2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Week 44: mijn laatste werkdag, Pasar malam en meer!

laatste werkdag

Another week, another story! In dit dagboek neem ik je mee door een week waarin ik mijn laatste werkdag maakte, november goed begon, de Pasar Malam bezocht en probeerde weer te leven!

Mijn laatste werkdag

Mijn laatste werkdagen als assistent transport coördinator waren aangebroken. Maandag begon ik al stukje bij beetje los te laten en nam ik langzaamaan afscheid van alles. Zo had ik ook een zogenaamd exit-gesprek. En hoewel ik er eigenlijk enorm tegenop zag, (want, wat moet je met iemand die toch al gaat?!) vond ik het een fijn gesprek! 

De groetjes!

Dinsdag was dan echt mijn laatste werkdag. Toevallig was er al geen plek meer op de personeelsparkeerplaats en ginnegapte ik dat ze me al de deur hadden gewezen. Ik kwam via de gast parkeerplaats en zo ging ik dus ook. De dag zelf was prima. Ik nam afscheid van alle chauffeurs, vooral directe collega’s en ik kreeg nog even extra de bevestiging dat ik de juiste keuze had gemaakt. Rond 6 uur mocht ik zelf voor het laatst mijn pasje uit klokken en toen was het voorbij. Ik hoefde niet te lachen en niet te huilen, het was gewoon goed zo.

Eenmaal thuis maakte ik een pan simpele spaghetti en toen kwamen mijn ouders en Jill al. Toevallig was er diezelfde dag een afspraak met de kapper bij ons en ik was blij dat ze even kwamen. Ze hadden een mooie bos bloemen, een kaart en een reep chocolade bij. Zo ontzettend lief! Terwijl mama werd geknipt ging ik Kenneth ophalen bij zijn auto, want die was pas om 20 voor 9 klaar. Kenneth werd ook nog geknipt en daarna ging eigenlijk iedereen weer naar huis. We keken nog even televisie en toen was de dag voorbij.

Liefde voor tante dagen

Voorlichtingsavond

laatste werkdag

Woensdag had ik weer een nieuwe tante dag! Ik zwaaide met Olaf en mama Mandy uit en niet veel later bracht ik Jill naar school. Daarna was het tijd om even lekker te gaan wandelen. De koeien en de paarden waren beide heel dichtbij, dus dat was feest voor onze kleine dierenvriend. Eerst even kijken bij de koeien en daarna gingen we heel dichtbij de paardjes. Hij begon allerlei dingen te roepen, super schattig. Na een tijdje te hebben gestaan liepen we weer verder en viel hij een stuk verderop lekker in slaap. 

at the moment

In de tussentijd dat Olaf sliep waren we weer thuis en had ik al een mok met warme chocomelk op. Ik was begonnen aan het artikel over het Bij Zus hoofdkwartier toen hij weer wakker werd. Mama gaf hem zijn hapje en ik blogde even door en daarna kwam Olaf helpen. Heel gezellig! En toen was het tijd om te spelen. Jill pikte ik na 2 uur weer op school op. En rond 3 was Mandy er weer.

Toppie, want we hadden afgesproken eventjes de stad in te gaan. Dus Mandy gaf Olaf nog even zijn yoghurt hapje en toen gingen we. Het werden een gezellige 1,5 uur rond lopen en winkelen. We liepen de H&M in, daarna een sieradenwinkel waar Jill toffe oorbelletjes kocht, vervolgens gingen we naar Van Haren waar Mandy leuke schoenen kocht en toen door naar de Hema. Daar liepen we gewoon even rond en vervolgens aten we buiten een hotdog, altijd leuk. 

Ondertussen liepen we naar de boekenwinkel waar we ook weer even lekker rond neusden. Vervolgens was het bieb en weer de boekenwinkel en toen naar huis. Daar pikte Jordy Mandy en Olaf weer op om naar huis te gaan. Ik at gezellig bij papa en mama mee, want ‘s avonds moest ik weer naar Venlo. In Venlo had ik namelijk voorlichtingsavond. Het was leuk, we hebben hopelijk weer wat mensen geïnspireerd en ik kreeg een fijn pakketje van Rituals voor afgelopen voorlichtingsavond en een snackpakketje voor deze avond. Bedankt Gilde Opleidingen dat ik mij heb mogen inzetten om de logistiek aantrekkelijk te maken. 

Kerstshow bezoeken met Olaf

Donderdag was de geplande tante dag. We zwaaiden Mandy uit en Olaf en ik keken hoe een vrachtwagen de kledingcontainer deed legen. Daarna was het tijd voor weer een fijn ochtend wandelingetje. Ik bracht Jill toevallig nog een keer naar school, want Kenneth zou haar halen, hij was namelijk heel vroeg klaar. Daarna was het weer tijd om even te spelen met Olaf en ik schreef natuurlijk ook over november.

Papa vertrok ‘s middags naar Sittard en ik had tante middag ! In de tussentijd was Kenneth ook al bij papa en mama aangekomen en Jill opgehaald. We speelden met Olaf en ondertussen was ik aan het twijfelen of ik naar de kringloop zou gaan. Uiteindelijk bracht mama me op het idee om naar de kerstmarkt bij Bij Stox te gaan. Ik vroeg Kenneth en Jill mee en zo gingen we met z’n vieren op pad. Het was een hele leuke markt, leuk aangekleed en gewoon gezellig om even doorheen te wandelen. Aanrader als je in Roermond bent. Een uurtje later reden we weer terug en was mama klaar met werken en Mandy terug van school. We dronken samen wat en toen was Jordy er alweer. Kenneth en ik bleven wat langer, want Kenneth was met Jill aan het puzzelen. Rond half 6 gingen we weer naar huis.

Ik reed door naar de winkel voor het avondeten. Het werd een Aviko maaltijd met bietjes. Na het eten rommelde ik nog even achter de computer en toen was het tijd om af te schakelen. De wekker stond gepland om 20 over 2.

Weer mee op de wagen!

Vrijdag ging ik namelijk weer mee op de wagen. We moesten om 6 uur lossen in Alkmaar. Lekker vroeg dus. Daarna gingen we laden in Bleiswijk. Hierdoor kwamen we langs Schiphol en zagen we allerlei vliegtuigen af en aanvliegen. Prachtig om te zien. Zeker rond spitsuur als er echt veel te doen is. Nadat we hadden geladen in Bleiswijk reden we door naar Duitsland om te lossen. En vervolgens zouden we nog een kort ritje Venlo-Eindhoven hebben, maar eenmaal daar bleek deze gecancelled. Helaas! Er was niks meer, dus Kenneth was klaar voor de dag. We reden naar de standplaats en toen was de dag alweer voorbij. En het was pas 2 uur! Een beetje vreemd.

Kenneth leverde zijn papieren in en toen reden we naar Roermond. Daar was namelijk mijn softshell jas aangekomen. Die wilde ik natuurlijk passen! Na even wat gedronken te hebben gingen we nog even bij Kenneth zijn ouders kijken. En vervolgens gingen we naar huis. Chillen op de bank, een waardeloze avondmaaltijd en toen nog even bloggen. Altijd goed. Rond 11 gingen we naar bed, de dag was lang genoeg geweest.

Een bezoek aan de Pasar Malam

Zaterdag stond de Pasar Malam op de planning. Een geweldig leuke markt waar we al meerdere malen zijn geweest. Rond 1 uur vertrokken we vanuit Eindhoven met tante Ans, ome Ton, Ger en José naar Rijswijk. Het was er weer lekker druk en er stonden weer genoeg kraampjes. We snuffelden rond en daarna vonden we het voor iets kleins. Ik nam een pasteitje, die had ik op mijn “to-eat” lijstje staan. En daarna haalde ik een smoothie met aardbei, banaan en kokosmelk. Heerlijk! Daarna namen we even pauze en vervolgens gingen we weer verder. Ik vond een leuke broek, maar liet hem toch hangen, want ik twijfelde teveel. Daarna gingen we bij ‘t Bamihutje eten. Onze favoriet!

Ik nam er de Gado Gado. Die smaakte weer heerlijk. Na de Gado Gado wandelden we nog een keer over de markt. Ik nam nog een maiskoekje en daarna was het tijd voor de Es Shanghai. Een van mijn favorieten op de markt. Die aten we in de hal voor de markt op, lekker rustig, even niet zoveel geuren en we konden er goed zitten. Toen deze op was liepen we nog een keer de markt op. We haalden de dingen die we nog wilden halen en namen afscheid van de eigenaren van ’t Bamihutje. Die hebben het stokje overgegeven aan hun zoon en familie. Mooi hoe dat kan!

Na het afscheid haalden Kenneth en ik nog een aantal koekenpannen, zodat we de huidige weg kunnen gooien. En toen was het op naar de auto. We reden richting Eindhoven, dronken nog een glaasje cola bij ome Ton en tante Ans en toen op naar huis. Ik was heel moe!

Fortuna Sittard – PEC Zwolle

Zondag was voetbaldag.. Fortuna Sittard speelde om half 3 tegen PEC Zwolle. Natuurlijk moest ik van te voren nog de boodschappen doen en ontbijten. Dat ging een klein beetje haasje repje, want ik was wat laat op gestaan. Maar goed, half 12 zat ik in de auto naar Roermond en ik denk dat het kwart over 12 was toen we naar Sittard vertrokken.

We waren weer lekker op tijd en we konden plaats nemen op ons vaste stekje. Super! De wedstrijd zelf was erg leuk. Ze speelde goed en daar was het resultaat ook naar. Ze wonnen met 3-0! Dik verdiend en ook hard nodig, want ze moesten gewoon winnen. 

Na de wedstrijd reden we weer terug naar huis waar Kenneth en mama waren. Mama had al wortelstamppot gemaakt en daarbij maakten ze nog braadworst, balkenbrij en spek. Het was heel erg lekker! Na het eten pakte ik mijn iPad erbij die Kenneth voor me had meegenomen. En toen begon ik aan dit dagboek! Ondertussen keken we nog Boer zoekt Vrouw. En ik ben echt heel benieuwd naar wie Steffi gaat kiezen. Daarna keken we nog Boxing stars en toen was het voor Kenneth en mij tijd om naar huis te rijden. Eenmaal thuis was het boterhammen smeren, de was aanzetten en op naar bed.

Het was me een weekje wel! Ik moet enorm wennen aan het “vrij” gevoel en ik ben blij dat ik afgelopen week gewoon nog gezellig vol had gepland. Het waren weer fijne dagen en die had ik enorm gemist. Hoe was jouw weekend?

Ik zou het heel leuk vinden als je Bij Zus ook komt volgen via InstagramFacebook of Pinterest!

Volg:

2 Reacties

  1. Dorothé
    november 5, 2018 / 11:55 am

    Het gaat wennen hoor, heeft alleen even tijd nodig. Je hebt jaren full speedcgedraaid dus dat draai je niet een twee drie om naar rustig aan. Komt goed. Xxx❤

  2. oma
    november 5, 2018 / 12:04 pm

    het was weer leuk om te lezen hoe je afscheid van het werk en de rest van de week was. Het was afwisselend en je hebt je goed geamuseerd. Een fijne dag Kelly, groetjes van oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: