20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

Weekmenu 03 – speklappen en restje chinees

speklappen

Een nieuw weekmenu ligt weer voor je! En wat voor eentje.. We aten speklappen, Chinees en we gingen met het bedrijf van Kenneth weer naar Atlantis. Kortom het was weer smullen!

Weekmenu 3

Zondag

Zondag was het Moederdag en bleven we met z’n allen bij mijn ouders eten. Papa en ik haalde frietjes voor ons allemaal. En dat smaakte natuurlijk ! Ik nam er een viandel bij, die had ik al lang niet meer gehad.

Maandag

Maandag aten we gemakkelijk. Ik kookte wat aardappeltjes en groente uit de diepvries met kruidenboter en een speklapje. Die had ik zelf gekruid en dat zie je ook aan de staat van de speklap. Hij was net niet verbrand haha.

Dinsdag en woensdag

Dinsdag kreeg ik een appje van Kenneth dat hij zin had in een loempia van de Chinees. En eigenlijk lustte ik dat ook wel. Dus die haalde ik samen met een bak nasi en gado gado. Overigens is de foto dag 2, woensdag, toen hadden we leftovers haha.

Donderdag

Donderdag bakte ik krieltjes die gekruid waren met een hamburger, rode bietjes en komkommer. Ook erg lekker!

Vrijdag

Vrijdag aten we weer speklappen, maar dan met worteltjes. Kenneth had gekookt en had besloten het hierbij te houden haha. Prima! Ik zal er maar gelijk bij vertellend dat ik ’s avonds nog een bakje chips heb gegeten en een toetje. Dit was niet helemaal genoeg haha.

Zaterdag

Zaterdag gingen we met het bedrijf waar Kenneth werkt naar Atlantis Nederweert. En dat was zoals altijd weer erg geslaagd. Lekkere sushi, biefstuk, salade, en toetjes kwamen onder andere op mijn bord voorbij. Dus dat was smullen.

En dat was het menu van afgelopen week! Een feestweekje eigenlijk. Aankomende week zie je je de barbecue voorbij komen en voor de rest is nog niet bekend wat we gaan eten. Hoe was jullie weekmenu afgelopen week?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    mei 20, 2018 / 10:32 am

    ondanks alle drukte in en om huis, hou ik het nog steeds bij gezond koken. Je kent dat recept, Kelly. En het bevalt ons heel goed. Als je de hele dag elders werkt (stage), dan kan ik me voorstellen dat je graag wat gemakkelijks klaar maakt en niet te lang hoeft te wachten tot het eten klaar is. Die tijd heb ik ook gekend. Gisteravond heb je weer genoten van je menu, dat is fijn. Fijne dag en groetjes van oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: