2   25
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Weekmenu #11 gado gado wraps en de barbecue

gado gado wraps

Maandag betekent een nieuw overzicht van wat we allemaal gegeten hebben afgelopen week. In het vorige weekmenu had ik maar weinig zelf gekookt, in dit weekmenu is het omgekeerd en hebben we veel zelf gekookt. Van 2 keer de barbecue tot lekkere gado gado wraps, lees je mee?

Maandag: barbecueën op tweede paasdag

Op tweede paasdag zwengelde we de barbecue voor het eerst thuis aan. Ik haalde verschillende soorten vlees, coleslaw salade en rundvleessalade. Het was allemaal niks spannends, maar wel lekker en gezellig!

Dinsdag: aardappelen, groente en barbecue vlees

Om de balans van de afgelopen week er terug in te brengen kookte ik dinsdag aardappeltjes met wat rode kool. En daarbij bakte ik 3 varkenslapjes die ik over het hoofd had gezien voor de barbecue. Daarnaast deed ik er wat barbecue sausjes bij, rabarber compote en overgebleven coleslaw, jum!

Woensdag: gebakken aardappelschijfjes met groente en vlees

Woensdag hield ik het makkelijk, omdat ik eigenlijk naar de hondenschool moest. Het werden gebakken aardappeltjes met een schnitzel en sperzieboontjes met ui. En nog wat rabarber compote.

Donderdag: Kantonese rijst met Javaanse boontjes

gado gado wraps

Waar ik het 2 dagen bij de aardappeltjes hield maakte ik het donderdag wat spannender. Ik maakte weer eens Kantonese rijst en daarbij maakte ik boontjes met boemboe en kokosmelk. Een tikkeltje pittig, maar wel erg lekker! En daarnaast hadden we dan nog balletjes in zoetzure saus en kroepoek. Ik heb gesmuld!

Vrijdag: uiteten bij ’t Zusje in Venray

Na een hele tijd stond er weer eens een etentje gepland met Michelle bij ’t Zusje in Venray. Een van mijn favoriete tapasrestaurants! Binnenkort schrijf ik er een foodback over, maar ik wil toch op z’n minst 1 foto delen. 10 heerlijke gangetjes en we hebben genoten van 6 tot 10.

Zaterdag: gado gado wraps

gado gado wraps

Omdat we zondag weer een barbecue op de planning hadden staan en we vrijdag allebei een hoop lekkers hadden gehad besloot ik zaterdag gewoon te koken. Ik had een vrije dag en dan is het leuk om wat meer tijd te besteden. Ook kocht ik nieuwe bordjes voor foto’s en dat wilde ik natuurlijk gelijk gebruiken met een van mijn favoriete gerechten! De gado gado wraps van Lekker en Simpel! Je hebt ze als het goed is al een keer gezien en ja wij zijn fan. Lekker veel groente, saté saus en voor een keer geen vlees. En ik hoorde Kenneth niet klagen. Het vult ook goed, echt een aanrader als variatie met al die wraps!

Zondag: barbecue op de reünie

Zondag hadden we een soort mini reünie en daar was ook een barbecue bij. Heel veel heb ik er niet gegeten, maar de 2 worstjes en het stukje vlees waren erg lekker! En op de terugweg naar huis had ik nog een milkshake, jum!

Het was een geslaagd weekmenu als je het mij vraagt. Die gado gado wraps waren weer heerlijk, maar ook van de rest heb ik genoten. Hebben jullie al veel gebarbecued?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Pinterest? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

5 Reacties

 1. oma
  april 29, 2019 / 5:33 pm

  en dat was weer een smulweek voor je, ondanks af en toe zelf wat klaar maken. Een fijne avond samen en de groetjes van oma xxx

  • BijZus
   Auteur
   april 30, 2019 / 8:46 am

   Klopt inderdaad 🙂 groetjes xxx

 2. Tante Chris
  april 29, 2019 / 6:07 pm

  Weer lekkere gerechten mmm Had even 1 vraagje op jou Boodschappen blog kon ik geen reactie achter laten was geblokkeerd heel raar. Dus dan maar hier ja lieverd de boodschappen zijn erg duur geworden en het zal nog wel duurder worden als het zo droog blijft Dikke kus en knuf van mij

  • BijZus
   Auteur
   april 30, 2019 / 8:46 am

   Dat is raar, geen idee hoe dat komt. Maar goed, zo kan het ook 🙂 Dat denk ik ook jou! Dikke kus en knuf terug.

   • Tante Chris
    april 30, 2019 / 7:46 pm

    Leuk dat je nu hebt geantwoord knuf

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: