondje.

Fotoshoot met Olaf

Dinsdagochtend kwam Mandy met Olaf deze kant uit. Voor haar schoolopdracht moet ze veel foto’s maken en aangezien bij ons in de woonkamer alle muren wit zijn, had ik haar aangeboden het bij ons te doen. En we hebben een groot raam met behoorlijk wat lichtinval in de ochtend, dus ook dat was ideaal. En oh wat heb ik genoten die ochtend! Het was zo leuk! Rond 11 uur gingen ze weer naar Roermond, met een paar foto’s op zak, want op een gegeven moment was de koek op bij Olaf.

’s Middags poetste ik nog in huis en haalde ik de laatste dingen voor het avondeten. Ik wilde na de boodschappen eigenlijk aan mijn blog verder gaan, maar er ging van alles mis en het wilde niet, dus ik besloot het maar even te laten en me te focussen op het avondeten. En ondertussen viel de sneeuw ook hier! Ik maakte Mexicaanse rijstsalade en daar schreef ik de foodback over. Het was echt heel lekker!

Een dagje thuis

Woensdag was ik ook thuis. Ik besloot de middag van dinsdag opnieuw op te pakken en aan de slag te gaan voor Bij Zus. Ik heb me de hele dag heerlijk geamuseerd. Eerst met het schrijven van de foodback, daarna andere artikelen en na het middageten besloot ik naar buiten te gaan met de camera. Ik maakte foto’s van het sneeuwlandschap en daarna maakte ik ’s middags foto’s voor de blog. Ook besloot ik nog even vriendelijk te zijn voor de buurt en een paadje te maken door de sneeuw.

’s Avonds maakte ik shoarma klaar en na het eten kwam papa op bezoek. De kapster kwam namelijk weer langs voor hem en voor Kenneth. En toen was het alweer bijna kwart voor 9, bijna tijd voor Feyenoord – Fortuna Sittard. Een wedstrijd waar lekker wat actie bij was, maar die ze helaas verloren.

Opa’s 80e verjaardag!

Donderdag werd opa 80 en dat moest natuurlijk gevierd worden, maar eerst had ik nog wat andere plannen. ’s Ochtends haalde ik Mandy en Olaf op in Roermond om weer een paar foto’s te maken voor haar project. En dat ging goed. Dingen waarvan we dachten dat het nog een uitdaging werd gingen goed en waarvan we dachten dat het makkelijk zou zijn ging wat minder. Maakt niet uit, dat was dan voor de volgende ochtend.

Na het foto’s maken bracht ik ze weer in Roermond en lunchte ik daar even gezellig mee. Ik bracht Mandy naar school en daarna was het bijna tijd om naar opa te gaan. Jill reed gezellig met mij mee, altijd leuk! Het was gezellig bij opa en oma. Ik heb heel wat rondjes door de kamer gemaakt met Olaf. Een van mijn favoriete bezigheden. Na ons bezoekje bij opa reed ik weer naar huis. Kenneth was al thuis, ideaal!

Ik ging dubben over het avondeten en besloot voor een nieuw recept te gaan en deze vast te leggen voor een nieuwe foodback. Ik wandelde even naar de winkel voor wat spulletjes en daarna ging ik aan de slag. En ik pakte even uit hoor. Het was een gevuld stokbrood en daarbij maakte ik een salade met zelfgemaakte croutons. Heel lekker, dus daar kom ik binnenkort op terug.

De kinderwagen testen door de sneeuw

Vrijdag was ik nog een keer in Roermond te vinden. Ik had lol met Olaf en mama. Lekker spelen en daarna gingen we de kinderwagen testen in de sneeuw. Even wat zuurstof halen. En het was een uitdaging, maar we’ve made it en Olaf sliep al aan het einde van de eerste straat. Toen hij sliep ging ik aan de slag voor Bij Zus. Een leuk klusje. En daarna was het al gauw lunch tijd e.d. ’s Middags speelden we nog een eind weg met hem. Gewoon gezellig met de trein heen en weer. We aten nog met z’n allen een tompouce en daarna was het al gauw tijd om naar huis te gaan. Kenneth haalde avondeten bij de Burger King en daarna hadden we nog een rustige avond.

Wokken voor Opa’s verjaardag

Zaterdag begon de dag met de weekboodschappen. Een interessante klus, iedere week weer. We ontbeten en daarna gingen we richting een tankstation op de A2. Daar hadden we afgesproken met Jordy, Mandy en Olaf om even naar Van Cranenbroek te gaan. Kenneth had truien nodig en het is gewoon leuk om er te snuffelen. Dus zo gezegd, zo gedaan. Een leuk uitje!

Daarna reden we weer naar huis waar Kenneth en ik even de boel deden opruimen. En toen stonden Mandy, Jordy en Olaf bij ons voor de deur. Mandy moest nog naar de Kruidvat, dus ik ging gezellig met haar mee. Even wandelen met Olaf en snuffelen is nooit verkeerd.

Eenmaal terug was het alweer bijna tijd om naar de wok te gaan. Bij de wok was het heel gezellig. We hebben lekker gegeten en gekletst. ’s Avonds heb ik nog druk zitten googlen naar gegevens over hondenrassen en eventuele vakantieplekken..

Puppy nieuws

Dat googlen naar hondenrassen was niet zonder reden, we hadden namelijk gereageerd op een nest puppy’s. Zondagochtend kreeg ik bericht van Yoni, de bazin, dat er nog dametjes vrij waren met foto’s en informatie. We waren op slag verliefd en wilden graag gaan kijken, dus maakten we een afspraak voor ’s middags.

Ik ging tussendoor nog naar Fortuna Sittard-Vitesse! Wat een wedstrijd was dat.. Ze speelden niet geweldig, maar het resultaat na de wissels was formidabel. Uiteindelijk wonnen ze met 2-1. Machtig mooi! En daarna konden we dus gauw naar de puppy’s gaan kijken. Mijn bedoeling is om nog een apart artikel te schrijven over het hele puppyavontuur. Maar oh wat waren ze leuk en schattig. Voor ons was het duidelijk, die met het rode bandje willen we heel graag overnemen. En zo maakten we een afspraak voor de vrijdag om haar te gaan halen!

puppy nieuws

Na het puppybezoek gingen we gauw terug naar Ger en José. Ger was namelijk jarig en het huis zat vol met familie. Heel gezellig. Ik had het mij alleen zo vol gepland, dat ik ze allemaal niet lang heb gezien. We hadden namelijk Ger verrast met een uitnodiging voor een etentje ’s avonds. We gingen tapas eten bij Sanchos in Roermond. Super lekker! En een leuk restaurant waar ik in Foodback op terug ga komen. Daarna ging ik nog gauw mijn sleutels van de auto halen bij mijn ouders, natuurlijk heel even kletsen over ons hondje en toen hop naar huis.

En dat was het voor week 4. Een leuke week met heel veel Olaf en natuurlijk het geweldige puppy nieuws. Daar heb ik enorm veel zin in en natuurlijk vind ik het ook een beetje spannend.

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

 1. Dorothé
  januari 28, 2019 / 10:19 pm

  Mooi hoor wordt geweldig komt goed . Het is je toevertrouwd.
  Heel benieuwd ❤

 2. oma
  januari 29, 2019 / 8:28 am

  Veel nieuws en een overvolle week. Proficiat met Jewel. Hierdoor gaat er veel voor jullie veranderen, maar dat zal snel wennen, jullie hebben er genoeg over nagedacht. Veel plezier ermee. De foto’s van Olaf zijn ook heel mooi. De eerste maand van 2019 is bijna voorbij. Ik ben benieuwd naar het vervolg. Een knuffel van oma en een mooie dag…….xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: