2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Weekmenu 02- een simpel menu door de warmte

simpel

Het is zondag en dat betekent tijd voor een nieuw weekmenu. Afgelopen week was een week die vooral warm was. Dus hielden we het een aantal dagen gewoon simpel. En dat was ook heerlijk!

Heel simpel

Afgelopen zondag waren we op de camping en bleven we daar eten. We aten een maaltijdsalade en daarnaast nog stokbrood met zalm en philadelphia. Deze maaltijdsalade had ik nog niet gehad, maar hij was echt heel erg lekker. Die wil ik wel vaker halen. Weer eens wat anders.

2 dagen bobotie

We aten maandag en dinsdag bobotie. Maandag leverde dat wat meer werk en aten we pas na 7 uur. Maar het eindresultaat mocht er zijn. Smullen!

Lekker fris

Woensdag had ik barbecue worstjes uitgelegd met het idee om rundvleessalade te halen. Dus na het werk haalde ik een bakje rundvleessalade, coleslaw salade en een komkommertje. Ik had nog een blik perziken staan, die had ik van oma al eerder gehad. En zo hadden we een heel lekker en gemakkelijk maaltje.

Steakhouse Grubbenvorst

Hemelvaartsdag aten we lekker buiten de deur. Kenneth had het leuke idee om weer eens bij het Steakhouse te gaan eten. Ik nam de wrap gevuld met spareribvlees, champignons, ui en wat kaas bovenop. Daarnaast had ik nog wat sla en frietjes. Ook nam ik nog een stukje hamburger, die had José over. En een stukje sparerib, die vond Kenneth te spicy haha.

Ragout!

Het was al lang geleden dat ik ragout had gegeten. Dus toen we vrijdag terug kwamen van Sittard was dit smullen geblazen. Kenneth houdt hier totaal niet van en ik vind het erg lekker op z’n tijd. Dit was trouwens kippen ragout een van mijn favorieten. En salade ernaast jum!

Zaterdag aten we op het bedrijfsfeest van KLG! Ik nam een zakje frietjes, een kroketje, wat vis en een puntje pizza. Het was echt heel lekker en mooi opgezet.

Zo en dit was het weekmenu van afgelopen week. Misschien heel simpel, maar dat vind ik het lekkerst als het wat warmer s buiten. Zo en dan ga ik nu verder met deze zondag. Ik wens jullie een fijne zondag en voor alle (toekomstige) moeders een hele fijne moederdag!

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    mei 13, 2018 / 1:08 pm

    Leuk, weer een berichtje van “bij-zus”, kelly. Vanmorgen was het ook gezellig en nog dank-jullie-wel voor de mooie foto, we vinden hem geweldig! een fijne dag verder, groetjes oma

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: