2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Week 50: mama’s 50e verjaardag en een hoop lol

50e verjaardag

Een nieuwe week is begonnen, dus is het tijd om terug te kijken op een uiteindelijk hele leuke week. Thuis, lol en plezier met mijn familie, op de wagen en mama’s 50e verjaardag! Ik neem je graag mee door de foto’s.

Dagen thuis

Maandag was ik thuis om te werken aan Bij Zus en het huishouden te doen. De hele ochtend ben ik bezig geweest en heb ik het huis van top tot teen gepoetst. Bij wijze van dan, maar ik heb wel iedere kamer gezien. Rond 1 uur was ik klaar en vond ik het tijd voor pauze. Na mijn boterham wilde ik aan de slag gaan voor Bij Zus, maar toen belde oma op of ik zin had in een kopje thee. Nouja, dat is altijd leuk. Dus ik wandelde een half uurtje later naar oma.

Het was gezellig bij oma en opa. Kopjes thee, veel kletsen en even helpen met de computer. 2 uurtjes later bracht opa mij naar huis, want het regende een beetje. En toen ging ik aan de slag voor Bij Zus. En daar ben ik wel even zoet mee geweest, ondertussen nog bellen met Kenneth en rond 6 uur ging ik gauw koken. Dat werden kippenbouten uit de oven met aardappels en groente. Kenneth en ik keken nog een stukje film en toen was het voor Kenneth bedtijd en voor mij tijd voor de laatste dingen.

Dinsdag was ik ook thuis. Mijn pakketje van Boohoo kwam namelijk binnen en ik kon niet wachten om het te passen. Ondertussen was ik bezig met het maken van het artikel over cadeau ideeën. Het pakketje kwam en eigenlijk het geen waar ik mij het meest op had verheugd was veel te groot geleverd. Een hele toffe roze paperbag broek. Maar goed, ik heb ook een hele toffe trui, Disney trui en een fijne skinny broek binnen. De rest van de dag ben ik bezig geweest met schrijven! Als avondeten maakte ik gewoon een AGV’tje en wat later op de avond kon ik Kenneth bij zijn auto gaan halen. We kletsten nog even en daarna ging hij naar bed en ik bleef nog even beneden.

Plezier hebben in Roermond

Woensdag was ik lekker chaotisch! Het afval wegbrengen liep niet helemaal volgens plan en toen ik onderweg was naar Roermond twijfelde ik of ik de deur had gesloten. Dus ik appte mijn buurvrouw of ze nog thuis was en gelukkig was ze dat. En ze wilde wel even voor mij kijken. Wat een geluk! Ik ben me daarna gaan amuseren met Olaf, heen en weer door de woonkamer. Mama moest met Jill naar de huisarts en ik ging met Olaf wandelen. We waren de straat net uit en hij sliep. Zo schattig. 

Na zijn slaapje hebben we ons nog geamuseerd met de bal en de Duplo. Toen Mandy thuis kwam gingen Mandy en ik met papa op pad voor mama’s verjaardag. En mama en Jill paste op Olaf. Het was even een interessante klus, maar we slaagden gelukkig toch en we besloten te gaan uiteten in plaats van naar zee te gaan. Eenmaal terug gingen Mandy en Olaf naar huis en ik ook.

Als avondeten maakte ik pasta en die at ik met smaak op tijdens het kijken naar een vlog. Kenneth kwam thuis en niet veel later, rond half 8, kwam de kapper. Dus Kenneth in de stoel en daarna kwam papa al binnen. Nadat de kapper naar huis was gegaan, begonnen we aan het uiteten regelen voor mama. We besloten bij ons in het dorp te gaan en ik maakte gelijk maar even de reservering. Papa ging naar huis en ik had Notting Hill op tv aangezet en Kenneth keek met heel veel moeite mee. Dus ik besloot van mijn kansen gebruik te maken en kroop naast hem op de bank. Daar vond hij niks aan, maar ik heb even genoten.

50e verjaardag

Donderdag ging ik ook naar Roermond. Ik genoot van het mooie uitzicht tussen de weides door. Het zonnetje, de dauw, de paarden, ik hou er van. Olaf was gelukkig ook weer blij me te zien, dus dat werd weer rond lopen, met de bal spelen, Kaya bekijken en treinen kijken op de telefoon. Ik was een suikerwafel aan het eten en dat kreeg hij in de gaten en daar wilde hij ook heel graag een stukje van. Zo grappig, want normaal eet hij alleen graag droge crackers en soepstengels. 

‘s Middags amuseerde ik me met het maken van wafels. Een leuk klusje! En daarna genoot ik van Olaf die met rupsje nooit genoeg aan het spelen was. Heen en weer over de bank en daarna over de leuning. Ik kon er uren naar kijken. Kenneth was op tijd klaar, dus die kwam nog heel gauw buurten en ik kreeg mijn laatste verjaardagscadeautje. Een coca cola horloge, heel tof. Rond half 6 reden we naar huis en maakte ik pasta warm. Kenneth ging daarna naar bed en ik keek Bridget Jones baby. Uiteindelijk ging ik rond 12 uur slapen.

On the road

Vrijdag had ik weer een ritje mee op de wagen gepland. De avonturen daarvan lees je aankomende zaterdag. Onderweg kwam Kenneth op het idee om ergens wat te gaan eten. Dat werd de frituur, want ik moest nog even naar de Hema. Ik vond het echt geweldig dat hij daar mee kwam. En nadat we even thuis waren geweest gingen we nog naar Roermond. We haalden een kerststukje als pre verjaardagscadeau voor mama en ik haalde een pakketje op met het cadeau voor haar. We buurtten bij papa en mama, ik keek The Voice of Holland mee en rond half 11 gingen we weer naar huis.

Gezellig weekend met Mama’s 50e verjaardag

Zaterdag werd mama 50 en dat werd natuurlijk gevierd. De ochtend begon voor mij pas rond 9 uur, ik werd wat laat wakker. Ik deed de boodschappen wat serieus een uitdaging was. Mensen kropen nog net niet rond en ik kon aardig wat aanrijdingen vermijden van mensen die teveel in de folder keken. Na de boodschappen haalden we eindelijk de kerst spullen van zolder en toen was het op naar mama.

‘s Middags had ze bezoek van opa en oma, Ger en José en neef Nick heel gezellig. Ik wilde nog Bij Zus on the road 6 schrijven, maar ik kwam er niet aan toe. ‘s Avonds gingen we met de hele bubs als verrassing voor mama wokken. Opa en oma gingen ook mee en het was een geweldig uitje. We hebben er allemaal van genoten. Olaf heeft het restaurant door gewandeld en zich verder ontzettend lief gedragen. En we hadden allemaal lol en lekker gegeten. Opa en oma gingen weer naar huis en wij gingen met z’n allen mee naar Roermond. We amuseerden ons nog even en we mochten live nog even zien hoe Olaf zelf een stukje liep. Zo bijzonder die eerste stapjes! 

Uiteindelijk gingen Kenneth en ik pas rond kwart voor 11 naar huis. Met een rollator wisten we de kerstboom in de woonkamer te krijgen en daarna was het lichtjes erin en vervolgens ben ik nog tot 20 over 1 bezig geweest met versieren. Maar het resultaat mag er wezen. Dat zie je in z’n geheel morgen.

Zondag hadden we ons jaarlijkse uitje naar het Mega Truckfestijn. Over deze dag maak ik een apart artikel en dat zie je hoogstwaarschijnlijk deze week verschijnen.

En dat was het weer voor deze week! Het werd uiteindelijk een geweldige week met veel gezelligheid. Ik ben blij dat ik eigen baas ben en mijn tijd zo zelf kan indelen. Mijn favoriet van deze week was mama’s verjaardag. Hoe was jouw week?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

  1. oma
    december 17, 2018 / 5:42 pm

    weer leuk om te zien hoe ondernemend Olaf is en fijn dat hij al wat los durft te lopen. Zaterdag hebben we ook genoten en het wokken was ook heel fijn en Olaf was erbij en erg lief. Mama Dorothé heeft zo een fijne verjaardag gehad en verdiend!! Leuke foto’s Kelly, een fijne avond, liefs oma! xx

  2. Dorothé
    december 17, 2018 / 8:25 pm

    Het was een geweldige week en een top verjaardag. Zo mooi en verrassend echt super genoten. Megatastisch xxx❤

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: