2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Ons weekmenu #1 lasagne, gado gado en veel friet

Ons weekmenu #1 lasagne, gado gado en veel friet

We blazen weer wat stof van een oude rubriek. Namelijk het weekmenu!
Iedere week deel ik wat er op onze borden lag. 
Dus wat we aten niet wat er op de planning staat.
Deze week was dat o.a.  lasagne en gado gado met lekker veel groenten, maar ook veel friet! 

Een weekmenu

Tegenwoordig maak ik elke zondag weer een weekmenu, gewoon zodat ik niet teveel koop in de winkel en ook kijk naar wat we in voorraad hebben. We hebben er nogal een handje van om van alles in voorraad te hebben en vervolgens het over de datum te laten gaan. Dat vind ik zonde, dus om het een beetje budgetproof te houden vis ik van alles uit de kast en koop ik er in dien mogelijk uit de aanbieding weer dingen bij. We houden ons niet aan de volgorde van hoe ik het schrijf, maar zo heb ik een hou vast en vergeet ik geen vlees uit te leggen. Goed, op naar de borden van afgelopen week.

Maandag: verse lasagne

Op maandag stond er lasagne op het menu. Die maakte ik met een verspakket van de Plus. Echt een aanrader als je het mij vraagt! Alle groente zitten er in en het enige zakje dat er bij komt kijken is tomatensaus. Qua inhoud lijkt het een beetje op de lasagne die ik al eens heb gemaakt. Maar ook van deze ben ik fan en voor 2 personen heb je voor 2 dagen eten.

Dinsdag: frietje oorlog met een kipcorn

Aranka was dinsdag bij ons en Kenneth kwam op het idee om frietjes te halen als ze zin had om mee te eten. Super leuk idee en dat wilde ze wel! Dus zo gezegd, zo gedaan, Kenneth haalde voor ons frietjes. Dat was smullen.

Woensdag: restje lasagne

De puppycursus begon woensdag, dus ik was blij dat ik niet veel afwas had. Want ik kon de lasagne van maandag opwarmen. Ideaal! En zo haalden we weer de groenten bij van dinsdag. We hebben zitten smullen.

Donderdag: kibbeling uit de oven met een goed gevulde salade

Donderdag was Valentijnsdag en liet ik Kenneth een beetje kiezen wat we aten. Hij wilde graag wat lekkers, maar ik wilde niet weer ergens wat bestellen. En toen kwam ik op het idee dat we nog kibbeling in de diepvries hadden. Dat met een goed gevulde salade is ook een prima maaltijd. En zo aten we dus kibbeling met een salade van gemengde sla, komkommer, cherry tomaatjes, paprika, mais, rode ui en tonijn met een yoghurt dressing.

Vrijdag: Mc Donalds!

Michelle en ik hadden vrijdag afgesproken om bij te kletsen en dan samen te eten. In eerste instantie dachten we aan tapas. Maar veel zin om alles zelf te maken hadden we niet. En toen kwamen we op het idee van Mc Donalds, want daar kwam ze langs op weg naar hier. Ik nam een menu met frietjes, ice tea en 9 nuggets en daarnaast nog een hamburger.

Zaterdag: gado gado wraps

weekmenu

Zaterdag hadden we zin in wat lekkers, maar wilde ik graag zelf aan de slag. Dus scrolde ik Pinterest af op zoek naar inspiratie. Uiteindelijk vond ik gado gado wraps. Een recept van Lekker & Simpel, zoals wel vaker haha. Het was een wrap met rijst, krieltjes, sperzieboontjes, taugé, komkommer, ei, satésaus en ik had ook nog stukjes saté. Echt super lekker. Een die ik graag vaker wil gaan maken.

Zondag: zelfgebakken frietjes

En wie het dagboek van vanmorgen heeft kunnen lezen weet al dat we gisteren zelfgebakken frietjes hadden. En ook dat was erg geslaagd! 3 keer frietjes in een week is misschien wat veel, maar het gaat om balans. De andere dagen was het beter en deze week zal de kans klein zijn dat er frietjes voorbij komen.

Zo en dat was het weekmenu van afgelopen week! 
Favoriet voor mij was toch wel de gado gado wrap.
Wat stond er zoal bij jullie op het menu?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    februari 18, 2019 / 5:47 pm

    Elke dag eten klaar maken en dan ook nog gevarieerd, soms vind ik het een kunst. Maar wij houden er ook rekening mee met het boodschappen doen, zeker voldoende groenten om aan te pakken. Leuk dat we je nu weer vaker tegenkomen met “Bij Zus”. Een fijne avond, groetjes oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: