2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Week 49: hoofdpijn, avondritten en pakjesavond

hoofdpijn

Oh help, het einde van 2018 is in zicht. Vandaag heb ik al het dagboek van week 49 voor jullie. Ik ging 3 dagen mee op de vrachtwagen, had heel veel hoofdpijn en we hadden pakjesavond. De week was zo om. Kijk je mee?

Genieten van Olaf

hoofdpijn

Maandag was ik in Roermond. Gezellig bij mama en Olaf en ’s middags met de rest erbij. ’s Morgens genoten we van een wandeling met weer een mooi uitzicht op de natuur en 2 prachtige regenbogen. Dat was gaaf! Daarna sliep Olaf en ging ik even aan het werk. Maar de postbezorger kwam met een grote lading Bol.com pakketjes voor Sintermama en dat vond Mambo niet tof, dus die blafte hem weer wakker.

We zijn weer gaan spelen en dat gaf me weer wat leuke plaatjes en een schattig stripverhaaltje dat je wellicht al hebt gezien op Facebook of Instagram. En daarna liet ik hem filmpjes zien van een stoomtrein en sindsdien is hij fan van de echte stoomtrein filmpjes. Super leuk!

’s Middags ging ik met Mandy naar de Action voor de winactie en voor een leuk pakketje voor Aranka. Daar kwam ik dit leuke kerstpapier tegen. Leuk om kerstkaarten mee te maken! En het was een gezellig uitje met Olaf in de winkelwagen. Hij werd heel enthousiast van een piano en was zelfs een beetje opstandig dat we doorliepen. Zo schattig, de eerste keer!

Kenneth bleek pas rond 8 uur klaar te zijn met werken, dus mijn ouders boden aan dat ik bij hun mee mocht eten. Ook gezellig! En zo kon ik nog even rustig werken aan Bij Zus. Kenneth kwam na het werk nog even kijken naar de laptop en rond 10 uur gingen we gauw naar huis.

Mee op een avondrit

Dinsdag had Kenneth weer een avondrit gepland. En ik besloot mijn Bij Zus spullen gewoon mee te nemen de wagen op. Je moet ergens de tijd samen vandaan halen, dus dan ga je gewoon mee. De rit ging verbazingwekkend lekker. We hadden alleen wat last van files, de rest verliep heel soepel. En zo waren we nog redelijk op tijd thuis.

Een dagje thuis

Woensdag was ik een dagje thuis. Ik ben de hele dag bezig geweest met de social media kanalen van Bij Zus. Ik heb mijn Youtube kanaal even opgefrist en gewerkt aan een leuke intro. Of ik er uiteindelijk ook echt wat mee ga doen? Ik weet het niet. Misschien wel! Of leuk voor op Facebook, want op de een of andere manier vind ik het daar niet zo spannend om online te zetten. Grappig!

nasi

Aan het einde van de middag deed ik wat kleine boodschappen. En daarna maakte ik “nasi, maar dan anders“. Om 7 uur had ik afgesproken bij Aranka. Daar was ik al een hele tijd niet meer geweest. Even kijken naar haar nieuwe appartement en bijkletsen. Het was erg gezellig! Ik reed pas tussen 10 en half 11 naar huis. Iets later dan ik had gedacht, maar dat gaf niks. Ik maakte een artikel klaar en daarna ging ik slapen.

En weer een avondrit

Donderdag gingen we weer samen op pad. En ik moest lachen hoe ’s ochtends de keuken eruit zag! Het was net alsof we op een uitstapje naar een pretpark gingen. Ik had het hele aanrecht vol liggen met spullen. Maar het is niet gek, want je bent toch een hele avond onderweg en je wilt eigenlijk niet hoeven stoppen bij een tankstation, omdat je niet genoeg bij hebt. Maar goed, we hadden die dag genoeg bij en hoe de rit met de zoete vracht verliep kun je lezen door op zoete vracht te klikken.

Hoofdpijn en voetbal

Van vrijdag heb ik geen foto’s en ik moest ook oprecht even nadenken wat er vrijdag ook alweer was gebeurd. Maar het kwartje viel. Vrijdag ging ik rond 9 uur naar Roermond. Ik kwam er binnen en ze vroegen hoe het ging. Ik kon alleen maar zeggen dat ik verschrikkelijke hoofdpijn had. Mama en Jill pushten me nog een keer extra om de huisarts  te bellen. Dus dat deed ik! En daarna wandelde ik met Olaf door de kamer en hing ik rond tot half 12, want toen moest ik richting huisarts.

Wat was er nou aan de hand? Al weken loop ik rond met een vervelende druk in mijn hoofd en die wordt bij vlagen meer hoofdpijn. Dinsdag stond ik op met een migraine aanval, woensdagavond viel ik ermee in slaap en donderdagavond gebeurde mij dat opnieuw. Kortom ik had alleen nog maar hoofdpijn, hoofdpijn, hoofdpijn. De huisarts heeft me onderhand van top tot teen onderzocht. Bloeddruk en hartslag waren prima, ik had wat rode ogen en ik had geen koorts. Uiteindelijk kwamen we tot de conclusie dat het de hormonen zijn in combinatie met van alles. Ik kreeg een zwaardere Ibuprofen mee en een nieuw soort pil en dan gaan we kijken hoe het loopt.

Eenmaal terug gingen we lunchen en pakte ik mijn eerste Ibuprofen. Die haalde gelukkig al aardig wat ellende weg. Ik moest nog even aan de slag voor de website, dus dat deed ik. En tussendoor speelde ik natuurlijk met Olaf. Het leukste wat er is! Rond kwart over 4 zwaaide we Mandy en Olaf al uit en daarna aten papa, Jill en ik wat pasta. Want het was tijd voor een voetbalavond.

Half 7 speelde Fortuna tegen AZ. Het was me een wedstrijdje wel.. Laten we het daar maar op houden. We haalden wat lekkers bij de Mc Donalds en dat aten we samen op bij de tv. Rond half 11 ging ik weer richting huis. Ik maakte een artikel af en toen kwam Kenneth al thuis. Dus dat was fijn!

Een zaterdagrit en pakjesavond

Zaterdag moest Kenneth ook weer werken. De wekker ging om 7 uur, want we moesten om 8 uur vertrekken in Venlo. Hoe de rit ging vertel ik je aanstaande zaterdag. Rond half 5 waren we weer thuis en kon Kenneth zich even opfrissen. En daarna reden we naar Roermond voor pakjesavond!

Papa had Japanse balletjes gemaakt, zo lekker! Dat was smullen. En daarna begonnen we aan het spel voor de pakjes. We moesten binnen 3 minuten met letters een woord hebben gemaakt over Sinterklaas of zijn piet. Hulp piet, schuwe piet, sinterklaas etc. en als je dan een woord had mocht je een pakje pakken. Een leuk spel! Leuker dan dobbelen als je het mij vraagt. We werden alle 5 enorm verwend. Ik kreeg een letterbord, een van mijn favoriete parfums, een leuk blik met merengue en het Instaproof boek!

We hebben nog een tijdje gezellig samen gezeten en Jordy, Kenneth en Jill keken foto’s terug van vroeger. Foto’s van de heren toen ze nog naar feestjes gingen e.d. Daarna zwaaide we Mandy, Jordy en Olaf uit en Kenneth en ik bleven nog even. Wij gingen rond 11 uur weer naar huis.

Mijn verjaardagscadeau in elkaar zetten

Zondag was bouwdag. Van mijn ouders had ik voor mijn verjaardag een heel tof bureau gekregen. Maar de Lidl had wat vertraging, dus het was niet op tijd binnen. Afgelopen week was het er eindelijk en zaterdag namen we het bouwpakket mee naar huis. Het pakket was al behoorlijk beschadigd, maar ik wilde hem gewoon graag opzetten, dus zo gezegd, zo gedaan.

Van half 1 tot half 6 ben ik er zoet mee geweest. Het was soms best wel even lastig. Normaal gesproken wordt er gemopperd op de handleidingen van Ikea, maar Lidl kan er ook wat van! De basis bouwde ik bijna helemaal zelf op, met wat til hulp van Kenneth. In de tussentijd waren Ger en José binnen gelopen. En Ger heeft me geholpen met het bureau zelf en de laatjes. Wel grappig, want nu heeft iedereen wel mee geholpen aan het Bij Zus bureau! 

Kenneth was even wat ophalen bij tante Tilly en oom Dave en afleveren bij Jill. Dus het was half 7 toen hij weer thuis kwam. Ger en José waren al naar huis en eigenlijk moest ik nog koken. Uiteindelijk bestelde we wat, dat was al eeuwen geleden. Ik nam een pizza Hawaii, lekker! Daarna keken we Heel Holland Bakt, deelde ik een slaap tip en smeerde ik de boterhammen. Het weekend was weer om!

En dat was week 49, weer zo voorbij! De hoofdpijn is trouwens gelukkig gezakt. Zaterdag stond ik al op zonder hoofdpijn en dat op 2 pijnstillers. Nu pak ik ze als het echt niet anders kan. Hoe was jouw week?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    december 10, 2018 / 6:16 pm

    op deze manier volgen we je van week tot week. Er kwam weer van alles op je pad. De foto’s zijn leuk, maar die hoofdpijn is minder. Gelukkig dat het nu over is. Heel goed, dat je naar je h.a. bent gegaan en je weet dat het niet ernstig is. Niet te veel hooi op je vork en het komt goed. Een fijne avond nog, liefs oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: