2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Weekmenu 04- eerste barbecue van het jaar!

barbecue

Het is tijd voor een nieuw weekmenu op Bij Zus! De eerste barbecue van 2018 is een feit. En we aten gewoon iedere dag iets anders, dat is best wel een klein wonder. Laten we dus gauw kijken.

1e barbecue van het jaar

Afgelopen zondag, 20 mei, hadden we de eerste barbecue van het jaar! We gingen barbecueën bij Ger en José op de camping. Echt heerlijk. Kenneth kwam met dat idee, dus hij haalde ook de boodschapjes. We hadden satéstokjes met spek aan, barbecue worstjes, en andere lapjes. Met nog wat rundvleessalade, aardappelsalade en stokbrood hadden we een heel lekker maaltje.

Maaltijdsalade barbecue kip

Ik was nog niet klaar met de barbecue haha. Maandag was het 2e pinksterdag en waren we thuis met het avondeten. Ik had veel zin in een maaltijdsalade, dus die haalden we. Kenneth had die met zalm en ik nam weer barbecue kip. Echt een favoriet van mij. Een lekkere frisse maaltijd op een hele warme dag.

Aardappelen, groente, vlees

Dinsdag aten we lekker gemakkelijk een saté schnitzel met gekookte aardappeltjes en mexicaanse groente van de Bonduelle. Super gemakkelijk, maar ook lekker.

Macaroni salade

Woensdag stond er bij ons macaronisalade op het menu. Die maakte ik dinsdagavond al met macaroni van eerder die ik uit de diepvries haalde. Heel simpel met wat tonijn, zilveruitjes, augurkjes en mais. Woensdagavond had Kenneth cursus voor zijn code 95, dus dit was wel handig. Hij kon op tijd eten en ik kon eten zodra ik thuis kwam.

De verkeerde zalm

Donderdag had Kenneth heel veel zin in zalm met teriyaki saus. Dus ik haalde bij de Lidl in Duitsland zalm.. Tenminste dat dacht ik. Uiteindelijk was het pangafilet. Maar die smaakte ook met teriyaki saus haha. En dat samen met brocolli. Uiteindelijk was het wat weinig, maar dat heb ik met mijn toetje en een koekje bij weten te eten haha.

Bami

Vrijdag ging ik met papa en Jill naar de afscheidwedstrijd van Perr Schuurs in Nieuwstadt. In eerste instantie zou ik daar zelf heen rijden, maar papa zou op mij wachten. Dus toen het half 6 was en ik mijn werk af had vloog ik naar Roermond. Daar hapte ik een bordje bami weg, die weer erg lekker was en toen gingen we gauw verder. Eigenlijk had ik ’s middags al een bakje curryworst op als avondeten, maar dat is niet echt genoeg voor mij haha.

Quarter pounder menu

Zaterdag waren we bij Jordy, Mandy en Olaf, samen met Jill. We hadden afgesproken Mc Donalds te halen. Ik nam een groot quarter pounder menu. Gewoon een lekkere burger met friet. En als toetje haalden we later nog de Mc Flurry karamel zeezout. Niet vies, maar geef mij toch maar gewoon M&M’s.

En dat was ons menuutje van deze week weer. Hebben jullie al gebarbecued? Ik ben benieuwd!

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    mei 27, 2018 / 1:24 pm

    Het verbaasde me dat dit je eerste barbecue van dit jaar was. Wij doen daar niet aan mee, maar in de omgeving hebben we het al vaak kunnen ruiken en de reclame in de winkels zijn er al maanden mee bezig. Als het maar lekker en gezellig is geweest, er volgen beslist nog meer eet-avonden. Het weer is er goed voor. Groetjes Kelly en tot ziens xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: