0   31
20   43
19   52
0   26
15   58
20   75
20   55

Week 43: laatste vroege dienst en een fijn weekend

vroege dienst

De laatste week vroege dienst is voorbij. Het was een volle week waarbij ik een paar avonden geen Kenneth om me heen had. En we hadden een heel fijn en gezellig weekend.

De laatste week vroege dienst

Afgelopen week had ik voor het laatst de vroege dienst en dat was toch wel even pittig. De laatste loodjes wegen het zwaarst zullen we maar zeggen. Zeker als je niet helemaal fit bent. Ik was wel weer lekker op tijd klaar, dus ik maakte een dagje een grote portie nasi. En ik had 3 avonden voor mezelf, want Kenneth had de avondrit.

Woensdag had hij de eerste avondrit en woensdag was wel een geinig dagje. Mandy had namelijk wat geregeld van Disney en ik had aangeboden dat op te halen. Dus zo gezegd, zo gedaan met als gevolg dat ik de hele auto vol had! Ik had er lol aan haha. Woensdag bleef ik ook bij mijn ouders eten, dus nadat ik de spullen had opgehaald reed ik snel naar Roermond. Daar gaf ik de spullen aan Jordy en Mandy mee en ik had even geluk, want ik nog even met Olaf knuffelen. Love it!

Mijn tablet had ik ook meegenomen om op te tekenen. Daar was bovenstaand het resultaat van. Ik vond hem stiekem erg leuk geworden! Die bril is trouwens mijn bril. Via een appje kon ik van spullen weer een soort vormen maken en die gebruiken. Heel tof. Donderdagavond was ik ook in Roermond, want ik moest wat afgeven. En zo zat ik nog een avondje gezellig daar in plaats van alleen thuis.

Home alone

Vrijdag werkte ik nog een uurtje over, want dat was nodig. Daarna reed ik even langs de winkel voor een salade en vervolgens naar huis. Ik maakte tosti’s van de mora klaar met de salade en nog wat fruit ernaast. Erg lekker! En voor die avond had ik besloten thuis te blijven. Ik keek een hele leuke film genaamd Christopher Robin. En ondertussen at ik onderstaande tompouce. Jum! En zo ging ik op een vrijdag eens op tijd naar bed, ook best fijn.

Veel rondrijden, winkelen en gezelligheid

Zaterdag reden we met 2 auto’s naar Roermond. Kenneth had eerst fysiotherapie, dus hij vertrok wat eerder. Onderweg zag ik dit tafereel en ik vond het zo mooi. Het is nog mooier met de zon erdoor, maar die was even niet thuis. Kenneth kwam na de therapie ook naar mijn ouders en zo dronken we samen even wat. En daarna had Jill rond 12 uur dj les, dus daar ging Kenneth met haar mee naar toe.

Mijn ouders stuurde ik de deur even uit om boodschappen te gaan doen en ik paste even op Mambo. Ondertussen besloot ik mijn Purpuz planner er weer bij te pakken. Die had ik al maanden niet meer gebruikt, maar aangezien ik nu weer ruimte ga krijgen, had ik heel veel zin om hem weer te gebruiken. Dus ik ging er even mee aan de slag. Een uurtje later waren mijn ouders er weer en iets later kwamen Jill en Kenneth ook weer terug. Die hadden het leuk gehad! We lunchten samen en daarna ging mama met mij mee naar Wessem.

Via Facebook had ik namelijk het Vtech Zoef Zoef dieren hondenhok gekocht. En die kon ik ophalen in Wessem. In eerste instantie zou ik alleen gaan, maar mama bood aan mee te gaan en dat vond ik natuurlijk gezellig! Het hondenhok zag er nog heel goed uit, dus ik was heel tevreden. En zo gingen we weer terug naar huis. 

Eenmaal terug thuis waren Jill en Kenneth al samen op pad gegaan naar Venlo. En zo dronk ik samen met mijn ouders gezellig een kopje thee. Ik wilde nog naar de Action en mama had wel zin om mee te gaan. Dus toen de thee op was gingen we samen op pad. Ik wilde naar de Action voor wat leuke spullen op kantoor en ik slaagde goed. Altijd leuk!

Eenmaal terug van de Action kwamen Jill en Kenneth ook binnen. Kenneth had op aanraden van Jill mij deze badjas meegenomen. Daar was ik echt heel blij mee! Die wilde ik namelijk de vorige keer dat we in de Primark waren graag hebben, maar ik liet hem hangen. Dus dit was echt een ontzettend leuke verrassing!

Daarna haalde ik samen met papa frietjes en keken we nog televisie. De kwalificatie hebben we ook meegekeken. Erg spannend! We hadden nog een gezellige avond en toen reden we rond half 11 weer allebei naar huis.

Het hoofdkwartier opruimen

Zondag hadden we een extra uurtje, want de klok was weer verschoven. Lekker! Ik bleef wat langer liggen, want ik was nu echt te vroeg wakker. En daarna maakte ik me klaar voor de dag. Ik haalde mijn boodschappen weer bij de Plus en op de parkeerplaats bij het inladen van de auto kwam ik opa tegen. We kletsten kort bij, wat altijd leuk is! En daarna zette ik de rest in de auto en reed ik weer naar huis. Het ontbijt mislukte (Kenneth’s broodjes bapao waren hard en mijn broodjes waren bakstenen), dus ik reed naar de Lidl voor een nieuw ontbijt en ik kocht er nog van alles uit de Amerikaanse week. Altijd gevaarlijk, maar dat houdt het leuk!

Na mijn ontbijtje ging ik boven aan de slag met de puinhoop die ik op Bij Zus’ hoofdkwartier had gecreëerd.  Uiteindelijk was ik erg tevreden met het resultaat! De foto hierboven is een sneak peek, want ik schrijf er een apart artikel over. En eenmaal klaar was ook de wedstrijd Vitesse-Fortuna Sittard bijna voorbij. Die was Kenneth aan het kijken. We hadden afgesproken daarna naar Roermond te rijden om even bij zijn ouders op bezoek te gaan en nog even bij die van mij.

vroege dienst

Kenneth’s ouders waren nog niet thuis, dus liepen we naar mama. Die was alleen thuis. We dronken wat en ik wilde eigenlijk graag nog even gaan lopen. Dus gingen we met z’n drieën en Mambo op pad. Het was erg koud, maar wel leuk en verfrissend! De natuur in de herfst vind ik altijd zo mooi.

Eenmaal terug dronken we een mok warme chocomelk en begon mama aan het eten. De fortunezen kwamen ook weer terug, teleurgesteld, want ze hadden verloren en ook de wedstrijd was niet het je van het. Altijd jammer! Ik ontdekte dat Mambo weer leuk lag te slapen en Kenneth had al eerder geprobeerd er een foto van te maken. Maar hem had ze betrapt. Mij gelukkig niet, dus het gaf bovenstaand plaatje.

We bleven gezellig mee eten en kregen wortelstamppot met een stuk braadworst. Lekker! Na het eten dronken we nog wat en kletsten we nog een eindje weg. We keken nog even televisie en rond 8 uur liepen we naar Ger en José. Daar keken we mee naar Formule 1 en kletsten we ook weer even bij. En rond half 10 was het toch wel tijd om naar huis te gaan, want we waren moe!

En zo was week 43 ook weer voorbij. De laatste vroege dienst, een weekend quality time met familie en heerlijk gekeuveld in mijn hoofdkwartier. Hoe was jouw week?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    oktober 30, 2018 / 8:14 am

    leuk, om te lezen, wij hebben met je door de week gewandeld en heel mooie foto’s! Goeie fotograaf!!
    Een fijne laatste dag en dan kan je weer verder met je eigen leventje, het komt goed! Liefs oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: