2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Week 42 Zaterdag rit, voetbal en bloggen

zaterdag rit

Week 42 is al voorbij, dat wil zeggen dat over 9/10 weken we in de laatste week van 2018 zitten. Jeetje, dat is spannend! Afgelopen week was een week van bloggen, mee op de zaterdag rit en naar het voetbal!

Afgelopen week vond ik het bloggen weer een beetje uit. Het liep eigenlijk best lekker! 4 dagen wist ik het uit mijn vingers te stomen en toen stond het weekend voor de deur en had ik weer even minder tijd. En ik heb volgens mij iedere dag wel iets gepost op Instagram. Daar ben ik eigenlijk best wel trots op! Dus dat zag eruit zoals hierboven, toen ik deelde dat er weer een nieuw dagboek online stond!

Mijn werkweek

Ja, afgelopen week was ik natuurlijk weer gewoon aan het werk de hele week. Het was een drukke week, maar door de vroege dienst had ik geen tijd om te piekeren en was ik bijna iedere dag weer op tijd klaar. En daardoor kon ik dus ook schrijven. Dat is het voordeel van de vroege dienst! En ach we hebben alle uitdagingen weer overleefd, dus dat is goed. Ik was weer een beetje creatief bezig zoals hierboven met de iPad en hieronder met een gevulde paprika wraptaart.

Even een spreekwoordelijke trap onder de kont

Vrijdagavond haalde Kenneth Jill op voor een filmavondje. Ze kwamen thuis met allerlei lekkers en frietjes. Daar had ik zin in! In de tussentijd vertelde Jill mij dat papa en mama eigenlijk naar de film hadden willen gaan. Maar uiteindelijk gingen ze toch niet. Ik kwam spontaan op het idee om de tickets gewoon cadeau te doen en ze te verrassen. Dus zo gezegd, zo gedaan. We kochten de tickets en reden gauw naar Roermond. Daar duwden we zin de handen, want het was voor die avond en namen we Mambo mee!

Terwijl zij naar de bioscoop gingen, gingen wij gezellig Harry Potter en de vuurbeker kijken. Mijn favoriete film tot nu toe. Rond half 12 zou de film zijn afgelopen, dus zorgden we ervoor dat Jill en Mambo toen weer thuis waren. Papa en mama waren er nog niet haha, die kwamen om kwart voor 12 pas binnen. En volgens mij hadden ze toch wel genoten ervan. Gelukkig! Want dit soort spontane acties zijn toch altijd kleine risico’s. 

Met Kenneth mee op een zaterdag rit

Zaterdag was het weer vroeg dag, want we gingen naar de Specsavers in Venlo! Kenneth mocht daar zijn brillen gaan halen. Dat ging snel, dus daarna gingen we samen ontbijten bij de Mc Donalds. En we wandelden nog even samen door de Primark. Kenneth vond er een geniale foute kersttrui met lichtjes. Echt mega grappig! En ik vond er sokken die je binnenkort terug gaat zien op Bij Zus. 

zaterdag rit

Na de Primark moesten we gauw door naar het Freshpark. Daar stond namelijk de vrachtwagen geparkeerd waarmee we richting Maasdijk gingen. Rond half 1 vertrokken we om een exotische wagen te gaan laden. Rond kwart voor 3 waren we daar en was al heel snel duidelijk dat we er nog een tijdje zouden staan. En dat was ook zo, kwart over 6 reden we weg in Maasdijk. Onderweg haalden we een broodje als avondeten en uiteraard nam ik een broodje bal. Want dat vond ik wel wat hebben! Ik had me goed geamuseerd, maar voor Kenneth was het weekend wel heel kort. Uiteindelijk waren we rond half 10 klaar.

We reden nog even snel naar Roermond om wat aan Jill te geven en haar appeltaart te proeven. Die was weer erg lekker! En een uurtje later gingen we weer naar huis, want ik was niet helemaal fit en het was al laat. Eenmaal thuis lag er op de deurmat een envelop. Aan het handschrift wist ik meteen dat het van oma en opa was. Oma heeft namelijk een mooi en herkenbaar handschrift. En daar zat dus onderstaande kaart in, gewoon zomaar. Zo ontzettend leuk en lief!

Fortuna Sittard – de Graafschap

Zondag begon de dag nogal grieperig. Een beetje vervelend, maar we moesten het ermee doen. Na een warme douche besloot ik de weekboodschappen te gaan doen. En dat werd een klein beetje hamsteren. Kenneth is namelijk gek op “de echte Chocomel” en nouja, goedkoop vind ik hem niet. Dus toen ik de aanbieding “15 pakjes voor €4,-” dacht ik HAMSTEREN!. Ik wist me te bedwingen, omdat ik andere ook die aanbieding gun, dus ik ging voor 3 pakken. En ik was er blij mee, want dat is een voorraad voor 4 weken! Na de boodschappen was het tijd voor mijn ontbijtje en na een kleine jacht naar papieren en nog even samen met Kenneth tv te hebben gekeken reed ik naar Roermond.

Daar kletste ik even bij en daarna vulde ik de belasting weer even in met papa. Heel belangrijk! Ik ging nog even op jacht naar een softshell jas om te laten bedrukken. En daarna was het tijd om naar Sittard te vertrekken! Het was namelijk tijd voor een thuiswedstrijd tegen De Graafschap. Deze begon al interessant, want papa liet mij per ongeluk zitten in de auto. Hi-la-risch. De steward noemde mij de “home-alone”. Daarna, in de rij om binnen te komen, zag ik dat ik mijn supporterspas bij me had. Dus hup weer terug naar de auto waar de steward mij weer herkende. 

De wedstrijd zelf was best spannend. Het was zeker niet hun beste wedstrijd, verre van, maar ze wonnen voor het eerst thuis. En dat is natuurlijk heel erg goed! En reden voor een feestje. De wedstrijd sloten we gezellig af. Kenneth was ook naar Roermond gekomen om Ger en José te bezoeken en daarna bij mama te buurtte.

En zo aten we met z’n allen frietjes, thuis voor de buis, terwijl we Formule 1 keken. Wie het heeft gezien, wie moest er ook zo lachen om de geluidjes tijdens de race? Het was weer een spannende race zeg, zeker met die inhaalmanoeuvre. En nee, ik ben geen groot F1 fan, maar als iemand kijkt, kijk ik meestal wel mee. En na de race gingen Kenneth en ik weer huiswaarts. Boterhammen smeren en naar bed! 

Hoe was jullie week? Lijkt bij jullie ook de tijd steeds sneller te gaan? Ik heb in ieder geval genoten van mijn weekend en vooral van de zaterdag rit, want het was zo lang geleden dat ik in de vrachtwagen zat.

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

 1. Dorothé
  oktober 22, 2018 / 9:17 pm

  De film was echt heel indrukwekkend. Nogmaals dank je wel
  First Man , (to the moon and back). Nog steeds onder de indruk meis xxx heel lief

 2. oma
  oktober 23, 2018 / 8:17 am

  Toch een mooie week gehad en weer heel gevarieerd en je hebt genoten! Beterschap met je verkoudheid of griep! Je hebt het weer heel mooi beschreven. Dat wordt nog een keer waardevol. Ook zijn het soms de kleine dingen, die het doen. Een heel mooie dag, liefs van oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: