2   29
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Week 48: mijn verjaardag, avontuur met Olaf en kilometers

kilometers

Oh het is weer maandag en om dit leed een beetje dragelijk te maken deel ik met jullie de leuke momenten van afgelopen week. Ik was jarig, genoot van Olaf, wandelde heel wat kilometers en maakte weer van alles mee.

Maandag thuis werkdag

Maandag had ik een thuis werkdag. Ik had wat dingen op de planning voor Bij Zus en ik had gepland gewoon te doen wat ik zelf wilde. Dus de dag begon al wat laat voor mijn doen. Mijn ontbijt at ik terwijl ik druk bezig was met het dagboek van week 47. Een leuk klusje!  Daarna zocht ik inspiratie voor het artikel van dinsdag en maakte ik dat klaar. Woensdag wilde ik met jullie de DIY inspiratie voor zelf kaarten te maken delen. Maar daarvoor moest ik er zelf ook een paar maken. 

In mijn “pauze” ging ik op jacht in het dorp naar spulletjes. En zo kwam ik met bovenstaande thuis. Stempels en glitter van de Hema, washi tape van de Zeeman en de handlettering set van Diana Leeflang die ik vond bij Kruidvat. Een goede vangst voor een paar kaarten te kunnen maken. En daar hield ik me mee zoet tot etenstijd. 

Na het eten was het tijd voor de afwas en ruimde ik de rotzooi die ik had gemaakt op. Mandy had Kenneth een bossche bol voor mij meegegeven en die at ik als toetje op bij een vlog van Alboe. Een van mijn favoriete bloggers/vloggers!

De avonturen van Olaf

Dinsdag besloot ik naar Roermond te gaan. De wekker gezet en rond kwart over 8 reed ik aan. Tijd om weer te spelen en op avontuur te gaan met mijn kleine grote vriend. We wandelden, ik blogde nog even en bovenal hielden we ons bezig met waar hij zich mee bezig hield. Zoals het ontdekken dat er een vogel in de kooi zit waarmee hij er vaak van tussen wil. De kleine boef!

Maar natuurlijk waren er ook weer tienduizend smeltmomentjes. Zoals dit box momentje met zijn oma. Ik vond hem te schattig om niet te delen. Dit doet hij trouwens met bijna iedereen. Hebben zijn opa en Jill hem geleerd! We hebben ons ’s middags in ieder geval nog goed geamuseerd met van alles en nog wat.

Als avondeten maakte ik thuis vissticks met aardappeltjes en groente. Dat aten Kenneth en ik samen op! Tegenwoordig is dat best wel uniek, aangezien Kenneth vaak geen honger heeft of pas later eet. Het was in ieder geval leuk om even een momentje samen te hebben. 

Kilometers maken 

kilometers

Woensdag was ik ook in Roermond. Dat was vooral een dag die wandelen inhield. ’s Ochtends maakten we een rondje door het dorp. Daarna amuseerde ik me even met mijn blog. ’s Middags was het spelen geblazen, yoghurtje geven en daarna weer spelen! Maar Olaf had wat wiebelkriebels, dus ik besloot hem lekker mee naar buiten te nemen. Ik wilde naar het Retailpark om een pakketje op te halen, dus zo gezegd, zo gedaan. 

De wandeling heen was goed te doen! Het miezerde pas toen ik bijna daar was. En we hadden het gezellig met de soepstengel en boks geven onderweg. Oh en vergeet de broem broem niet, die kwamen we onderweg ook tegen. Maar op de terugweg was het weer slechter geworden. Mama had me al eens gebeld om te vragen hoe het ging en of ik niet opgehaald wilde worden vanwege het weer. Maar toen viel het nog mee. De druppels werden dikker, dus ik besloot te bellen en te vragen of Mandy mij kon halen. Die had namelijk net haar rijbewijs opgehaald! En die kwam ons halen. Mooi, dat dat nu kan en ze zelf de weg op kan!

Kenneth kwam rond 5 uur ook langs, want er was een pakketje binnen gekomen voor hem. Hij wilde nog even verder met Jill aan hun Harry Potter monopoly. En zo bleven we dus eten bij papa en mama. Vlak voor het eten kwam Kenneth op het idee om na het eten nog even naar het Designer Outlet te gaan om rond te wandelen.

Dus dat deden we! Nog even door een rustig, bijna uitgestorven Outlet. En dat gaf natuurlijk mogelijkheden tot foto’s maken. Geweldig! En zo had ik aardig wat kilometers gemaakt. Daarna aten we nog thuis een oliebol en toen reden we weer naar huis.

On the road met een eitje op het hoofd

blauwe plek

Donderdag was ik mee op de vrachtwagen en zoals ik al deelde was dat weer een dagje wel. Met het bedrijfsongevalletje en de 3 ritten die gelukkig wel soepel verliepen. Over de hele rit kun je hier lezen.

Na de rit reden we met een maaltijdsalade, gescoord bij de Jumbo, naar Roermond. Onder het motto: nog even aan monopoly werken. Dat werd hem niet, maar het was wel gezellig! En ik maakte deze foto van Mambo, hilarisch!

Happy birthday to me!

Vrijdag 30 november werd ik 24! Een mijlpaaltje! De dag begon ik samen met Kenneth. Ik kreeg hele toffe cadeautjes, wat laat ik je zien zodra een heel leuk cadeau van mijn familie er is. En rond 8 uur stond ik op om aan de slag te gaan met mijn to-do lijstje! Eerst boodschappen doen, daarna maakte ik een kwarktaart en ondertussen maakte ik broodjes warm als ontbijt. Na het ontbijt ruimde Kenneth en ik samen even op waarna hij zich ging klaar maken en ik de boel kon poetsen. Kenneth had nog een verrassing voor me en die moest gehaald worden. Dus dat deed hij, terwijl ik de rest van mijn to-do lijstje afwerkte. 

Opa en oma kwamen als eerste op visite en daarna volgde Ger en José. Kenneth en Jill kwamen tegelijk met papa, mama, Mandy en Olaf aan. En de verrassing was een taart! Super lief! Het was een hele gezellige middag en Olaf wist zich gelukkig ook te vermaken bij ons. Dat was weer een pak van mijn hart. 

Toen iedereen naar huis was haalde Jill en Kenneth frietjes voorbij de kip die ze al eerder hadden gekocht. In de tussentijd warmde ik de kip op en deed ik de afwas. Teamwork! Het avondeten was erg geslaagd en de film die we ondertussen keken erg leuk. Rond 8 uur kwamen Mandy, Jordy en Olaf nog op visitie, want Jordy had natuurlijk de hele dag gewerkt. En ook dat was weer erg gezellig. Kenneth bracht Jill naar huis en niet veel later gingen ook Mandy, Jordy en Olaf. Ik hield me even bezig met Bij Zus en daarna keek ik nog een twee vlogs. En toen was mijn verjaardag weer om!

Mama vergezellen en werken aan Instagram

Zaterdagochtend startte met een prachtige roze/oranje lucht. In plaats van te blijven liggen besloot ik vliegensvlug mijn telefoon erbij te nemen om een paar foto’s te maken.

Het begin van de dag liep iets anders dan gepland. Ik deed mijn ding en Kenneth had nog een afspraak, maar die ging onverwachts niet door. Uiteindelijk belandden we bij papa en mama zoals gepland na de afspraak. Papa en Jill gingen naar Heerenveen met Fortuna. Kenneth en ik hielden mama gezelschap en ondertussen waren we allebei aan het rommelen. Ik hield me bezig met Instagram, wat nog een leuke uitdaging was! 

We bleven shoarma eten en daarna hebben we de hele avond gewoon gezellig aan de eettafel gezeten. Ieder bezig met wat anders en dat was fijn. Ondertussen keek ik nog met een scheef oog bij Kenneth mee naar de wedstrijd, maar die was een beetje teleurstellend. Mag ook wel eens! Uiteindelijk gingen we pas na 12 uur weg, maar we hadden het fijn en productief gehad.

Naar oma Fien

Zondag begon met winkelen bij een hele leuke webshop. Ik kocht er 4 toffe kleding items die ik binnenkort graag met je deel. Daarna was het koopzegels plakken en door naar de boodschappenwinkel. Na de boodschappen was het tijd voor de afwas en een kleine brunch.

Na het eten vroeg ik Kenneth foto’s te maken van mijn verjaardagsoutfit, want die wilde ik nog delen. En daarna vertrokken we richting oma Fien. Met een kleine pitstop tussendoor, zodat we toch nog iets later daar waren. Bij oma waren neef Carlo, Bryan en Raychel. Gezellig! En niet veel later kwamen ook Ger en José. Ik had vlaai meegenomen ter ere van mijn verjaardag, want oma had er vrijdag niet bij kunnen zijn. Dus vierden we mijn verjaardag nog een soort van.  

Nadat we bij oma waren geweest gingen we door naar mijn ouders en Jill. Kenneth en Jill gingen verder met tatoeages ontwerpen. Ik hing wat rond en scrollde op de telefoon. Mama maakte boerenkool met braadworst en we aten met ze mee. Altijd leuk! Na het eten gingen Jill en Kenneth verder met de tatoeages en ik ging verder met Bij Zus op de tablet. Ideaal!  Ondertussen kwam nog Boer zoekt vrouw voorbij en daarna gingen we richting huis. 

Het was weer een mooie week! De kilometers te voet met Olaf (zo voelde het), de kilometers op de vrachtwagen en mijn verjaardag niet te vergeten. En de zaterdag die ook weer heel gezellig was. Een fijn dagboekje. Hoe was jouw week?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    december 4, 2018 / 4:32 pm

    Je hebt het nu wel super, elke dag maak je leuke dingen mee en geniet je van familie en vooral Olaf. Nu op naar de 25. Groetjes van oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: