2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Week 45: Even tijd inhalen

inhalen

Het is maandag, dus ook weer tijd voor een nieuw dagboek. Een die vol was, maar ook heel erg leuk. Ik ben begonnen met tijd inhalen. Tijd met familie, Olaf, op de vrachtwagen, van alles!

Maandag: thuiswerk dagje

Maandag had ik gepland om thuis te zijn. Zo begon ik de dag rond half 8, toen Kenneth ook op moest. Ik maakte bananenpannenkoekjes voor ontbijt en daarna ging ik aan de slag met het huishouden. Beneden wilde ik alles schoon hebben voor 10 uur. Dus een kleine uitdaging, maar het lukte.

inhalen

Om 10 uur precies was ik boven met een theetje. Tijd om aan de slag te gaan voor Bij Zus. Ik schreef natuurlijk het dagboek af van week 44 en ik schreef alvast 2 artikelen in het voren. Daarnaast maakte ik wat foto’s en ik onderzocht hoe ik mijn Bol.com partnerprogramma kon aanpassen. Allemaal kleine dingen, maar wel waardevol. Het was al snel 1 uur, de tijd was voorbij gevlogen, dus tijd voor een lunch. Even een halfuurtje pauze en toen door! Ik ronde wat zaken af en toen besloot ik toch even naar Roermond te rijden.

Ze had me al eerder geappt dat er een Oreo pakketje voor me binnen was gekomen. En ik was te nieuwsgierig om te wachten, dus hup rond 2 uur reed ik naar Roermond. Het pakketje was ontzettend leuk en het plezier daarna met Olaf nog meer! We scheurden met hem in de doos door de kamer heen. Geniaal! Ik bleef spontaan eten, want Kenneth was laat thuis en er was genoeg. Gezellig. Ik werkte daar even via de laptop aan wat beveiligingsissues van de website en rond kwart over 8 vloog ik naar huis om Kenneth op te halen bij de vrachtwagen. Eenmaal thuis maakte ik nog gehaktballetjes en nadat Kenneth had gegeten was het boterhammen smeren en naar bed. 

Dinsdag en woensdag: sleepover

Over dinsdag en woensdag schreef ik een apart artikel. 2 dagen in foto’s, want er waren zoveel leuke foto’s om te delen.  Gezelligheid met Olaf, een beetje het ritme op die dagen, maar ook de spontane sleepover. Kenneth was vanwege een overnachting niet thuis. Maar er zijn nog wat dingen die ik heb bewaard voor dit dagboek. 

Zo ging ik dinsdag mee met de rijles van Mandy. Dat was ontzettend leuk! Ze rijdt lekker relaxed en het is sowieso leuk om bij je zusje in de auto te stappen. Daarnaast is de rij instructrice een oude vriendin van me en een Bij Zus bezoekster (Hi Mariska!). Het was leuk dat we gewoon zo verder konden kletsen. Het uurtje was in ieder geval zo voorbij. Ik ben heel trots op Mandy! Ze doet het goed!

En ook van woensdag had ik wat dingen bewaard. Woensdagmiddag ging ik naar de verjaardag van Michelle. Die was gezellig! Op de terugweg ging ik tanken in Duitsland en geloof het of niet, ik betaalde er meer als in Nederland. Dat had ik niet gedacht! Kenneth betaalde diezelfde avond namelijk 7 cent per liter minder. Heel apart. Ik maakte me eenmaal thuis een maaltijd van van alles en nog wat. Aviko aardappelschotel met groente en nog wat overgebleven gehaktballetjes. Lekker was het wel! En ’s avonds kwam Kenneth weer thuis, dat was fijn!

Donderdag en vrijdag: mee op de vrachtwagen

Donderdag en vrijdag ging ik dus mee op de vrachtwagen. En daarmee maakte ik ook het begin aan een nieuwe reeks: “Bij Zus on the road”. Kenneth had 2 avondritten. Beide dagen begonnen met een soort mini ontbijtje en een paracetamol, want ik was verkouden aan het worden en er niet helemaal fit aan. En daarna de lunch/diner pakketjes klaarmaken om mee te nemen. De rit van donderdag liep behoorlijk in de soep. Dat was vooral vervelend voor Kenneth, mij maakte het niet zoveel uit. Uiteindelijk lagen we pas om 3 uur in bed.

De rit van vrijdag ging iets beter! Het liep allemaal wat beter door, ondanks een aantal rare dingen die we zijn tegen gekomen. We hoefden na Nieuwegein ook niet meer naar Tilburg, dus dat scheelde weer een beetje. Uiteindelijk waren we volgens mij rond 2 uur thuis. Nog laat genoeg, maar we hadden weekend! En ik had tijd gehad om artikelen te schrijven, ook fijn.

Zaterdag: derby VVV Venlo – Fortuna Sittard

Zaterdag begon de dag toch alweer rond 9 uur. Kenneth had met Jill afgesproken om te gaan kijken voor een verjaardagscadeau voor mij en daarna had Jill dj les. In de tussentijd was ik gezellig bij papa en mama. Toen Kenneth en Jill naar dj les waren gingen wij naar de apotheek en de winkel. Ik moest bij de apotheek zijn en zij bij de winkel, dus dat was handig te combineren. 

Toen we allebei terug waren lunchten we samen en daarna hadden we even een momentje niks. Ook lekker! Tante Mieke vierde haar verjaardag, dus daar gingen we heen. Het was gezellig en leuk om die kant van de familie weer even te zien. Als je het druk hebt ieder weekend schieten die dingen er nog wel eens bij in. Maar we hebben ze allemaal weer even gezien, dus dat is mooi!

Vanuit daar werd ik opgehaald door papa en Jill, want het was derby time! We hadden een uitwedstrijd naar VVV Venlo. Eerst met de auto naar Sittard om vervolgens met de bus langs huis te komen haha. Tja, zo gaat dat. Met een grote omweg onder politie begeleiding om Venlo heen kwamen we aan bij het stadion. Tijd voor de wedstrijd! Die was erg spannend, we hadden héél kort de leiding en daarna zakte alles weg. De eerste helft kregen we 2 goals tegen, de kansen voor ons verdwenen iedere keer als sneeuw voor de zon. En na de pauze kwam de 3e tegen. Ongelooflijk! Tegen het eind wist Fortuna wel een beetje de leiding te nemen, dat zorgde voor ons 2e doelpunt en daarna was de wedstrijd afgelopen. Er gingen helaas geen puntjes mee naar Sittard. 

Daarna werden we weer teruggebracht onder politiebegeleiding en toen op naar huis. Kenneth was in de tussentijd bij mama gebleven, beetje kletsen, voetbal kijken op de tablet etc. Ook leuk! Toen we terug waren kletsten we nog even en daarna reden we naar huis. Ik was behoorlijk beroerd, dus ik wilde naar bed.

Zondag: kerstspullen scoren

Zondag werd ik weer lekker beroerd wakker. Een pittige verkoudheid kan ik je vertellen! Rond 10 uur stond ik toch maar op om boodschappen te gaan doen. Ik kwam opa tegen op de heenweg en toen fietste hij terug naar de parkeerplaats. Even kletsen, wat ik hartstikke leuk vond! Daarna was het tijd voor de boodschappen, gelukkig had ik niet mega veel nodig en was het zo gebeurd. En daarna maakte ik weer bananenpannenkoekjes voor ontbijt.  Dit keer lukte ze beter, was ik blij mee!

’s Middags wilde Kenneth en ik even naar het tuincentrum om wat kerstsfeer te snuffelen. En dat lukte! Dit keer gingen we naar Daniels in Vlodrop. We kochten nieuwe kerstballen en versiering en deden verder nog wat inspiratie op. Daarna haalden we oliebollen om mee te nemen naar mijn ouders. Daar dronken we even wat en aten natuurlijk een oliebol. En toen bedacht ik me dat ik even wilde kijken bij Casa en bij de Blokker op het Retailpark. Dus sleepte ik Kenneth mee naar het Retailpark. De Casa vond ik persoonlijk heel erg leuk, een soort mix van Xenos en Action. En bij de Blokker had ik een schaal nodig om chocolade au-bain-marie te smelten.

Eenmaal thuis begon ik aan mijn eerste uitdaging voor Oreo. Deze week zie je daar het resultaat van terug hier. In de tussentijd had Kenneth het niet zo goed zitten. Alleen maar gemopper kwam eruit. Normaal niet iets wat ik met jullie deel, maar in dit geval kan ik het niet laten. Mijn bakwerk was klaar en ik begon het eten te koken. Ik haalde allerlei dingen uit de diepvries, want die mag weer wat leger. En zo kregen we een maaltje van chicken stripes met aardappel rosetjes, een restje Aviko schotel en broccoli. Super simpel, maar wel lekker. 

Ondertussen keken we Fantastic beast and where to find them. Een hele toffe film! En ik schreef nog over wat ik niet begrijp als je oude bekende tegen komt. Ik deed tussendoor even de afwas en maakte de boterhammen klaar en toen was het weer bedtijd. 

Vooral tijd inhalen

Alles wat ik niet kon ben ik nu aan het inhalen. Tijd met Olaf, tijd op de vrachtwagen, tijd om mee te gaan naar belangrijke dingen, tijd voor familie, tijd voor vriendinnen en al dan niet meer.

Je kunt wel stellen dat ik vooral heel druk ben met tijd inhalen. Van alle zoveel mogelijk mee krijgen, mee maken en doen. Ik amuseer me wel en de tijd vliegt voorbij. Hoe was jullie week?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

 1. oma
  november 12, 2018 / 12:54 pm

  Kelly, nu heb je meer tijd en waarom blijf je dan vliegen van het een naar het ander. Niet plannen, zoals bij KLG, lekker tussendoor een pauze is beter. Ik hoop dat je gauw van die verkoudheid af bent, dit is nu niet zo’n gezellig weer voor een verkoudheid of een griep. Eventueel een dagje onder de wol! Fijne dag, liefs oma xx

 2. Dorothé
  november 12, 2018 / 1:12 pm

  Geniet van je tijd meis
  Mooi hoe je alles doet. Geweldig. Lekker bezig en in je eigen ritme komen. Super xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: