2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Week 52: kerst, oliebollen en bedankt!

bedankt

En zo is het einde van dit jaar alweer inzicht en is het tijd voor het laatste dagboek van dit jaar! Het wordt een kleintje, want veel foto’s heb ik niet. Maar toch wilde ik jullie nog even meenemen en bedankt zeggen!

De laatste week van 2018 liep niet helemaal zoals gepland. Maar dat maakt niet uit, niet alles kun je plannen.

Onze kerst

Kerstavond vierden we met Sjors, Sandra en Sjaak. Die kwamen namelijk hier gourmetten. Het was gezellig en het smaakte goed. Toen zij naar huis waren hebben we nog naar het darten gekeken toen vonden we het wel weer bedtijd.

Eerste kerstdag startte met de kerstman die was langs geweest. Ik kreeg een fijn Rituals pakket en een nieuwe harde schijf, want ik had die van mij per ongeluk kapot laten vallen. ’s Middags en ’s avonds waren we bij mijn ouders en Jill. Mandy en Olaf waren ziek, dus die kwamen niet. En het verliep sowieso een beetje anders met iedereen die niet fit was. We hebben er nog een gezellige avond van gemaakt met Love Actually op tv.

Tweede kerstdag keken we eerst een paar afleveringen van de serie Outlander. En laat in de middag reden we naar Kenneth’s ouders en oma. Daar deden we ook cadeautjes en ’s avonds samen eten. Na het eten wandelden we nog een rondje met Ger door het dorp en ik keek met José wat oude foto’s terug van Kenneth. Ook leuk!

Zo’n dag dat je niet weet welke dag het is

bedankt

Donderdag moest Kenneth werken en reed ik naar Roermond toe. Mandy en Olaf kwamen langs en ik had nog een boekje voor Olaf liggen. Daar was hij blij mee. En Mandy liet zien wat Olaf nog had gekregen van secret santa. Een onwijs toffe elektrische trein van Duplo, bestuurbaar met een app. Ik vond het echt onwijs cool! Voor de rest hingen we wat rond in huis. Ook prima! Toen Mandy en Olaf naar huis waren reed ik met Jill nog even naar de Action voor wat leuke dingetjes. Ik kwam blij terug met soepmokken en vuurwerk. En daarna reed ik weer naar huis! Koken, eten en daarna nog een blokje om met Kenneth.

Oliebollen wandeling

Vrijdag was het weer tijd voor de jaarlijkse oliebollenwandeling! Na wat klusjes thuis reed ik weer naar Roermond. Ik knuffelde en speelde een tijdje met Olaf en rond 1 uur gingen papa en ik naar het bos. Het was een fijne wandeling en heerlijk om weer even in het bos te zijn. Toen de zon weg was werd het weer koud en was ik blij dat we bijna weer bij de auto waren voor thee en een oliebol.

Daarna reden we terug en was het weer even warm worden van de wandeling. We zwaaiden Mandy en Olaf uit en Kenneth was net binnengekomen. Ik mocht namelijk op Mambo passen terwijl mama, papa en Jill naar de feestavond waren. Als avondeten bestelden we bij Eat to go, ons favoriete thuisbezorgd restaurant in Roermond. Toen wij konden gaan eten vertrokken zij naar de feestavond. Uiteindelijk hebben Mambo en Kenneth allebei geslapen en heb ik even kunnen bloggen. Ideaal!

Snuffelen in de stad en filmavond

Zaterdagochtend deden we het even rustig aan. Ook wel eens fijn! Rond de middag reden we naar Roermond, want mijn auto stond nog daar. Ik had namelijk een lamp kapot en die moest vervangen worden. We lunchten even mee bij papa en mama en daarna gingen we met Jill een rondje door de stad. Even snuffelen, Kenneth maakte pasfoto’s, we dronken wat op het terras, haalden nog een beetje vuurwerk en maakte en foto met Cas van Heel Holland Bakt. Daarna reden we nog even naar de Heuts voor nieuwe lampen en olie voor mijn autootje.

De foto maakte ik trouwens op de markt, tijdens kerst hadden we het erover dat ze eigenlijk spruitjes aan een stronk moesten verkopen. Op de markt doen ze dat!

’s Avonds hadden we een filmavondje met Jill. We keken Too all the boys I’ve loved before en naar Step Up 2. Beide leuke films! En een half uurtje later brachten we haar weer naar huis.

Even een pas op de plaats

En toen was het alweer zondag. Een dag waar we even niks deden. Eigenlijk was hij vol gepland, maar de rust was brood nodig. Ik haalde nog wat boodschappen en voor de rest was het even een dagje niks.

BEDANKT ALLEMAAL!

Rest mij nog 1 ding te zeggen op de laatste blogpost van dit jaar. Lieve volgers, bedankt allemaal voor het volgen van Bij Zus. Alle avonturen die we hebben beleefd dit jaar. De ups en de downs die ik met jullie mocht delen. Jullie betekenen heel veel voor me. Hopelijk zie ik jullie morgen gewoon weer! Ik wens jullie een hele fijne avond toe en voor degene die vuurwerk afsteken “Ben voorzichtig!”. Nogmaals bedankt! Veel liefs!

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    december 31, 2018 / 5:41 pm

    Over 7 uurtjes zitten we in 2019. Altijd even “een raar gevoel”. Leuke foto van Olaf, hij heeft nu haartjes met een kleur, ze vallen leuk. Een goed idee, spruitjes aan een stronk, die blijven langer vers. Jij ook bedankt voor alle wel en wee, waar je ons deelgenoot van gemaakt hebt en verder ook een hele fijne jaarwisseling en een bijzonder nieuw jaar, ook voor “bij Zus” ! Van mij ook “voorzichtig” met het afsteken van het vuurwerk! Liefs oma, tot volgend jaar! xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: