20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

Weekmenu #10 bijna niet gekookt

gekookt

Het was lang geleden dat ik zo’n week had als afgelopen week qua eten. Ik heb amper gekookt, maar goed, ook dat moet kunnen. Ik heb er bewust van genoten en deze week gaan we weer aan de slag in de keuken. Kijk je mee naar ons weekmenu?

Maandag: frietjes bij papa & mama

De week begon gelijk goed. Ik was nog laat bij mijn ouders en papa bood aan frietjes te gaan halen. Nouja, moet kunnen! Dus ik ging mee frietjes halen en at gezellig een bord frietjes mee.

Dinsdag: Mexicaanse wraps met salade

gekookt

Op dinsdag stond ik wel weer achter de pannen en de oven. Ik maakte Mexicaanse wraps met een vulling van Mexicaans gekruid gehakt met paprika, ui en mais. Super simpel en ontzettend lekker. Daarnaast maakte ik een salade en wat guacamole met flink wat knoflook.

Woensdag: Burger King menu

Woensdag was ik opnieuw nog tot “laat” in Roermond. Kenneth kwam op het idee om Burger King te halen en eigenlijk vond ik dat zo slecht nog niet. Oké, het is niet zo gezond, maar jagen is dat ook niet en ik had ’s avonds weer puppycursus. Dus ik nam een whopper menu met wat nuggets. Het smaakte!

Donderdag: Aardappelen, bietjes en vis

gekookt

Donderdag heb ik wel gekookt. Ik kookte aardappels (lekker als je ze al een hele tijd niet meer hebt gegeten), bakte een lekkerbekje in de oven en daarnaast hadden we bietjes. Een lekkere combinatie met de vis.

Vrijdag: Ragout bakjes met salade

gekookt

Op vrijdag heb ik eigenlijk niet gekookt, alleen opgewarmd en gemixt. Ik bakte ragoutbakjes in de oven, warmde een potje kippenragout op en daarnaast mixte ik een salade door elkaar. Niks mis mee! Maar echt koken noem ik het niet.

Zaterdag: Wokken met Theo en Anja

In het dagboek van gisteren kon je lezen dat we zaterdag lekker waren wezen wokken met Theo en Anja! Ik had het vooral gemunt op de toetjes, maar ik nam ook een bordje gewokt met vis, wat vlees van de bakplaat en sushi. Het was weer lekker.

Zondag: Barbecue op de camping

pollenexplosie

En zondag hadden we de eerste barbecue van het jaar! En wel op de camping met Ger en José. Gewoon lekker simpel met wat vlees, salades en stokbrood. Erg geslaagd als je het mij vraagt.

En dat was ons weekmenu van deze week, zoals ik al schreef, echt gekookt heb ik niet. Dat gaan we deze week wel weer doen! Maar eind deze week staat er ook weer een etentje gepland. Dit keer met Michelle! En daar wil ik een foodback overschrijven, to be continued..

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Pinterest? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

  1. Tante Chris
    april 23, 2019 / 6:10 pm

    Allemaal lekkere dingen jammie jammie

  2. oma
    april 23, 2019 / 6:18 pm

    wat koken betreft was dat een makkelijk weekje, ook een beetje vakantie. Evengoed heb je lekker g gegeten! Een fijne avond, geniet nog even van het mooie weer. Groetjes oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: